REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Percheziţii la Bosânceanu, afaceristul lăsat liber pentru că n-ar fi pericol public: oamenii legii au găsit bunuri furate la el acasă

Percheziţii la Bosânceanu, afaceristul lăsat liber pentru că n-ar fi pericol public: oamenii legii au găsit bunuri furate la el acasă

Replica API 11 februarie 2012 | 00:00 151

George Bosânceanu, afacesristul lăsat în libertate de instanţă pe motiv că nu ar fi peridol public, s-a aflat în atenţia oamenilor legii sâmbătă dimineaţă. Astfel, au avut loc mai multe percheziţii, între care la Hotel Histria - acolo unde au avut loc la finele anului trecut demolări -, dar şi la domiciliul afaceristului, fiind găsite mai multe bunuri furate, între care bărci şi motoare.

Reamintim că, în data de 7 februarie, afaceristul George Bosânceanu a reuşit să convingă completul de recurs că nu merită să mai stea încă 30 de zile în arest preventiv. El fusese arestat preventiv în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală, furt şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

Iată şi comunicatul IPJ Constanţa pe acest subiect:

"Poliţiştii constănţeni, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au efectuat zece percheziţii, simultan, în urma cărora au descoperit mai multe bunuri sustrase.

Astăzi 11 februarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică al I.P.J. Constanţa, împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au descins în zece locaţii aparţinând unui om de afaceri constănţean şi unor legături ale acestuia, de pe raza municipiului Constanţa şi a localităţilor Tuzla şi Ovidiu.

În urma acţiunii au fost descoperite mai multe bărci şi componente pentru acestea, dar şi plasme TV şi alte bunuri, a căror provenienţă nu a putut fi justificată, din primele cercetări stabilindu-se că acestea au fost sustrase.

Aceste bunuri au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, oamenii legii urmând să stabilească toate persoanele implicate în comiterea acestor fapte şi să facă propunerile legale corespunzătoare faţă de aceştia".

Vom reveni.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218