REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Percheziţii la Cernavodă, la domiciliul unui tâlhar: poliţiştii au găsit o armă, pe care suspectul susţine că a găsit-o în GUNOI!

Percheziţii la Cernavodă, la domiciliul unui tâlhar: poliţiştii au găsit o armă, pe care suspectul susţine că a găsit-o în GUNOI!

Replica API 5 februarie 2015 | 23:23 163

Contrabandă

Contrabandă

Poliţiştii din Cernavodă au documentat activitatea infracţională a unui individ din Cernavodă, Alin Albu, cunoscut ca fiind autorul mai multor tâlhării, pentru care a şi fost condamnat. Însă, se pare că acesta se face suspect şi pentru alte fapte, motiv pentru care oamenii legii au efectuat o percheziţie domiciliară. Acolo au găsit o armă, dar tatăl lui Alin a sărit în apărarea lui, menţionând că a găsit-o în gunoi, în Spania. Însă, anchetatorii bănuiesc faptul că ar fi vorba de contrabandă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă, la data de 2 februarie anul curent, au efectuat o percheziţie domiciliară. Suspectul este Alin Albu, o mai veche “cunoştinţă” a oamenilor legii, el fiind condamnat în trecut pentru tâlhărie. Dn câte se pare, acesta nu s-a putut ţine departe de infracţiuni, devenind astfel suspect şi în alte dosare. După ce i-au probat activitatea infracţională, oamenii legii au trecut la următorul pas, şi anume o percheziţie a locuinţei. Însă, aici a fost găsită o armă cu aer comprimat. Din investigaţii s-a stabilit că aceasta îi aparţine lui Gheorghe Albu, de 56 de ani, tatăl lui Alin, care a şi sărit în apărarea fiului său, menţionând că a găsit-o într-o pubelă de gunoi, în timp ce se afla în Spania. Mai exact, bărbatul a fost plecat în străinătate la muncă, zice el, dar a revenit acum vreo doi ani. Potrivit declaraţiilor sale, după ce a găsit arma, a trimis-o acasă printr-o firmă de curierat, dar nu a folosit-o niciodată. Însă, indiciile anchetatorilor duc spre o altă pistă, cum că la mijloc ar fi vorba de contrabandă. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă, iar în ceea ce-l priveşte pe Alin, cercetările continuă, existând posibilitatea să fie şi el implicat în “afacerea” cu arme. Menţionăm că Alin Albu a fost implicat în mai multe furtişaguri şi tâlhării, între care şi cea din noaptea de 27 spre 28 februarie 2013, când a dat iama în societatea Lebăda SRL, alături de alte persoane, furând mai multe bunuri şi bătându-l pe paznic.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614