REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PERCHEZIȚII la primarul din Băneasa

PERCHEZIȚII la primarul din Băneasa

Replica API 26 noiembrie 2020 | 09:55 21460

Percheziții în județul Constanța. Mai exact, oamenii legii au descins la domiciliile primarului (Paul Coliș) din Băneasa și fostului viceprimar, dar și la Primărie.

Perchezițiile au avut loc zilele trecute, într-un dosar de fraude cu fonduri europene. Contactat telefonic, fostul viceprimar nu a dorit să facă declarații, iar Paul Coliș avea telefonul închis.

Menționăm că, în cauză se efectuează cercetări, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Vom reveni

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest om a transformat Primăria a fi ceva proprietate cu o mare parte din angajați nu credeam că poate exista așa ceva
0
0
Cum apar mereu fix cate 100 de likeuri sau disslikeuri, au inceput sa isi cumpere jurnalisti de casa
3
4
Crina, foarte bine le faci. In gasca aia de infractori sa nu intri niciodata. Sa te lepezi de ei asa cum ai facut.o pana acum. Daca astia te aveau cu ceva la mana sigur te linseau in secunda 2.
3
3
Din cate stiu si lucica cu stela s.au batut. Una este secretaru primariei si ailanta atuci era jurista. Lucica era amenintata de primar cu luarea scaunului si oferirea lui javrei de stela. Numai ca lucica o fost manjita de stela cu niste cascaval si i.a dat sa conduca jumatate din primarie, si uite asa le.a trecut supararea pt ca fiecare si.a gasit fericirea in minunata primarie.
3
1
NU MAI SPERATI OAMENI BUNI LA DREPTATE PENTRU CA SI JUSTITIA ESTE CORUPTA
4
0
Cine lucreaza la asistenta sociala, mai devreme s-au mai tarziu, are probleme emotionale din cauza gravelor probleme cu care se confrunta persoanele incadrate in grad de handicap, mai ales copii ce sufera de afectiuni psihice si pe care ii are in grija prin atributiile fisei postui. Asta se intampla la nivel de tara pt ca functionarilor din sistem nu li se asigura suport psihologic, terapie, concediu de odihna dublu, salariu dublu, un nr de cazuri rezonabil. Stiu foarte multe persoane care se afla in evidentele medicilor specialisti ce trateaza afectiuni mintale dar ascund acest fapt.
18
1
sai sugeti pula lu paul si lu marcu
12
11
asteptati ca o sa va vina rindul
5
5
Marcu cel mai jegos om , un penal , abia astept sa plece la mititica cu prietenul lui Papis.
105
2
Ii este frica primarului de alegeri, fiindca trebuie sa cotizeze iar, in special fratilor lui din Faurei, care il alinta pe primar spunandu-i AGA ori AGALE.
102
1
Pe cand primare cu tine la bulau?
104
3
Cine, ma, nea' caisa, asta-i cumsecade? Nu este in firea lui sa fie cumsecade.
103
2
Primarul nostru - asta postu, va aduceti aminte de el cand a castigat alegerile in iunie 2016? Ce entuziasmat era el, cata fericire si bucurie fara de margini, cata fala si mandrie, cata aroganta, emana un soi de desteptaciune, ce elevat se vedea el din postura de SEF peste intelectuali, venit el de la coada oii, iar acum ce TRIST este, ce AMARAT, ce SPASIT, ce UMIL, ce CUMSECADE, etc
103
1
Sa mearga, sa mearga la seminarii la DNA.
103
1
Primarul si-a luat concediu ca sa aibe timp sa mearga la audieri la DNA
101
1
Va dati seama ca primarul in tinerete a fugit de detentie ... si a tot fugit, si a tot fugit ... si puscaria dupa el, si dupa el, il fugareste la batranete. "Unde nu-i cap, vai de picioare"
102
2
Primarul isi permite sa mearga in Emirate, pai la cati banuti a strans in primul mandat, din furacini. A furat pana si apa de la hidranti, iar primaria a platit-o si o plateste si in prezent. Hotomanul !
101
2
Primarul pleaca in concediu in Dubai
101
1
Va imaginati ca primarul, peste circa 10 ani, in loc sa stea linistit la pensie, o sa se afle in puscarie
101
1
Primarul vrea sa se relaxeze
100
1
Disperat sa ramai pana la sfarsitul zilelor tale
100
1
Primarul este disperat de situatia in care este si in care s-a bagat singurel.
100
4
Dlui dr i-au spart geamul de la masina pt ca adversarii politici atat stiu si atat pot. Ei nu il pot combate legal si le este si teama de dl dr pt ca acum nu se mai pot desfasura in tihna.
100
4
Am auzit ca l-a carma obstei l-a lasat pe super basinosul de Gheorghe Niculae -administratorul primariei, cu un salariu de 12.000 lei lunar, pensionar, adus de PSD-isti la pachet cu avocatul primariei si nevasta avocatului. Traiasca cei din Baneasa care platesc taxe la bugetul local pt confortul lui Gheorghe !
104
0
Primarul este in concediu de odihna in perioada 8 februarie - 12 martie 2021. Omul vroia concediul pe anul 2019, dupa il vroia pe 2020, iar dupa pe 2021, ca sa treaca 3 luni fara sedinte de consiliu local pt ca sa dizolve consiliul local si sa se voteze din nou. Ce sa vezi, de prost ce este el, nu a stiut ca trebuie sa isi ia concediu doar in anul in curs.
101
1
Cine i-a spart geamul masinii dlui dr, eu doresc sa i se intoarca raul, dar inzecit, copilului celui care a facut asa ceva. Legea divinitatii.
100
1
Baiiii Maco polo ia spart geamul la masina domnului Blagan
101
2
Paul Blagan mizerii
7
0
Crina te ai dat cu Blagan
8
1
sa ma pupati in pizda
2
7
Arhivara anul asta o sa petreaca ziua de 8 martie tot la restaurantul Dorna ?
103
0
Sa isi ia paulica purceaua si sa si-o duca pe tarlaua lui, spre vladimirescu, ca sa-i mai dea niste turca lui ion turcanarul
102
1
Prostanaca de la arhiva a mai plecat si la munte sa isi serbeze reusitele in din viata ei si reusitele de la facultate. A fost sesiunea foarte grea dar ea a studiat si a luat toate examenele cu brio, adevarat, le-s sustinut in timpul programului de lucru, dar i s-a permis.
103
1
Cum sa dea purceaua afara? Unde mai face moda? Pt cine si-a cumparat atatea toale? Pt cine face ea facultatea? Unde mai beleste ea cate o sula? Cu cine isi mai aniverseaza primarul ziua de nastere? Cine ii mai tine tortul, in brate, primarului? Cine ii mai canta La Multi Ani? Cine o sa mai fie sufletul petrecerii?
103
0
Treaba este ca si facuta, stiu din sursa sigura, zboara din primarie: tartita aia de gheorghe niculae, larvi, arhivara si .... si ... si ... dl marcu
102
0
Purceaua tot la monta este?
102
0
Gabi-Gabriela, vino urgent de la munte ca sa te umiliesti iar la domnii consilieri ca sa nu iti dea branci pe scarile primariei, in prima sedinta de consiliu local. Peste cel mult o luna nu ai sa mai fii in primarie, o sa stai acasa cu postul tau ala de rasa. Nu ai fost colega mea se serviciu niciodata pt ca ca tu doar ai supt puli in primarie. Panarama proasta ce esti.
103
2
Sporea Tiberiu si nea' Mitica Dordea
102
0
stiti caaaaaaaa dl blagan o fute pe georgeta rosu
4
5
Dm Blagan vezi ca Paul bate palma cu Dan Mocanu .
