REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

PERCHEZIȚII în TOMIS NORD, la un apartament în care se practica PROSTITUȚIA!

PERCHEZIȚII în TOMIS NORD, la un apartament în care se practica PROSTITUȚIA!

Replica API 13 octombrie 2018 | 15:54 417

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de proxenetism, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr, Marian Petre Ibriș, în vârstă de 19 ani, din orașul Ovidiu, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. La domiciliul acestuia a avut loc o percheziție.

Astfel, în perioada ianuarie - mai 2018, tânărul în cauză ar fi înlesnit practicarea prostituției de către o tânără, în vârstă de 18 ani (minoră la data comiterii faptei), obținând foloase patrimoniale din activitatea ilicită. Polițiștii constănțeni, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție la o locație din municipiul Constanța, din cartierul Tomis Nord, pe care tânărul în cauză o închiriase pentru practicarea prostituției. Tânărul a fost reținut inițial pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. ”Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, privind arestarea preventivă a inculpatului I.M.-P., ca neîntemeiată. Dispune luarea faţă de inculpatul I.M.P a măsurii controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile, de la data de 11.10.2018 şi până la data de 09.12.2018 inclusiv”, potrivit minutei judecătorești.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa nu uiti sa o aduci si pe mata impreuna cu sorta si pe tactu pentru cei pe invers ca tine dasteptule
0
2
Din Constanta la bulau cu ei.Se plimba toata ziua
1
0
Cum o legalizeaza, deschid salon. Si de ce sa-mi bat capul sa caut curve? Merg la fortele de munca si ofer locuri de munca surorilor, fiicelor, sotiilor si mamelor voastre, ultimele pentru gerontofili. Si creste PIB. Si scade si somajul. Idiotilor.
1
4
Luati doar proxenetii lasati fetele la servici eventual legalizati pt.impozit.Cu,casa de marcat si contorizarea va fi mai greu!
5
2
daaa eu unde mai dau la mooooe.
3
1
cioroimei d palazu au cazut kkti de alte ciori coti jaga si faruc mutalap in dosar au kalitate d martori protejati sa va ia pa toti la parnae
3
0
au intrat peste ei pt ca aia era minora. Altfel, la treaba cu ele...
7
1
ATI FACE BINE SAI LUATI SI PESTII DIN PALAZU MARE, CIORI LIBIDINOASE, CARE ACUM CEVA ANI ERAU RUPTI IN CUR, ACUM AU MASINI LUXOASE PE SPINAREA SI PASARICA PROASTELOR CARE ACCEPTA ASA CEVA, NISTE CIORI BORATE, CARE NU SE MAI SUPORTA, POLITAI CAD CU EI LA PACE SI NU LE FAC NIMIC!!!
12
0
.....sa nu ne mai ducem degeaba !
9
1
sunt pesti saraci in constanta si pe la parnaie.
5
3
Eh...si multe putori care nu vor la munca.
12
0
Luati orice ziar cu rubrica de matrimoniale si veti gasi sute de locuinte unde se practica prostitutia.
23
0
DIICOT Luati toti pestii din Mangalia ca prea s-au inmultit!!! : Raim Iuzeir , Raim ala mare , Dumitru Vasile zis Vasilica , Tamer , Sinan Suliman , Mico , Rustem Taner , Radu Alexa , Costi Mocanu , Posmag Alexandru o duce pe Posmag Cristina nevasta la produs alaturi de cateva fete , Dorin Dumitru Adrian zis Adi Grasu si el o duce pe nevestasa Reyna la produs alaturi de alte fete , Vali Aguta , Yusty , Tanior , Aihan Ramazan , neamu Genghiz Amet , neamu Florin Buruiana Manka , neamu Soare , Elvis Pavlov , Geilan Cadar , Paul Pascu , Lepadatu Marian o duce pe Maria Sima si multi alti pesti
26
0
Exact asta face si tigani cauta fete ca lor nu le place munca pune proastele frumoase la produs
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218