REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
27.2° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Percheziţii la domiciliul unui minor din Adamclisi, într-un dosar de braconaj

Percheziţii la domiciliul unui minor din Adamclisi, într-un dosar de braconaj

A.F. 19 iunie 2024 | 00:00 1543

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat, la data de 17 iunie a.c., o percheziție domiciliară, în comuna Adamclisi, la locuința unui tânăr, de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Perchezitii la domiciliul unui minor din Adamclisi, intr-un dosar de braconaj

În urma percheziției, au fost ridicate două arme neletale, supuse autorizării, o armă de tip airsoft (tip pușcă), o armă de tip airsoft (tip pistol) și o plasă de pescuit, monofilament.

Cercetările sunt efectuate în continuare în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând ca cercetările să fie extinse și asupra infracțiunii de deținerea de plasă de tip monofilament, cu excepția setcilor folosite pentru pescuitul calcanului cu mărimea ochiului de minimum 40 mm.

Perchezitii la domiciliul unui minor din Adamclisi, intr-un dosar de braconaj

Totodată, în urma percheziției au fost descoperite o grenadă de mâna și un obuz, ce au fost preluate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O mizerie de dosar. Armele airsoft sunt jucarii ce pot fi cumparate de la magazin ca orice alta jucarie de plus. Deci zero imfractiune de nerespectare a regimului armelor. Cat despre plasele monofilament gasite in garaj sau magazie sau oriunde ar fi fost ce sa zic....nu erau bagate in apa deci tot zero infractiune de braconaj.
2
1
La tara copii erau muncitori de mici ajutau părinții la munca câmpului,acum au ajuns hoți de mici nu le place munca...Mai bine sa fure,iar educația lasă de dorit.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510