3
8
blagane poate numai ajungi acasa
3
8
"Meseria bratara de aur" si "Ai carte ai parte"
101
1
T, satana, pe unde bantui la ora asta?
101
0
Paulica, Paulica, de ce ai furat mai mamica?
103
1
Primare, daca tot ai avocat, nu era mai bine sa il intrebi daca este bine sa bagi mana, pana la gat, in "saltarul" Uniunii Europene?
104
1
Breee, nea' Gigi, ai amutit? Nu iti convine cand ti se compun poezii?
101
0
Primarul l-a adus azi pe avocatul primariei ca sa il consilieze in legatura cu minunata lui Comisie de disciplina si sa-i spuna cat de prost este el.
102
0
Berbe, lingea-mi-ar ma-ta shitul de pe usa
101
0
Berbe, lingea-mi-ar shitul tau de pe usa mata-ta si tac-tu.
102
2
Da, asa este, am auzit ca ma vor, dar sa stiti ca o sa ma schimbe de chiloti. Asa ca este treaba buna.
103
3
Dm Blagan rezolva cu Marcu
101
3
blagane vezi ca este nasoala traba la primarie -te schimba
7
42
Asa nea gigi, asa te vreau. Sa.i faci o poezie si lui adi iarba. Merita si el respectul lui matale.
103
1
Mai vecine, mai vecine, L-ai vazut pe Paul cum vine? Abatut si suparat, parca e si nemancat; Parca e si catranit ca cei de la investigatii l-au hulit; Este si dezamagit ca acu' nu-i mai iese nimic; Nici in buzunar, nici la mosie; De ce mai sta in primarie? Oare i-o fi mai bine in puscarie?
102
2
Foaie verde si-o nuia, tate buna e purceaua; De Paste si de Craciun, si la tot omul bun; Daca e si de prasila, treaba este si mai buna; Cand lungita, cand cracita; Cand la mine, cand la tine, Cand la atul care vine.
102
2
M-am interesat: Gigi Carastoian nici acum nu i-a platit lemnele lui Gigi Papuc.
101
0
Mai Gigele, mai dobrogene; Ce ai in cap tu numai surcele; Cumva de la acele lemne?; Luate pe datorie, sa le platesti la Sf Marie; Mergi indata sa le platesti, pana nu o s-o belesti.
100
0
Daca-mi dati 5000,vin sa cant gratis la zilele comunei.
101
0
Foaie verde maracine; Carastoiane nu ti-e bine? Stai si scrii la poezie; Dar ai cacat sub palarie; Nu e nimic in tiuga ta; Dar visezi numai puterea; Stai in banca ta de prost; Si nu mai fi manios; Nu ai stofa de golan; Esti doar un al doilea cioban; Si nu te mai supara; Fiindca nu te-a vrut lumea; Bagati mintile in cap si nu mai manca la cacat; Hai noroc si sa iti fie numai bine; Dar nu la noi in primarie.
101
1
Dai la deal, dai la deal, pe sub fusta de tergal
101
0
Masule, domnul Iulica de la ANAF stie ca i-ai facut nevasta curva? Ca toata Baneasa stie ca actuala doamna a lui Iulica a facut copilul cu el dar l-a botezat cu sotul ei de atunci. Fapt dovedit prin ADN la Institutul de Medicina Legala -Mina Minovici si prin judecata. Adica, e treaba dovedita OFICIAL prin instanta de judecata. Despre ce vorbim ... hai sa facem clasamentul.
103
1
Vai de capul tau Blagane.esti de rasul Banesei
34
94
Haaiii maaa, ca sunt frumi, pe bac, in picioare
100
0
A plecat "mas" -cota, ala de rasa invargata, sa duca pe "mas" -caraua, adica, purceaua la monta? Am vrut sa scriu munte.
100
2
Blagan Tom,Paul Jery!
5
4
Blagan Paul circ!
2
2
Primarul a "ciordit" si de la Uniunea Europeana ?
102
2
Este adevarat ca bagan este medic iar primarul este un mare analfabet, asta o stie toata lumea despre seful de la agrozootehnica
102
1
Doctor,Docor,sar esti ce.a mai mare gaiata .
2
1
Iar ati casunat pe dl nimeni in drum, bossss .... masu? Va rog eu, lasati-l in pace, numai gura este de el, il compatimesc, mi-e mila de el, il da peppa pig afara din casa lui Miron.
101
0
Nea' Gigi Carastoian, scrie bre o poezie si lui ala de rasa a lui Marin din carpinis, care a balit, pana n-ai mai rezistat, dupa scroafa de peppa pig a lui purceua.
100
0
Danut primar!
7
7
Nea' Gigi... moldoveanul Blagan a fost ales viceprimar de 10 consilieri locali din 15.
103
1
Paul puscarie
103
1
Gigi -libidinosule, nu umblai tu la brat cu paul in urma cu 5 ani, iar in urma cu 6 luni nu umblai la brat cu blagan? Crezi ca lumea a uitat? Ce scarba mare esti tuuu.
101
1
Nea gigi si tu erai in gasca PSD-ista letala, cea impotriva lui lastun. Esti un vierme teapangiu si foarte prost. Nu te mai da desteptul satului. Sa te iei de mana cu "fratii iarba".
100
0
Nea' Gigi Carastoian, unde scrii bre poeziile alea? La gura sobei unde te incalzesti cu lemnele neachitate, luate de la domnul Gigi Papuc pe datorie?
100
0
Blagan doctor
100
1
Realitate: primarul si contractele lui ilegale. Politia Investigatii Criminale pe urmele lui pt banii "luati" din primarie si Uniunea Europeana.
101
1
Blagan cancan!
1
2
Unde este activitatea de 4 ani si 4 luni a fostului vice ???
100
1
Blagan activitate zero
5
5
Am o suta de membrii aur la baneasa veti mai auziti de mine peste patru ani va voi primi in audienta numai in versuri.am si patrafir
3
5
Nea gigi mata ai fost in echipa cu primaru PSD si ti-a dat cu hai sictir, ai fost in echipa cu blagan PNL si ti-a dat cu hai sictir, ti-ai depus candidatura pt condilier local independent si lumea din Baneasa ti-a dat cu hai sictir. Bre nu ar fi mai bine sa iti scrii o poezie cu titlul: HAI SICTIR DE JEGOS CE ESTI TU GIGI CARASTOIAN ???
102
0
Bre Carastoian Gigi, esti diplomat rau de tot, stii sa scrii poezii dar nu stii ca trebuia sa inveti carte ca sa ajungi doctor.
100
1
Bre nea Carastan fa o poezie si pt primar si potera care il monitorizeaza
101
1
Gigi Carastoian sa-i platesca lemnele lui Gigi Papuc.
101
0
Bre nea' Gigi Carastan, banesenii tai nu te-au votat nici macar consilier local. Mata, acum, pe cine esti, bre, suparat, de tot scrii poezii?
101
0
Primarul are mainile, sufletul si constiinta patate
101
1
Singurul primar mozolit, a perchezitionat politia tot: primar, familia primarului, ferma primarului si primaria. In ziua aceia a fost escortat de politie de acasa si pana la primarie, de 2 ori, pentru a ridica documente incriminatorii. La primar in ograda este tiganiada si mozoleala.
100
1
Tiganiada l-a votat primar pe paulica
101
0
Nici tiganii nu sunt asa prosti ca tine. Unii stiu sa scrie si cand se scrie cu 2 de i.
