REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Percheziţii la Omniasig, într-un dosar de abuz în serviciu şi fals: prejudiciul este de 1 milion de euro

Percheziţii la Omniasig, într-un dosar de abuz în serviciu şi fals: prejudiciul este de 1 milion de euro

Replica API 15 mai 2014 | 00:00 225

Mai multe filiale, între care şi cea de la Medgidia, călcate de "mascaţi"

Mai multe filiale, între care şi cea de la Medgidia, călcate de "mascaţi"

Mai multe percheziţii de amploare au avut loc la sucursalele şi agenţiile Omniasig din Bucureşti şi din mai toate judeţele. La Constanţa, procurorii au descins şi la filiala din Medgidia, din centrul municipiului. Oamenii legii au suspiciuni cu privire la angajaţii societăţii, care au produse mari pagube, începând urmărire penală pentru infracţiuni de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a efectuat, miercuri, 14 mai, cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea de către mai multe persoane a unor infracţiuni de abuz în serviciu şi fals intelectual, pentru care a fost începută urmărirea penală. În cursul zilei, ca urmare a autorizării de către instanţa competentă, au fost efectuate percheziţii simultane în 49 de locaţii (sedii centrale şi sucursale ale unei societăţi de asigurare), situate pe raza municipiului Bucureşti şi a tuturor judeţelor din ţară, inclusiv în Medgidia. La desfăşurarea acestor activităţi, procurorii au beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară (fiind angrenaţi aproximativ 100 de poliţişti) din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia de Investigare a Fraudelor, precum şi de suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii. Prejudiciul este estimat la un milion de euro. Mai exact, şefii unor sucursale şi agenţii ar fi supraevaluat valoarea clădirilor sau daunele pentru accidentele rutiere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218