REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Percheziții la Constanța, la traficanți de canabis și ecstasy

Percheziții la Constanța, la traficanți de canabis și ecstasy

Replica API 17 aprilie 2018 | 22:40 2424

Nasurla Hakan și Melnic Alexandru Paul au fost reținuți apoi arestați preventiv pentru 30 de zile, la propunerea procurorilor DIICOT Constanța. Cei doi au fost depistați cu droguri asupra lor, în vederea comercializării, fiind vorba despre canabis și ecstasy. Ulterior au fost efectuate și percheziții domiciliare. Pe 15 aprilie au fost propuși spre arestare, la Tribunalul Constanța. ”Dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.04.2018 şi până la data de 14.05.2018 inclusiv, a inculpaţilor: Nasurla Hakan Şi Melnic Alexandru-Paul. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru inculpaţi şi punerea acestora în imediată executare”, potrivit minutei judecătorești.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Verde? El nu vinde droguri .. el este un om de afeceri ! El nu pune mana pe ce nu e a lui si asta se poate intelege de ce domnul agent sef asa cum se mai vede el la brigada rutiera,C. Bozolan ii este nas . Ei nu fura,nu inseala .. ei sechestreaza lumea!! Si bineinteles nu se face nimic ,apoi abia azi i a pus iar catusele la maini fiiului,pana maine iese ca se baga nasu cum s a bagat si atunci cand verde proxenet care vinde drogurile confiscate ,a privat un biet copil de libertate pentru al obliga sa vanda drogurile aduse de NASU ! Si mai e si barbosu pe listita nu ,stati fara griji
1
0
Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!! Pentru dealeri nicio mila dar astia amintiti mai sus fac crima cu premeditare. I as burdusi cu cacaturile pe care le vand ... zilnic mult.. pas cu pas pana crapa.
1
0
daca va tine coaiele gaborilor intrati in seara asta a corturi in mamaia si alte cubluri de curve si pesti la vedere
1
0
v-au placut sarmalele anu asta ?
1
0
Sa mi bag pula in politia romana ca ia bani de la smecheri baga copii la puscarie si pe flori manca il lasa sa anda bagai as neamu in pula di in asa voastra de coruptiii
4
0
mai sunt si altii cu fetele la mangalia. tanior de la gara. popescu. dan lepadatu. andrei patrascu
2
1
Care este sifon?
0
3
Impuscati-i ,domnilor,Fara mila,aceste gunoaie ale societatii,nu merita nici macar puscarie PE viata,sa-i tinem PE mincarea si dormit gratis ,PE banii nostri,nu este correct,trebuie jupuiti de vii in piata,cu toate drogurile in gura,Fara mila
3
3
In loc sa arestati nenorociti ,adevarati ca cei din comentariul de mai jos va legati de copii care isi vad de treaba . Ciuda ca le merge bine!
3
2
astia nu sunt puscariasi. sunt pericole si mai mari de atat pe strazile din mangalia.
7
0
Florin Buruiana Mangalia!
2
2
in plm ii bagati pe astia care stau acasa si se joaca si ii lasati pe ceilalti
5
0
Mai scapati de siflele astea din mangalia numai dau nume ca se stie care cum!!
1
0
Alo DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
8
4
sifoanelor toata viata ati fost prduitori dc voi nu a veti clienti si voi vindeti
3
6
La Mangalia Florin Buruiana!
6
4
Sa inceapa si la Cernavoda campania de cules a distribuitorilor de astfel de substante. Aveti de unde alege!
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614