REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Percheziții la Cernavodă!

Percheziții la Cernavodă!

Replica API 31 ianuarie 2017 | 15:52 731

Mai multe percheziții au avut loc la Cernavodă, marți, 31 ianuarie! Se pare că este vorba despre un dosar de trafic de droguri, acțiunea fiind coordonată de DIICOT Constanța.

Potrivit informațiilor noastre, vizat a fost domiciliul unui individ care este suspectat de trafic cu canabis, acesta fiind condus la audieri și reținut pentru 24 de ore, urmând a fi propus spre arestare. Se pare că el vindea cantitățile de substanțe pe raza orașului Cernavodă și nu numai. Totodată, precizăm că ancheta va fi extinsă, existând suspiciuni cu privire la faptul că și alte persoane ar fi implicate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe astia din localitatea Mangalia care vand moarte; "Droguri" nu ii vede nimenii? BURUIANA FLORIN , si Mustafa Tanior , vand la copii la scolii si liceu drogurii nu ii mai vede nimenii? Nu mai prezinta pericol public? Avem.copii la scoli ne trmem ! Va rog sa facetii ceva asta daca nu sunt protejatii vostrii! Va rugam ...facetii ceva cu acesti interlopi din Mangalia Florin Buruiana , Mustafa Tanior si Posmag Alexandru
0
0
Daca tot faceti perchezitii faceti procseneti o gramada cum este kina pe asta cine il cauta are o spalatorie paravan cu un angasjat care vinde droguri femei la produs inclusiv si nevasta din cand in cand unde este legea asteptam dreptate
0
0
Ma rahatilor ati incercat sa ma arestati de atatea ori ce ati rezolvat eu tot vand droguri
1
0
Toata lumea sa iasa in strada pentru acest gunoi pe nume bogdan care nu stie decat sa ceara bani de la oamenii care muncesc cinstit si mai ales cat a trait de pe urma unora al dracu gunoi se crede karatist!
4
0
Cernavoda a ajuns un oras plin de tigani pesti , droguri si curve !!!! Rusineee ! Huaaaa !!!!
3
0
La cine a fost
3
2
Bogdanel cand iese din sistemul politiei ca si acum ne sufoca cu spaga si vine cu mila chiar asa ni se poate face nimic . Deja prima instanta l-a gasit vinovat ar trebui sa numai poarte haina statului si mai ales pe la gara sta imbracat in politist.
5
1
Ciorile la racoare...vine vara...
4
1
LA HARSOVA LA OUATU CAND VINE SI PE UNDE IL MAI SCOATE CA PRIN PIZDA PE LA MASA NU MAI INCAPE VINDE DROGORI IN SCOLI LA ELEVI NENOROCITUL LUATI MASURI CA POLITIA HARSOVA DOARME SI MAI ARE SI CATIVA VECINI IN POLITIE ...
2
2
La Mangalia?
3
2
Ce mai regi.Vai, viata voastra. Nici nu sunteti in stare sa va exprimati corect.
7
0
Lasa frate ca asa lau ridicat si pe babica cu mascati si dupa doua saptamini era acasa si citi la cacialma valuri atit ii baga pe usa din fata si ii scoate taticu lor emilica si popoviciu ca lor le cotizeaza toti pestalai din acvariul arhicunoscut numit cernavoda.
6
1
Si eu sant
20
5
Sint regele drogurilor nebunilor
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367