REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Percheziții informatice la telefonul lui Răzvan Ciobanu!

Percheziții informatice la telefonul lui Răzvan Ciobanu!

Replica API 22 mai 2019 | 00:04 306

Telefonul lui Răzvan Ciobanu a fost, în cursul zilei de marți, 21 mai, supus unei percheziții informatice, în cadrul BCCO Constanța. Anchetatorii au căutat orice indiciu care i-ar putea ajuta în anchetă, cum ar fi: mesaje și apeluri telefonice.

Amintim că tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 28 spre 29 aprilie. Răzvan Ciobanu se deplasa dinspre Năvodari către Săcele, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă cu mașina, mergând circa un kilometru pe câmp, punând la pământ mai mulți copăcei și răsturnându-se, de mai multe ori. Trupul acestuia a fost proiectat pe pământ, în partea dreaptă a vehiculului Range Rover, care aparținea unei prietene. Cadavrul a fost găsit de un trecător, care a sunat la 112. Specialiștii în domeniu au precizat că era mort de câteva ore, fiind deja înțepenit. Apoi au apărut tot felul de ipoteze legate de deces, dar și despre faptul că localnicii din Săcele au sustras mai multe bunuri de la locul tragediei. Oamenii legii au spulberat toate aceste presupuneri, precizând că nu există suspiciuni de suicid sau altele, fiind vorba, în mod clar, de un accident rutier.

Cercetările continuă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai, dar voi chiar nu mai aveti reporteri de teren care sa acceseze medii de interes pentru cetatean? Chiar nu mai aveti bun simt? Ne-ati intoxicat cu acest croitor notoriu, depravat, un jeg uman si cu pacaliciul de mazare. Mi-e jena de jena voastra.
5
0
Si eu credeam ca ii scaneaza creeri sa vada ce a visat in noaptea fatala. Sunt cei mai tari crimo-garcisti din vascauti pe care-i are la insectar patrihotii romani.
2
1
Ce pula mea vreti sa aflati de la un borfas drogangiu?
4
1
Sume colosale cheltuite fara niciun rost. Ce se asteapta sa gaseasca Secretul falimentului.
3
0
Iar scrieti de drogatul ala??
7
0
Mai lasati-ne dracului cu poponautul asta retardat!
8
2
Ce perchezitii informatice sa mai faceti ? Stie toata lumea cine a fost si cu ce s-a ocupat ! Nu vad nimic spectaculos de gasit !
11
4
popnar da! hot da!, junky da! pt ce atata reclama ? a primit ce a meritat de la prieteni si viata !
10
5
Scrieti sa va aflati in treaba. Ce perchezitii informatice se fac cand spuneti in mass-media ca tel a disparut, a aparut, etc si cel ce l-a luat se putea juca cum vroia un el, sa stearga, sa scrie, etc.Daca nu l-ati ajutat cat a fost in viata acum o mie de ipoteze. Principalul ca a fost jefuit si batjocorit de prieteni. A fost prezentat la Capatos un mesaj daca tel nu a fost violat trebuie sa apara si in tel lui Ciobanu....
5
2
cu poponaru asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102