100
0
Nici tigani nu se mozolesc ca voi
1
0
Tiganiada.rusine
0
0
cauta-l poate te monteaza daca e de acord si mata sa fi-ti montati de acelasi mascul...nu cred ca se baga ca suna a incest sa te ,,si pe mata si pe tine
1
3
Primaru nu a fost la oras la aia mari omu a fost pe ogorul lui sa isi vada recolta
101
0
Sa va trag in gura
6
16
Cum ea este purcea in calduri mai tot timpul normal ca el este vier de prasila
103
0
Mi.e dor de postarile armasarului de monta, domnu mas
100
0
Pe primar nu il iarta nici viata, nici DNA-ul Directia Nationala Anticoruptie si nici SIC Serviciul Investigatii Criminale. NICIODATA.
102
0
Pagina mea preferata: Nu incerca niciodata sa te razbuni pe cineva care ti-a facut rau, toate la timpul lor ... Viata nu iarta pe nimenii. Doresc ca viata sa nu il ierte pe primar.
104
0
Sa faca tul' in gura naveta la DNA pana la adanci batraneti
100
0
Primaru face naveta la DNA
102
0
Tot cu aia face si tot asa face
102
0
Ce dracu ma, acum v-ati pus cu relele pe amaratul ala de masu. Vreau sa stiu de primar, ce mai face si cu cine face?
101
0
Pe mascota masu l.am vazut cu cucul in zapada, a fost dat afara din casa de peppa pig
100
0
Dra consilier al primarului, "larvi" in persoana, a mers si ea la Blagan ca sa-i dea socoteala pe la bot, asa cum i-a dat-o si matusii ei. A fost foarte draguta cand a mers la bive in birou, in primarie, s-a exprimat dupa pregatirea si educatia el. Sa va spuna doctorii care mai erau in birou.
103
1
Unde este masu masculul feroce, ala ce se crede de rasa?
100
1
Baneasa este mascarada de cand a intrat mascariciul de paul primar pt ca el este om de mascarada. Si cu asta am spus tot.
100
0
nu stie barbatul ce stie satul
102
0
Il indeasa si pe primar in parnaie
102
0
Astia se cearta si ala cu spalatoria din carpinis indeasa banii in buzunar...
102
0
Blagan si primarul s.au certat azi in primarie
100
0
Masu este ocupat, este la servici, poate la noapte ne mai distreaza un pic
100
0
Nici macar o stire?
3
0
In seara asta nu ne spune nimeni nimic?
3
0
Lasti canterinica primar vice la dezapazit cu voi
9
0
Consilierul primarului,ala din lipnita ,dea lu rata,cum il cheama,cat ia acum de la dezapezire ala ia mai multi bani ca reajdepeul,face bani de la o ninsoare cat nu fac altii toata viata.
102
0
Asa zic si eu, sa-i dea Dzeu primarului dupa sufletul si faptele lui. Exact asa, cum a omorat copilul acela nevinovat; asa cum i-a smuls unghiile acelui copil nevinovat; cum l-a batut pe baiatul lui Gagaroci; cum l-a impuscat pe camp pe un nene din Faurei; cum i-a dat un sut unei fete in timp ce aceasta se afla pe camp cu animalele, etc, etc. Sa plateasca primarul exact la fel. Suntem rai, nu? Tot noua sa ne fie frica de Dzeu, astora care nu am facut nimic si doar scriem adevarul.
101
3
sa va dea Dzeu dupa suflet
0
0
Paul cioban; doctor Blaga
103
1
Baneasa a devenit mascarada de cand este primar dl paul ; Primaria mascarada de este primar dl Paul; Asa o sa ramana lucrurile, la stadiu de mascarada si mahala cat timp va fi primar dl Paul.
101
1
Asa primar-asa comuna; asa comuna-asa primar.
102
1
S.au intretinut pe probleme comune si importante. Au dezbatut publiv situatiunea, cu expunere de motive si argumente.
100
0
Nu vreti dezvoltate locuri de munca dar vreti sa va mascariti cu replici
1
2
Mascarada de Baneasa
2
4
de acolo vin bani ma vreau sa imi asfalteze o strada marcu mi-a dat pamant astia imi asfalteaza strada care dracu e treaba ta nu esti rasa oricum ca pe a ta o stiu pe a ta e cahhhh
0
2
Masule, cand se cracaneaza de ziua sa nu te vad, pe fereastra, in curu gol in zapada. Treaba ta.
100
1
Pe mine nu ma bati intre astia de rasa, de prasile. Eu doar l-am suplinit un pic pe maaassscccoooTA de masu.
100
0
Sa nu crezi ca esti singurul de rasa. De autoprima ai auzit? Stii ca inainte de Craciun ti-a pus chilotii in brate sa pleci iar tu te-ai bagat sub patul lui Miron ca sa nu te dea afara, pe trotuar? Stim cu totii ca Butelie si-a luat patul.
100
0
de rasa ma tine ma
0
6
leo daca vrei iti las nr sa ma suni ca noi vorbim aici alti nu pot ma decat un mesaj
0
1
Le tin ma cateii pt ca nu au incotro, nu au directie, unde sa plece, nu au casa, nu au masa ... asta e. EA il tine pe EL.
104
0
pai care este mai curva ca aia care face copil cu amantu si il boteaza barbatul...despre ce plm vorbiti retardatilor...faceti clasamentulul,
1
1
Iarta- le Doamne pe curve dar si pe aia care le tin la usa, pt ca dragostea este oarba.
104
0
iarta-i doamne ca tu i-ai facut asa prosti
0
1
mai suna si pe alti sa posteze ca asta tot de pe rozele este
0
1
Dedicatie pt MASU: pusca si cureaua lata
100
0
Mai Masule, Mosule, NEcasatoritule, problema este invers, iti dai seama ce vede EA cand se uita si vede pe cine are in pat langa "dansa".
101
1
mas sunt si m-am semnat..doctore o sa ma vezi ca vad ca ti-e dor si daca nu te.am bagat in seama ai insistat..in rest ..struguri miros urat..iar voi care va e frica sa va semnati uitati-va langa voi cand va pune-ti in pat nu mai baliti la ce am eu la ani mei...vedeti-va de balenele voastre
1
1
Mosule, ai halucinatii. Aia 30-50 de insi nu sunt pacienti, zau, sunt clienti si merg un pic mai sus de mine.
100
1
nu schimba ip.ul ma ca il schimbi degeaba 7 doar eu ti-am numarat in fiecare zi cate 30 50 de pacienti care ma trezeau dimineata. a trebuit sa dorm cu geamul inchis ca imi pute a medicamente de la tine si nu ti-am facut rost de nici o reclamatie
0
3
Ba, lasati ma asta cu scroafa din primarie, a tuturor -cand se desfiinteaza capusa de SC EDILITARE SRL?
103
0
Draga mosule MAS, ar trebui sa fii suparat pe domnul acela . . . , stii tuuu ... impartiti purceua in doua. Unul ziua iar celalalt noaptea.
100
0
Seful comunei noastre sa urce maine pe tractoras-motoras si sa ne dea zapada la o parte de pe trotuare pt ca nu mai are lumea loc unde sa se joace de-a "trotuarul si capra"
101
0
pai muiere esti ma prostule ca imi raspunzi de pe strada rozelor..o fi nea barbu saracu
2
4
Multi cred ca dl dr scrie o parte dintre comentarii, insa, surpriza, sunt femeie si nu am nici o legatura cu Blagan, sunt doar impotriva primarului.
102
1
hiihii..gogleaza se crede primar
6
4
si ala cu papa pig...adica tot tu doctore,,ca lumea doarme la ora asta..daca intrebi pe cineva de gen feminin din familie...gen mata nepoata-ta nevastata etc..una stie sigur ca sun rasa cu toate ca nu-i nici una scula..dar cred ca beat ...
1
2
doctore daca m-ai dorit,o sa ma vezi
0
2
Sacalii lui Blagan sunt mult mai inteligenti decat javrele primarului. Voi stiti doar sa latrati.
