REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

PERCHEZIȚII LA CONSTANȚA: trei bărbați arestați pentru trafic de droguri de mare risc!

PERCHEZIȚII LA CONSTANȚA: trei bărbați arestați pentru trafic de droguri de mare risc!

Replica API 7 august 2018 | 00:07 338

Trei indivizi au ajuns în atenția oamenilor legii pentru trafic de droguri de mare risc. Potrivit informațiilor noastre, totul a pornit de la faptul că au fost prinși de jadarmi, în Vama Veche, cu droguri asupra lor. Ancheta a fost preluată de procurorii DIICOT Constanța, care au efectuat percheziții domiciliare. Astfel, la data de 5.08.2018, Alexandru Armand R., Alexandru Florian O. și Andrei Rareş L. au fost propuși spre arestare la Tribunalul Constanța. "În dimineața zilei de 4 august, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, au fost surprinși, de un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în timp ce intenționau să pună în vânzare 71 de comprimate ecstasy, aproximativ 13 grame amfetamină sub formă pulverulentă și 2 grame de cannabis, pe rază stațiunii 2 Mai-Vama Veche. În urmă probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus reținerea pe bază de ordonanță a celor trei tineri, ulterior fiind emise mandate de arestare preventivă pe numele acestora, pentru 30 de zile, de către Tribunalul Constanța", au precizat reprezentanții GMJ Tomis. ”Admite propunerea formulată de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa. În baza art.223 alin.2 teza întaî C.p.p. la art.202 alin.1 şi 3 C.p.p.: Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la 5.08.2018 până la 3.09.2018. În baza art.230 C.p.p.: Dispune emiterea, de îndată, a mandatelor de arestare preventivă", potrivit minutei judecătorești.

.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt consum propriu al copiilor nevinovati din oras... cine dreacu nu i stie pe arestati... urmeaza si altii cat ai zice peste.. ho ho
0
0
Erau pt consum propriu
0
0
atata timp cat PUTINICA mananca de la noi ni se rupe !!! de unde are bani de aparate toata ziua ????masina o trage an spate la sala de la sens cu nr PPK si rupe aparatele
0
1
Si la C-ta prafuri la greu, Bogdan Mihai Dumitru vinde in Faleza Nord, iar taica-su Eugen le procura din port direct de la vapoare. Afacere de familie!
1
1
Buruiana vinde la fosta moara o baba si un copil fac asta pentru el... mai sunt si altii ... sa putreziti in vesnicile puscarii animalelor..
2
2
Din cate vad din comentariile astea pe care le citesc de vreo 6 luni la mangalia este legal
4
1
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Chivu Razvan zis Chivake , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
7
3
Lamboiule sper sa te futa aia in cur cand te o vedea cu motzul ala roz in cap o sa creada ca a venit printesa Barbie pt ei abia asteptau
3
0
La Alexandru Armand Resid si alti cumparatori ai lui.Dealer no. 1.Marfa de calitate.
2
1
o fi raresh din bratianu
4
1
politia si primaria Mangalia , sunt paravan pentru dealeri ! Toata lumea stie ce si cum , insa nimeni nu face nimic ! Asta inseamna ca BANII se invart in acest cerc vicios -triunghi- - distribuitor , politie , primarie !
5
1
Si la Medgidia ,politia doarme,se vinde peste tot ,pacat ca nu se iau masuri aici, altii se distrug si unii se imbogatesc
4
3
Se vinde in.noie,stiu ,e legala treaba la Mangalia
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369