REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Percheziţii la indivizi specializaţi în spargeri de locuinţe şi furturi de maşini

Percheziţii la indivizi specializaţi în spargeri de locuinţe şi furturi de maşini

Replica API 9 mai 2014 | 00:00 132

Peste 100 de poliţişti au acţionat în Medgidia şi Constanţa

Peste 100 de poliţişti au acţionat în Medgidia şi Constanţa

Zi plină pentru oamenii legii din Constanţa. Peste 100 de poliţişti efectuează vineri mai multe percheziţii în municipiile Medgidia şi Constanţa, căutaţi fiind mai mulţi indivizi care au spart locuinţe dar au şi furat maşini din ţară şi străinătate. "Peste 100 de poliţişti şi jandarmi constănţeni efectuează mai multe percheziţii domiciliare în Constanţa şi Medgidia, pentru documentarea activităţii infracţionale mai multor persoane bănuite de comitea de infracţiuni contra patrimoniului. În cauză, poliţiştii mai vizează şi prevenirea şi combaterea altor genuri de fapte care aduc atingere liniştii şi ordinii publice, siguranţei constănţenilor, având în vedere şi persoanele urmărite şi autoturismele declarate ca fiind sustrase de pe teritoriul României şi a altor state. La finalizarea acţiunii persoanele bănuite de comiterea unor fapte de natură penală vor fi conduse pentru audieri la sediul IPJ Constanţa, urmând a se propune măsurile legale care se impun", au precizat reprezentanţii IPJ.

Update

Mai multe bunuri au fost ridicate de oamenii legii, pe când mai mulţi suspecţi au fost duşi la audieri. Potrivit anchetatorilor, principalii suspecţi locuiesc în cartierul Palazu Mare al municipiului Constanţa, acolo unde au şi descins mascaţii, dar au existat suspiciuni şi cu privire la faptul că ar exista complici şi în Medgidia. "Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor au efectuat trei percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţe. Cu această ocazie, au fost identificate 15 persoane, dintre care 2 au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Constanţa. Totodată, au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile că ar fi provenite din activităţi ilicite (băuturi alcoolice şi aparate electrotehnice), în vederea stabilirii cu exactitate a provenienţei acestora. În cauză, poliţiştii au vizat şi prevenirea şi combaterea altor genuri de fapte, care aduc atingere liniştii şi ordinii publice, siguranţei constănţenilor, având în vedere şi persoanele urmărite şi autoturismele, declarate ca fiind sustrase de pe teritoriul României şi a altor state. Cercetările continuă, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a celor bănuiţi.", au mai spus reprezentanţii IPJ.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367