101
1
peppa pig a ta stie ca tu esti de rasa? a simtit asta?
100
0
Recomandare: Vali, nu te agita, este tarziu, sa nu faci un atac, sa te sufoci, fii calm, te rog
101
0
sunt rasa ma terminatilor...si spre deosebire de voi ma semnez
0
0
Codul morse Blagan cu haita de sacali
3
2
Al catelea vier ???
100
0
"Masu pe post de vier"
100
0
MASU este la REVELION
100
0
Ma, daaa, astaaa, MASU, pe unde o fi?
100
0
Primarul a fost la DNA sa isi ridice premiul NOBEL in literatura obtinut in urma declaratiilor scrise
102
1
Gigi egal latrina
101
2
Cred ca, azi, primarul a fost la porti inalte pt a cere ajutor ca sa fie salvat din ghearele anchetatorilor, DAARRR, ce sa vezi, nu i s-au mai deschis portile.
102
0
Blagan hazna
3
2
Primarul nu are constiinta
102
1
Danut va candida de la aur peste patru ani.rupem tot
3
2
Intelectuali de Baneasa consilier care a luat Bacul din a 3
0
0
Sa o puna sa raspunda de perchezitionarea barbatilor ca sa nu plece lichelele cu ligheane acasa ori sa o puna la intrare si iesire pt ca o sa.i placa tare mult sa stea in poarta pt a vedea cine vine si pleaca de la munca. Se pricepe si la supravegheat pt ca "dansa" in primarie are dublu rol: observator si ... turnator, mai ceva decat camerele de filmat. O arde juridic pt ca este si studienta la DREPT sculata.
100
0
La birou sa o angajeze pe laptoasa Joita, de rasa, alb cu negru, de la arhiva primariei ca o sa ramana in curand fara job.
100
0
Turkule, eu zic ca pe cei din Baneasa sa ii angajezi la munca de jos, inclusiv pe primar, iar pe cei din Faurei sa ii angajezi la birou.
100
0
Mi-au dat lacrimile de atata bucurie, rad de edil pt ca s-a cocosat deja de la atatea belele ce il apasa pe constiinta.
100
0
Ce o fi facut primarul azi la DNA?
102
0
Toti sunteti tari in tastatura. Fata in fata nu ziceti nici miau
1
1
Vad ca participi si tu la emisiune, paraciooaassaa micaaa
100
0
Blagan face atena 3
1
1
Primarul azi a fost la seminar la DNA
100
1
Cel care se da drept Turku este, de fapt, primaru nostru asta prostu. Mi.am dat seama dupa cum scrie.
101
1
primaru mai bine le da social decat sa ii angajeze. pt ca altfel nu ii mai are la mana cu votu
101
0
Turku sa-i angajeze in fabrica "lui peste prajit" pe cei din Faurei, fratii primarui
100
0
Rautate mare. Din partea la uni
0
0
Hai siktir!
100
0
Nu decizi tu pentru omeni care vor sa munceasca.
0
0
Turku sa faca fabrica in Faurei ca sa ii angajeze pe consatenii lui
101
0
Rautate mare din partea la uni .faceti voi .nu fiti carcaotasi
0
0
The boss sa se ia de mana cu Turcu
101
0
Raspuns corect B.alta intrebare.
56
2
Chestionar local....sau teza pentru prosti.cine fura mai mult? A:Colis....B. Marcu.....C.Blagan...
2
3
Turkule, esti "mortal"
57
0
Tu si oamenii tai de afaceri ati facut in Faurei -ce sustii tu, pt ca sa primiti voturile celor de acolo. Cat ai fost consilier local ce ai facut? Cat ati investit in educatia celor din faurei?
100
0
An curund o sa avem o fabrica an Baneasa. E un lucru bun se vor crea locuri de munca .cred ca ar fi bine sa sustina si consiliul si primaria
1
0
Geamia de la Faurei minaretu casa mortala .cine le.a facut .cu omeni de afaceri.
1
1
Paule ti am spus ca antro zi Marcu te face o sa vina ziua .
101
0
Turku a fost consilier local, cate proiecte a initiat si transmis spre aprobare consiliului local?
101
0
A vrut sa-i dea cate o socoteala si cei 9 consilieri locali
100
1
Ooooo, stiti ca purceaua de la arhiva a mers la Blagan la cabinet ca sa-i ceara socoteala de ce vrea sa o dea afara dar doctorul i-a dat socoteala ... pe la bot
102
0
pe cand sedinta de consiliu local pentru eliminarea raului din primarie?
104
0
Coana SECOND HAND
100
1
Cine a furat si cu cine a furat trebuie sa plateasca
102
0
Coana de la achizitii publice inca mai este in primarie dar nu stiu panca cand. Sigur o sa fie pana va fi trimisa in judecata, pt ca dupa aceeia trebuie suspendata pe perioada procesului.
102
0
Marcu este consilier personal al primarului. Adica, il consiliaza pe primar cum sa fure impreuna si ce mai este de furat impreuna. Consilier principal este altceva, se adreseaza functionarilor publici din institutii ale statului.
102
1
Primarul iar a avut azi seminar pt facultate
101
1
Primarul si fostu vice nu a vrut fabrica an Baneasa.nu ia interersat. Ei vor nu mai ei.
20
19
Turcule,n-apuci tu ca-i transporta consilierul principal cu land rover. ul
94
1
Si transportatori locali o sa aibe de munca .o fabrica an Baneasa ajuta la dezoltare comunei
43
55
Locuri de munca o sa fie Sterk face fabrica . Si personal de birou.
9
40
Sa traiasca primarul numai in chin pana la sfarsitul vietii lui ca si eu impreuna cu familia mea am suferit dupa urma lui
101
0
Primarul cand a dat oameni afara din primarie cand a intrat primar trebuia sa se gandeasca la acele suftele
102
0
Il cunosc bine pe primar, asta acum este plin de nervi pt ca rade lumea de el fiindca dint-o functie asa de mare sa ajunga pe mana organelor de cercetare penala. Primarul nu pune geana pe geana de ofticat.
102
0
Nu exista stire mai buna decat aceia ca primarul a fost perchezitionat de catre cei de la politie si intro zi o sa mearga la parnaie
102
0
Important este sa scapam de primar si haita lui din primarie
101
0
Pt tine o sa fie o stire buna atunci cand se marita ma-ta
100
0
Au trecut 3 luni aproape Stie cineva daca se mai face vreo stire? Vreau actiune !! Vreau distractie
0
0
Va dati seama ce au ascultat cei care l-au interceptat pe dl primar in momentele cand a mers si a facut dragoste cu doamnele din Faurei?
101
0
Bafta celor 9 consilieri locali si cat mai multe realizari! Sa-l infruntati pe primar si sa-i frangeti aripile de vultur plesuv capatate in primul mandat. Se crede stapanul cerului.
102
0
Preotul sa se lepede de satana
100
0
Sa se fereasca preotul si altii de palma grea a lui Dumnezeu. Doamne fereste !
100
1
Fratele adevarat al primarului de ce nu mai vine sa ne intretina cu glumele lui alea proaste de 2 lei si cu mistourile despre altii. Asa cum face si primarul. Din razatori au devenit de ras.
101
0
Nu si-a bagat-o, si-a varat-o putin
102
0
El si-a bagat coada ori ea si-a bagat-o sub coada?
102
0
Preotul Cristi sa dea acatiste persoanei care si-a bagat coada la primar si la prea, prea, prea DE TOT Teodosie ca sa ii alunge pe cei mai buni si cu har preoti ce au slujit in biserica din Baneasa. Pr Petru si Pr Ionut. PACAT parinte Cristi, MARE PACAT!
