REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PERCHEZIŢII la cămătarii din Tomis Nord şi Piaţa Chiliei

PERCHEZIŢII la cămătarii din Tomis Nord şi Piaţa Chiliei

Replica API 14 ianuarie 2015 | 23:32 160

Scenariu de film!

Scenariu de film!

Mai multe persoane au fost luate din aşternuturi de către luptătorii SAS din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Oamenii legii au descins la mai multe adrese din Piaţa Chiliei, Tomis Nord şi Palazu Mare, suspecţii având legătură cu scenariul de film din noiembrie 2014 derulat în Mihail Kogălniceanu, atunci când un tânăr, Vasilică Ciucă, susţinea că a fost răpit şi tâlhărit de mai mulţi cămătari.

Poliţiştii Secţiei 2 Rurală Mihail Kogălniceanu cu ajutorul luptătorilor SAS din cadrul IPJ Constanţa au descins, în dimineaţa de marţi, 13 ianuarie, la două adrese din Piaţa Chiliei, situate pe Aleea Stejarului, o adresă de pe strada Tulcei din Tomis Nord şi una din Palazu Mare. Cei vizaţi sunt suspectaţi că au luat parte la tâlhăria din luna noiembrie 2014. Mai exact, un tânăr de 27 de ani, Vasilică Ciucă, susţine că a trecut prin clipe de groază, alertând oamenii legii cu privire la faptul că ar fi urcat în maşina unei cunoştinţe însă, la un moment dat, au mai urcat alţi trei indivizi care l-au bătut şi i-au furat suma de 600 de euro, plus 400 de lei, o brăţară dar şi maşina din faţa porţii. Presupusa victimă susţine că agresorii sunt cămătari şi îi cereau 3.000 de euro pe maşina pe care o plătise deja. Astfel, poliţiştii din Mihail Kogălniceanu au fost sesizaţi, la data de 3 noiembrie 2014, ora 20.10 de către Vasilică Ciucă, de 27 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 18.00, ar fi fost victima unei tâlhării. Persoana susţine că ar fi fost vizitată la domiciliu de către o cunoştinţă, care i-ar fi propus s-o însoţească, să meargă să bea un suc. Astfel acesta, de bunăvoie, s-ar fi urcat în maşina bărbatului, maşină al cărei număr de înmatriculare nu-l cunoaşte şi s-au deplasat împreună către ieşirea din localitate, spre Constanţa. Numai că, nu s-au oprit la localul unde au stabilit şi, în apropierea ieşirii din localitate, în autoturism s-ar mai fi urcat alţi 3 indivizi, care ar fi ieşit parcă din neant, înarmaţi cu pistoale, după care şi-au continuat deplasarea. În dreptul localităţii Sibioara au oprit, au coborât toţi din maşină, au consumat băuturi alcoolice, după care trei dintre cei patru indivizi ar fi început să-l lovească cu pumnii în zona corpului. Tot aici, Vasilică susţine ca a fost deposedat de către agresori de un telefon mobil, portofelul în care avea sumele de 600 de euro şi 400 de lei, două lanţuri şi o brăţară. Ulterior, agresorii împreună cu persoana vătămată s-au întors la domiciliu acesteia, unde ar fi deposedat-o de cheile de la autoturismul personal, pe care agresorii l-ar fi luat din faţa porţii la plecare. Vasilică susţine că agresorii sunt cămătari şi totul i se trage de la achiziţionarea unui autoturism. El a menţionat că a cumpărat maşina recent de la fosta prietenă a unuia dintre cei pe care acum îi acuză şi că i-a dat 1.000 de euro pe ea, însă indivizii s-au răzgândit şi îi cer 3.000 de euro. Poliţiştii au demarat o anchetă, astfel luând urma mai multor persoane din municipiul Constanţa. Indivizii au fost duşi la audieri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102