REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

MASCAŢII AU GREŞIT ADRESA LA PERCHEZIȚII! Au căutat artificii la o firmă de DEZMEMBRĂRI AUTO! Până la urmă, au nimerit unde trebuia!

MASCAŢII AU GREŞIT ADRESA LA PERCHEZIȚII! Au căutat artificii la o firmă de DEZMEMBRĂRI AUTO! Până la urmă, au nimerit unde trebuia!

Replica API 15 noiembrie 2019 | 02:04 762

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Constanța au efectuat o percheziție la punctul de lucru al unei societăți cu profil dezmembrări auto. După jumătate de oră, maxim o oră de răscolit printre bunurile societăţii de dezmembrări auto, poliţiştii au realizat că au greşit adresa: trebuiau să intre într-o altă clădire, situată în aceeaşi curte, la The Chris Sound SRL, controlată de Marinescu Daniel şi Alexandrache Daniel Nicolae (ambii din Năvodari), de unde au confiscat 1.000 de kilograme de articole pirotehnice.

Mai exact, joi 14 noiembrie a.c., politiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al I.P.J. Constanța au efectuat o percheziție la punctul de lucru al unei societăți de pe raza orașului Năvodari. În acest context, polițiștii au identificat aproximativ 1000 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 si F4, depozitate fără îndeplinirea condițiilor legale. În urma verificărilor, s-a stabilit că bunurile în cauză ar aparține unei societăți din Năvodari, aceasta fiind autorizată pentru a efectua operațiuni cu articole pirotehnice, fără a avea însă dreptul de a depozitare astfel de produse pirotehnice. Întreaga cantitate (din câte se pare, adusă din Bulgaria) a fost ridicată în vederea confiscări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, conform art. 37, lit. a) din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Referitor la încurcătura menţionată în debutul articolului, facem precizarea că patronul firmei de dezmembrări auto, Andrei Bădrăgan, a confirmat incidentul: "Da, au intrat la mine, au răscolit pe acolo, li s-a spus că nu găsesc la noi artificii, şi au realizat până la urmă că se află la adresa greşită. Nu înţeleg însă de ce informaţiile date presei de poliţişti au rămas eronate, cum că de la noi au confiscat artificii". De precizat că şi reprezentanţii IPJ Constanţa au confirmat încurcătura.

Precizările oficiale ale IPJ Constanţa:

"Din primele verificări a rezultat faptul că, în locația unde funcționa și o societate comercială cu profil dezmembrări auto, se afla un depozit neautorizat, în care o altă societate închiria un spațiu unde depozita, fără drept, articole pirotehnice.

Mandatul de percheziție a fost pus în aplicare în mod legal, fiind identificată locația în care se afla cantitatea de articole pirotehnice, care a și fost ridicată, în vederea confiscării.

Menționăm faptul că la activitate nu a fost necesară intervenția trupelor speciale, ci au participat polițiști din cadrul S.A.E.S.P.".

L.I., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa in verifice pe infractorul Sergiu zis Piochio un sarac care vrea sa se afirme
0
0
Noi vrem artificii de revelion. Sa le lase pe piata.
0
0
pana cand or sa dea peste un ii inarmati care nu inteleg ca trebuie sa fie sclavi si care or sa-si apere locuinta de invazia borfasilor cu cagule pe fata! atunci nu vor mai fi stupid people ci dead people!
3
1
s-a mai intamplat ca prostii astia sa greseasca adresa pentru ca ei isi trag masca si pe ochi... atata ii duce capul !
8
1
In seara de Revelion 2020 sa verificati Restaurant Marea Neagra din Costinesti,administrat de Balan Virgil si Balan Alexandru de unde au articole pirotehnice neautorizate pentru acest eveniment la 12 noaptea.Au inceput aprovizionarile la sediul firmei SC.VIRALEX COMPLEX 2005, de pe str.Unirii fosta DC4 la fosta statie de betoane in prezent vanzari materiale de constructii,nisip,pietris,balastru,piatra etc.singura constructie in zona.Acici au loc si intalnirile cu lumea buna interlopi,sef OPC Horia,politai etc.
4
1
In acvariul de maxima siguranta de la Cernavoda asigurat de politia romana este liniste totala.Nu va deranjeaza nimeni cat spagile vor ajunge la timp cat mai grasute.
9
0
I-a pus Fagabou de frica sa nu-i bagam petarde in cur
8
2
IZVOR NESECAT DE IMBECILI!!!!
8
5
maxima protectie din partea m.a.i va aduce la cunostiinta ca noi nu suntem deranjati de mascati ca sponsorizam intocmai indicatiilor si la timp.
9
2
prostul nu-i prost destul daca nu-i si politist
8
9
airbag-urile sunt arme pirotehnice???
9
4
-confiscarii-. Ce buna era scoala generala facuta la zi, nu la frecventa redusa
13
1
ce frica va e de arme bai militienilor! Si cum de ce ti-e frica nu scapi.....
9
12

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920