100
1
Avem park de 100 de mii eur
71
0
Nu ma unesc cu infractorii comunei Baneasa
103
0
Pana la noroi ce facem cu scoala din Baneasa? De la noroi unii oameni au anuns ingineri, medici, profesori, etc.
100
0
Baneasa daca svinde peste 10 ani tot an noroi o sa fim
71
0
24.01.1859 Unirea Principatelor Romane
51
0
Lasatil sa se baseasca are varsta omul pt asa ceva.
50
0
Cand pleaca Luci Tantar? Basinosul ala. Isi taraie basinile prin primarie. Trebuia sa plece de mult la pensie.
94
1
Afara cu primaru din primarie
101
0
Adiiii, Adiiii, dle consilieeerrrr, nu ti se mai vede chipul drag si luminos
100
0
Eu vreau sa-i vad mutra primarului dupa ce ii pleaca acolitii iar dupa o sa-i plece si restul slugilor
100
0
Agigea, doar nu o fi vorba de a noastra cu gingiile "move" ?
100
0
Eu astept intai schimbarile in primarie
100
0
Marcu iar va trage n cur cu arcu.
3
6
Sterk plast vor sa faca fabrica consiliu local sa sustina
49
59
Daca cei de la PSD castigau alegerile si aveau sustinere politica paba la cel mai inalt nivel, in secunda doi, astia maturau tot ce era impotriva lor, pana la femeia de derviciu din toate institutiile si cel mai mic buticar. Isi aparau si isi puneau in functii toti oamenii. De aceia inca mai sunt votati. Voi nu stiti sa va ajutati oamenii.
101
1
Iulica de la ANAF cand ajunge la munca de jos? L.au tinut destul in brate PSD-istii i frunte cu primarul.
103
0
ANAF, APIA, Politia de Frontiera -astia cand pleaca ???
103
0
Ionel Vaduva s-a prostituat si el politic si pt ca PSD-ul a numit-o pe nora lui in functia de director al liceului Baneasa. Important este ca PNL-ul sa o demita.
101
0
Treaba se mai face si cu legi, articole, alineate ca altfel ne vin mascatii cum au venit la primar
105
0
Vaduva traseist politic
100
1
Faceti treaba nu vorbe ca pana acuma nu mai vorbe dm consilieri
43
0
Preotul sa dea acatiste pt cine fumeaza, cine nu tine post si cine curvaraseste si nu ar trebui sa faca toate astea pt ca preotii si preotesele depun un juramant.
100
0
Agigea, popa Cristi o sa iti dea acatiste
20
5
Tot respectul pt consilierii locali care au initiat demersul cu organigrama primariei Baneasa.
100
1
Noi platim taxe la bugetul local ca sa se plimbe, in interes personal, paul si marcu pe la DNA si politie, pana cand?
103
0
Coana din primarie de la achizitii publice, mai este in libertate? Stie cineva? Astept raspuns.
101
0
Tanchi nu are voie sa pupe in cur? Tanchi are interzis la pupat in cur? Dar asta-i place cel mai mult si asta stie el sa faca cel mai bine in viata asta.
102
0
Blagan nu va da afara din razbunare, o sa plecati voi de buna voie si nesiliti de nimeni. Consilierii locali stiu despre voi ca zile in sir sprijiniti peretii primariei pt ca nu aveti obiectul muncii. Ce sa mai spun de jegul de tanchi. Pupincuristul lui papa iarba, fost pupincurist al defunctului lastun.
101
0
Sa nu o mai vedem pe aia de la arhiva ca isi vantura tatele si bucile in fiecare zi pe holurile primariei
101
0
Un grup de 9 consilieri locali din 15 au initiat un proiect privind organigrama primariei cu propunerea de a elimina javrele care nu au ce cauta intr-o institutie.
101
0
Pleaca Gheorghe Niculaie din primariei?
102
0
In prima sedinta de consiliu local primarul o sa ramana fara CREIER.
102
0
Sa-i verifice si pe cei care au facut referate cu amandoua mainile pt organizarea zilei comunei noastre. Noi platim impozite si taxe mari pt ca sa o plateasca primarul pe Irina Loghin, mama lui ... , ca sa-i cante la ureche.
100
0
Cei care au incalcat legea nu numai ca o sa fie dati afara, asa pur si simplu, o sa trebuiasca sa dea socoteala. Sa spuna pt ce motiv au facut referatele pt motorina, ce au transportat si pe cine, daca sunt angajati ca soferi in primarie, care le sunt atributiile, cate adrese au primit spre solutionare, daca isi motiveaza sederea in primarie.
102
0
Primarul i-a dezamagit foarte mult pe cei care l-au votat. Acum trebuie sa suportam consecintele. El nu o sa mai fie primar iar Blagan o sa se razbune pe noi. Sigur o sa ne dea afara.
100
0
Felicitari doctorului Blagan pt lupta inteligenta pe care o duce cu partea adversa! Acum primarul este zero barat pt ca oamenii pe care ii are primarie de partea lui nu sunt capabili nici macar sa se apere pe ei. Ei sunt buni doar sa latre.
100
0
Mie imi place ca primarul a fost interceptat de politie si se stie tot despre el. Asa ca o sa plateasca tot cu varf si indesat.
101
1
Ma bucur ca sunteti mai multi pe receptie si impotriva primarului, chiar daca seful nostru a intrat in bucluc din cauza lui marcu.
101
1
Ce va atacati ma atat?Ai dracu sa fiti voi de labe triste.Nu tin ma cu Paul dar cand va vad asa prosti mi se face mila.Fac si zic ce vreau.Sunteti curci toti.Lasa draga ca nu doar paul cu frasu fut..blagan si el o trage pe la blocuri.Mitica o fute pe aia la sorsa si tot asa.Nu doar ei le ating ci toti.Voi asa cu burta peste sula normal ca va atacati ca voi futeti vant si aduceti ploaie.Eu daca il injur pe doctorul vostru e pt ca nu inceteaza cu raca asta.Nu sta in mainile voastre nimic sa schimbati degeaba va agitati.seara buna s o sugeti incontinuare tristilor
6
6
Breee, the boss, pai pe noi ne intrebi de matrimoniale? Intreaba-i pe paulica si aditu ca astia se lauda ca au luat in sula ,pe rand si intre ei, aproape toate femeile din baneasa. Desi, am auzit ca toate sunt numai ciurucuri pt ca fratii "iarba" nu aveau functii.
101
0
the boss si primarul n-au mai incaput in carul cu prosti?
100
0
Primarul sa-i manance cariciul lui the boss. Cred ca sunt in aceeasi barca, aia de prosti, dupa cum se pare.
101
0
Manca-ti-ar ma-ta cariciul, daca tot este de mancare dar si ca sa nu mai avem noi ce suge. De azi nu o sa-l mai laudam pe dl dr, doar o sa te ridicam pe tine in slavi pt vocabularul tau invatat, probabil, de la parintii tai.
100
0
Cum ma, este posibil asa ceva, sa ajunga pulica al nostru din mandria familiei "papa iarpa" un papa lapte? Nu pot sa accept asa ceva.
100
0
O sa ajunga primarul sa o ia pe aratura dar nu pe pamanturile lui ci pe tarlaua lui sefu Gemal din Faurei, prietenul lui
101
1
Oameni buni, nu-i mai doriti primarului nimic pt ca oricum o sa ajunga SLUGA
101
0
Ii doresc domnui primar ca fetele dumnealui sa studieze, sa se angajeze si sa aiba un sef la fel ca el.
100
0
Ii sade foarte bine primarului in costum. Sa incerce si un costum de baie pt ca el vorbeste numai sexi.
