REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PERCHEZIȚII la Primăria din Seimeni şi la primar acasă: suspiciuni de ABUZ şi FALS, la concesionarea islazului!

PERCHEZIȚII la Primăria din Seimeni şi la primar acasă: suspiciuni de ABUZ şi FALS, la concesionarea islazului!

Replica API 28 decembrie 2015 | 14:51 564

Polițiștii, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au descins la Primăria din Seimeni dar și la domiciliile primarului și viceprimarului. Din câte se pare este vorba despre infracțiunile de abuz în serviciu săvârșit de funcționarii Primăriei și fals, cu privire la concesionarea islazului, în urma unei hotărâri de consiliu din anul 2012.

Primarul din Seimeni, Lucian Blaj, dar și viceprimarul Marian Iordache au avut parte de sărbători agitate. Aceștia, în data de 23 decembrie, chiar înainte de Ajun, s-au trezit cu oamenii legii peste ei, atât la domicilii, cât și la sediul Primăriei, dar și într-o altă locație. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre un dosar care are legătură cu o hotărâre de consiliu din 2012, cu privire la concesionarea islazului. În urma descinderilor, oamenii legii au ridicat mai multe documente, cercetările fiind în plină desfășurare. De cealaltă parte, primarul Lucian Blaj consideră că este vorba despre o sesizare făcută de cineva din Primărie, care ar dori să-i ia locul. ”Da, au fost, au căutat documente cu privire la o hotărâre de consiliu, din 2012. Au vrut să vadă dacă avem documentație și acasă. Este vorba despre suprafețele de pășune pe care le-am dat în concesiune crescătorilor de animale. Cât s-a dat, cum s-a dat, cum s-a procedat. Au luat tot ce înseamnă documentație. Ne vor verifica și probabil că ne vor audia. Cred că în urma unei sesizări. Mulți au susținut ca pășunea s-o dăm la licitație, s-o ia barosanii. Aici nu a fost așa, noi am dat-o în funcție de declarațiile din registrul agricol, în funcție de încărcătura de animale. Acasă nu au găsit documente, doar la Primărie. Nu știu cine a făcut sesizarea dar cred că... din rândul Primăriei. Poate că e cineva care nu a luat pășune sau poate cineva care e deranjat că în sondaje stau bine. Dar, dacă era așa, putea să vină să-mi spună frumos că deja sunt la al 4-lea mandat. Dar, asta e. Eu nu am făcut nimic ilegal, așteptăm să vedem ce spune ancheta”, a declarat, pentru ”Replica”, Lucian Blaj, primarul din Seimeni.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218