100
0
Ti se va indeplini dorita in legatura cu marcu. In cur ... rand pleaca din primarie, dar nu singur ci de manuta cu gabita.
100
0
Paul Blagan la ceape
5
2
Paul Blagan circ
6
1
Primarul a fost azi la Curtea de Conturi impreuna cu duduita doina petcu, tot la seminarii
101
1
Azi, primarul a plecat la judet, imbracat la 4 ace la pregatirea pt adimiterea la facultate. Poate reuseste la amandoua, cu cat sarg participa la seminariile de la DNA si Investigatii Criminale.
103
1
Dar cine este ala BUN al Banesei? TU?
100
2
Paul Blagan raul Banesei
6
3
Va simtiti atacati bai parlitilor? Nu valorati nici 2bani niciunul, niste curve masculine batrane hahaha Blagan sa mi sugi cariciul daca te mai lauzi singur aici.Nu l mai laudati atat oameni buni.ca doar stie sa pupe in cur Normal ca ma intereseaza matrimoniale sa se scrie. Vrea lumea lucruri noi.Tu Blagane vrei sa se discute doar de el.Cand m ai comentezi aici fa o in numele tau daca esti smecher. Si toti care ma injurati stiti ce va dau ... salutari
3
3
Cine stie sa imi spuna si mie. Primarul din Baneasa cand urmeaza sa fie destituit din functie? Asta ma intereseaza mai mult.
101
1
Dar primarul din Baneasa cand urmeaza??? Nimic, nimic ???
100
2
Primarul visel a piedut procesul cu ANI ce a avut ca obiect incheierea unor contracte in 2009 si 2010 intre Visel in calitate de primar si salim tatal primarului. Lui visel urmeaza sa i se inceteze mandatul de primar.
101
0
Da,bat clopotele mitica.
3
0
Viitorul suna bine!
0
0
The boos, ai gresi rubrica. Matrimonialele nu sunt aici. Nu ai vazut titlul articolului? Aici se discuta despre dommnul din imaginea de mai sus, cel cu dintisorul de AUR.
100
0
Rezolvati cu Marcu dm viceprimaru
101
0
Si primarul ar vrea sa fie ziarist dar nu-i permite pregatirea. El si-a ales alta meserie pt ca nu stie sa scrie, naspa.
101
1
Blagan nu este ziarist DAR este medic si asta spune multe, se vede diferenta
101
1
Facem Antena 3 la Baneasa cu primarul cad il injura de morti pe dl dr Bllagan, il amenita, a dat cu piatra in masina dlui dr; cu primarul cand a primit vizita neanuntata a domnilor de la Serviciul Investigatii Criminale; cu primarul cand a foost adus de politie ca sa ia documente din primarie; cand a pirdut postul de vice; etc
100
1
Facem atena 3 la Baneasa
5
5
Blagan mas media fate ziaristi
5
5
Primar - infractor, puscarie
102
1
Anul asta pt tine va fi: Offf, Ce dooorrr, Ce chin, Ce jalee, pe la poarta dumitale. Offff-Offff, maaiii-maaiii...
100
0
Asa visa primarul sa obtina la alegerile locale din septembrie 2020 cel putin 10 mandate de consilieri locali dar si-a luat o muie de nu s-a vazut si o sa urmeze si alte muite acusi in februarie.
100
0
Treaba este ca primarul vrea sa o dea afara pe dna Crina dar cu mana altuia. Stiti ce, primarul pleaca la parnaie iar Comisia de disciplina o sa fie tarata prin tribunale.
103
0
Primaru lache o confunda pe Crina cu altii ori altele. Va dati seama ca o sa dea comisia de disciplina in judecata.
103
0
Eu garantez ca primarul nu poate sa-i faca nimic Crinei pt ca nu a incalcat legea si nu o are la mana cu ceva anume, ba din potriva el a exercitat abuzuri repetate impotriva ei si este stiut faptul ca pe Crina o reprezinta barbatul ei la Comisia de disciplina si in instanta pt ca este consilier juridic.
103
0
Care marcu,care trage-n cur cu arcu?
98
2
Crina, stai linistita ca in urmatoarea sedinta de Consiliu Local il punem pe primar cu botul pe labe. Sa vezi ce pisicut o sa devina el in urmatoarele zile. Daca ai cunostinta despre ilegalitati comise de primar nu ezita sa le prezinti consilierilor locali in sedinta de Consiliu Local.
103
1
Ce se naste din pisica tot soareci mananca
101
0
"Vine" vremuri grele, vorba primarului dintr-o sedinta. Mie imi este mila de primaru asta si de cei dragi lui pt ca si ei o sa suporte consecintele faptelor lui
101
1
Primarul sa bage in Comisie pe aia care au furat cu semnatura lor si impreuna cu el
103
0
Dorinta arzatoare a primarului este sa ma bage in Comisia de disciplina iar dorinta mea arzatoare este ca el sa ajunga in puscarie. Diferenta intre noi este ca eu nu ma tem de nimic pt ca niciodata nu am incalcat legea.
102
2
Implicativa dm vice primar .sa fie bine petru Baneasa
103
1
Draga Vali, domnul Marcu ocupa functia de consilier personal al primarului si primeste un salariu lunar de 8.000 lei pt care nu face absolut nimic.
102
0
Afara cu Marcu ce reprezinta asta sa detina functie publica
102
0
Ieri primarul l-a chemat la primarie pe seful de la APIA Baneasa ca sa-l descurce cu niste terenuri agricole si niste treburi, chestii, socoteli. Domnul sef APIA are sotia angajata in primarie de catre primarul actual si inca in functie.
101
1
Gigolo, bulevard nu mai avem pt ca baneasa nu mai este oras si trotuarul nu il face pt ca il face primarul dupa ce termina proiectul de canalizarea cu rajaasta dupa ce se intoarce de la ... "pe partea cealalta" . De ras.
100
0
Ce esti asa de nesimtit cu domnisoara studenta la ... in ... perversule. Drept, anul III, spiru Haaaaarrrrreeemmm.
102
0
Bai boule, pe servitoarea, servila, sluga, umila, miloaga aia de pe langa registratura, cea care sta in birou cu doamna nadia dinu, ai uitat-o? Curvistina aia grasa ca o purcea care sta spion in primarie. Vine sa faca moda in primarie, se crede pe bulevard ori trotuar.
102
0
Domnule viceprimar, va sugerez eu cum sa procedati, nu mai stati la discutie cu primarul pt ca lui ii trebuie traducator. 1.Sa depuneti plangere penala impotriva primarului pt zadarnicirea combaterii bolilor speta prevazuta de Codul penal; 2.Banii ii aveti in primarie. Sunt salariile alea nesimtite ale unora care nu le merita: seful de la transporturi cel care nu vine la munca si sora lui contabil sef, secretar primarie, jurista care nu a mers niciodata in instanta, coana de la achizitii, administratorul si tartorul primariei, 2 consilieri ai primarului, etc.. -AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!
103
0
Primarul vegheaza
100
0
Ce o face primarul nostru la ora asta? O citi comentariile astea frumoase?
101
0
Sa i se consume primarului toti banii pe avocati, drumuri la instanta si pachete la parnaie.
100
0
Primarul nostru ala prostu' acum sa care acte la politie asa cum a carat banutii in cont, direct de la APIA, dupa terenurile agricole luate abuziv de la oamenii neputinciosi din punct de vedere al relatiilor sus puse si bine infipte in PSD si institutiile statului roman.
100
1
Dar nu trebuie sa il doboare nimeni pe primar pt ca o sa se aplece singur
100
0
Potera a cautat la primar acasa toti chilotii familiei, asa ne-a spus primarul si ne-a dat asigurari ca nu o sa fie doborat de nimeni.
100
1
Sa isi mai cumpere cate un TIR, din cand in cand, si sa il inmatriculeze pe firma lui fluture
100
0
Primarul a plecat cu geanta cu acte la Ministerul Dezvoltarii in Bucuresti ca sa ii mai aprobe 5 proiecte europene cu banu nerambursabili ca sa msi fure cate ceva
100
0
Hai, nu mai spune, ca este diferenta intre ei ... de varsta ... si unul are dinte de haur si alalantu NU are ... unul are functie si alalantu NU are
101
0
Cine ma, porcului ala sa ii fie rusine? Scarba aia de om are obraz? Ce diferenta este ma intre analfabetii astia doi si eu nu am aflat pana acum?
100
0
Baneasa Faurei Negureni se vand
32
49
Fratele primarului nici nu mai iese din casa de rusine. Ce sa le spuna oamenilor la care a mers si i-a convins sa il alega pe paulica primar? Ca pampalaul lor nu isi termina mandatul de primar si ca o sa mearga la batranete la "facultate" sa studieze legile europene si sa se intoarca in primarie cu vaste cunostinte acumulate la un inalt nivel si sa si aplice tot ce a invatat.
101
1
Un sfat pt primar: cand mergi la parnaie sa pleci imbracat in costum si sa iti pui si cravata, asa cum ai fost ieri in primarie. Cravata sa fie rosie pt ca te reprezinta. Chiar daca nu stii sa scrii si sa citesti, totusi, cred ca ieri ai facut impresie buna la DNA, ai fost foarte elegant si asta conteaza cel mai mult.
102
0
Sa isi manance primarul remorca de cacat impreuna cu fratii lui din Faurei si fratele lui adevarat care au mancat cacat toata campania electorala ca sa castige Paul alegerile. Acum fratele primarului, dl padurar, nu mai iese in targ si la moara sa ne spuna ce a cautat politia la Paul acasa si in primarie.
101
0
Si paul are cacatul la cur, o remorca
101
0
La noi vine primarul cu punga plina cu acte iar dupa merge cu punga la avocati. Primarul din Baneasa o sa ajunga in situatia primarului din Dobromir care azi de ziua lui de nastere a pierdut procesul cu ANI. O sa i se inceteze mandatul pt niste contracte ilegale. Asteptam ziua cea mare si la Baneasa.
100
0
Paul cara in fiecare zi cate o puga de acte din primarie
102
0
Privlegeati Banesei asfalt pana la poarta Paul Jurca Lucica Blagan .si va mai acuzati .nu mai circ
101
0
Vom fi ce am fost si mai mult decat atat!Ne luam satul inapoi!
58
1
Ati blocat Baneasa ani la rand pentu Ambasador si acuma ati intrat an jocul lu paul si a lu marcu .
33
65
Jurist primar ati blocat la Baneasa sa vin investitorii sa dea locuri de minca va interersat numai buznaru vostru sunteti mandri ca suntei Baneaseni
30
67
Manca-mi-ar primarul cacatul cu dintii lui din AUR
100
0
Paul are in gura dinte de AUR
100
1
In contextul actual al romaniei nimeni nu va avea viitor de AUR. Nici tara noastra si nici Baneasa. Doar primarul nostru va avea un viitor stralucit, dar in puscarie.
101
0
Viitor de AUR baneasa are.
1
1
Paul cu Marcu penali au furat sa vedem cum scoate bani din canpanie
102
0
Fostu vice acasa
102
0
Atunci, sa mearga primarul la zdup cu doamna, cu coana si cu duduia jurist. Fara duduia jurist o sa fie o lepra minus in Oltina si primaria Baneasa. Curvet a umblat prin o groaza de ... locuri de munca ... de poama buna ce este.
102
2
Lasati curvaraseala, are si ea rolul ei, intrebati-l pe primar daca nu credeti. Stiati ca pe dna contabil sef, pe coana de la achizitii publice si duduia jurist, toate angajate ale primeriei Baneasa, le-a chemat la DNA ca sa dea cu subsemnatul? Pentru semnaturile lor pe toate contractele mafiotilor si interlopilor PSD-isti.
102
0
Din cate vad Blagan prezntator tot Blagan cometator ,rar mai dau si cativa cu pararea?
30
100
Da ma, ma tin dupa Bibi fata lui Dinu pt ca este darnica. Ai ceva impotriva?
87
3
daca esti invidios gasesteti si tu una,sau nu te vrea nimeni?Atarnati dupa curul lu fisa lu dinu la bar de va curg balele.nu mai stie omul cum sa va goneasca din bar.
6
5
Tate de Baneasa paul verus Paul .
3
3
Blagan traseit poltic
5
100
Blagan de la psd pnl aur
2
2
Avem candidata de la aur,castiga sigur si daschide miniera si cosuletele
1
18
Foisor Market a luat posta , 30 locuri munca ,Baneasa are nevoie de dezoltare .nu ura nu barfa
57
85
Sterk plast o sa faca fabrica la Baneasa o sa se creze 300 locuri de munca singurl lucru bun pentru Baneasa
51
87
Daca tot ii place primarului pizda, eu zic, sa si-o ia la pachet cand pleaca la puscarie.
101
1
Viitorul primar va fi de la aur!
5
8
Noi asteptam schimbari pe plan local, de sefi este vorba: primar; biserica -la cel cu coarene ma refer, care i le-a pus nevasta-sa; liceu; APIA; ANAF; RAJA; Politia de Frontiera; etc. Scapati-ne, eliberati-ne, ajutooorrr, ne sufoca scarbele PSD-iste!
101
1
Si ce va fute pe voi grija ? Noi ne iubim mult Credeti ca doar eu sunt in situatia asta? Daca imi dau drumul la gura baga jumatate divortin baneasa
101
0
Cu ce este de vina paul ca ala o are amanta pe aia si sunt impreuna de 30 ani si se iubesc ca in prima zi
100
0
Consilerul local PSD-ist, socrul directoarei, a intrat in acel partid pt ca amanta lui este PSD-ista. Hai nu mai fiti rai si casunati pe Paulica.
100
0
Pe dna director al Liceului Teoretic Baneasa, judetul Constanta, cand o schimbati din functie? Doamna are radacini in PSD, socrul dumneaiei este consilier local PSD si un prieten foarte bun al primarului. Bine, la baza, dl consilier local este un lingau, l-a lins in cur ani de zile pe fostul primar iar acum s-a mutat cu linsul la actualul primar. LINGAUL
101
2
Primarul de acum este cel mai prost edil din toate timpurile pe care l-a avut si il are Baneasa
101
2
Primarul nu a distrus, EL este un distrus. Nascut distrus.
101
1
Paul ai distrus Baneasa
54
1
Mai primare, mai primare; Ai tot bagat la buzunare; Pentru asta stii unde o sa ajungi; Ce pacat, cine i-o mai dao coanei la buci.
101
1
Saracu' primar, nu cred ca si-a inchipuit vreodata ca intr-o zi o sa i se puna pe tapet in presa toate tinichelele atarnate de coada lui si o sa le citeasca toata tara dar si nepoteii lui o sa le afle la vremea lor. Istoria se scrie si se citeste.
100
0
Stralucesc amandoi de atata inteligenta, au numai idei savante "doua capete luminate"
100
0
La comportament si caracter Paul este identic Ceausescu iar nevasta-sa este la egalitate cu Ceauseasca dar si ca valoare intelectuala, adica studii inalte, tit de savanti. Prostii dracu.
100
1
Dani de pa primarie da bani cu camata
0
0
Cel mai mult imi place ca primarul face saptamanal naveta la IPJ Constanta pt ca este invitat sa dea cu subsemnatul cu privire la furaciunile si infractiunile lui. Am inteles ca audierea lui se face video-audio pt ca nu stie sa scrie. HA, HA, HA -hahalera
100
1
Dar sa stiti ca nu au furat foarte mult
101
0
Daca cei din primarie au furat in echipa atunci sa mearga impreuna la puscarie
101
0
Matriomoniala ceva? Nimic? Ca poate ne apuca anul nou aici si devine si mai interesant
0
0
Ce tot se scrie ca a furat primarul. Are o armata de angajati functionari care trebuia sa nu ii lase pe primar sa comita infractiuni. Are angajati: secretar general jurist, administrator jurist, angajat jurist, avocat, secretara functionar public in functia de inspector cu facultate de drept care a si candidat pe lista PSD si a fost propusa si vice dar nu a fost aleasa. Astia toti pt ce primesc salariul, nu trebuia sa-i spuna primarului ca nu se poate incalca legea si nu trebuia sa sesizeze in scris organele abilitate despre incalcarea legilor, ori au actionat cu buna stiinta impreuna?
103
1
Zic si eu ca este bine sa mearga edilul acasa pt ca el nu este OM de primarie dar nu il lasa dragostea lui cea mare pt care si-a dorit al doilea mandat
100
1
Astept ca domnii consilieri locali sa demareze procedura de inlaturare din functie a primarului prin referendum.
100
2
Sugi pula. Tu esti Prost pupici
3
7
Bine ca nu l-au arestat pe primar. Cand il iau sa-l ia cu totul si pt toate. O sa vina ziua aia.
101
1
Tortionarul asta trebuia arestat macar 30 zile ca sa ii iasa contractele si dragostea din cap. Asta trebuie exorcizat pt ca este posedat si deposedat. "PRIETENII STIU DE CINE"
101
1
Primarul este ofilit, vestejit, palit, palid, ingalbenit, galbejit, istovit, trecut, uscat, sters, slab, cocarjat. Nu mai are avantul din primul mandat.
100
1
Jegul de primar ne.a recomandat sa lasam dusmania in urma. El, taman el, care uraste de moarte, care vroia sa dea oameni afara din primarie asa cum a dat cand a intrat primar. Sa i se intoarca toata dusmania asupra familiei asa cum a suferit si sufera atatea familii din cauza luii. Totusi, sa.l lasam in pace pe primar cum zicea un prost mai jos fiindca a avut si el necaz ca fratele lui.
100
1
In sedinta de azi primarul s.a comportat ca un pisic. Nu s.a mai manifestat ca in prima sedinta dupa castigarea alegerilor din 27 septembrie. Ii este frica de Blagan.
101
0
Azi primarul a facut sedinta cu salariatii primariei pt a prezenta un rahat de raport despre realizarile lui din anul 2020 dar a omis sa spuna despre domnii de la investigatii criminale ca l-au escortat de acasa si pana la primarie pt a ridica documente din primarie si despre perchezitiile la domiciliu lui ce au legatura cu contractele primariei si imbogatirea lui in mandatul trecut.
101
2
Scoate ti si voi mai multe barfe daca tot s a lalait treaba de o luna si Ceva aici. Haidee lume buna sa barfim ca doar asta va place
4
4
Da, dar gura lor poate sa manance si un cacat foarte foarte MARE
100
0
Sa manance si gura lor ceva
101
0
Sa mearga primaru la puscarie impreuna cu doamna care a incheiat contractele ilegale sa primeasca cota parte sa isi renoveze si ea casa pt puradei
101
1
Nu ma, primaru saracu este chemat la politie cu acte dar minte ca se duce la aia de la Constanta ca sa rezolve probleme de primarie dar el este scos la tabla ca sa spuna ce a facut si cum a facut cu doamna din primarie care s.a ocupat de contractele cu piatra ale lui marcu
101
1
primarul pleaca in fiecare zi la judet ca sa il lumineze la cap aia de la PSD despre atributiile consilierilor locali pt ca el in 4 ani jumate nu le-a invatat
101
0
"Arde-l pe taran ca i-a trebuit opinci cu crep".
101
1
L-am parlit pe bulangiu de nu s-a vazut. A crezut ca toata lumea este proasta ca el. Gestapo si turnatorii benevoli.
101
0
Bai, asa sa-i fie tot mandatul lui lache asta de primar. Sa nu-i tihneasca nimic. Sa-i ramana toate in gat ... futu-i gatul lui de analfabet autentic.
101
0
Doamne ajuta !
100
0
Ii doresc primarului un AN 2021 fara nici un proiect aprobat de consiliu local , asa cum vrea el.
101
1
Oooo, da ce bine l-ai sorcovit pe BOSS. Iti dai seama ca lui ii zangane catusele pe la urechi din dimineata cand l-au colindat mascatii, pe nepisate.
101
1
Sorcova vesela, dl primar sa ne traiti, Anul asta s-o beliti, Pe cei de la investigatii criminale iar sa-i primiti, La dumneavoastra in pridvor, Asta va doresc eu, ca urator.
100
1
este si ciobanul nostru, ca doar el ne pastoreste din anul 2016
101
1
Nu mai fiti rai cu primarul. Pana la urma este prostul nostru.
101
1
Primaria Baneasa este plina de diplome de jurist, dar nu stiu sa fie juristi. Chiar si primarul are diploma de jurist, dar la facultatea pe care a facut-o nu trebuia sa dea proba la limba romana, pe care nu stie nici acum s-o foloseasca. Nu-mi explic, altfel, cum ar fi putut sa reuseasca la admitere...ca felul cum a absolvit...il demonstreaza in fiecare zi. Maraie cand trebuie sa citeasca un text, mai ales daca are si notiuni juridice.
101
1
La momentul potrivit am sa-l torn. Oricum eu nu am semnat nimic in primarie. Paul a semnat tot, ca primarul. Eu m-am plimbat toata ziua cu masinile primariei chiar daca nu am niciun referat pe numele meu.
101
2
Marcu tornal pe paul sa iesi curat
101
2
Azi in prag de AN NOU ii doresc primarului "multi, multi, multi ani!" dar nu in primarie
102
2
Hai ca luati toata baneasa la rand.matrimoniale nimic,nimic?
12
11
Are 2 taraturi de nepoti care se sparg in amg-uri highlandere la constanta cretu laurentiu si valentin si o curva infiltrata in curtea de casatie radu ionela au manevre spala bani cu ambasador si cu agrostar scoate motorina pe fonduri europene si o baga in benzinarii la ETU futule mortii
4
4
Nu trebuie sa fii jurist ca sa cunosti atat institutiile statului roman, cat si institutiile europene, atributiile si rolul lor. Trebuie doar sa nu fii infractor, bandit, delicvent hot, ticalos.
101
0
E plina baneasa de juristi,dar fara diplome
2
35
Eu zic ca dl Stan 11:43 sa nu se grabeasca sa mearga la poarta puscariei pt ca primarul ajunge la parnaie abia peste 10 ani. Deocamdata se fac investigatii si se instrumenteaza dosarul, dupa se trimite dosarul in judecata, dupa se face apel ori recurs, dupa ajunge la Inalta Curte de Casatie si Justitie - instanta judiciara suprema, iar dupa aia' conu" Stan poate sa mearga la vizita la conu paulica.
101
1
Da, da, chiar ase. Stai sa vezi cand o sa mergi la parnaie la paulica sa-i duci merinde din camara cu bunatati.
100
2
Iauzi,nu mi vine sa cred,ase ?
1
1
Stiu si eu ca paulica dupa ce a castigat al doilea mandat de primar i-a blocat salariul pe luna septembrie 2020 unei doamne angatata in primarie fara nici o baza legala
100
2
Asa a facut?
1
1
Primarul PSD a achizitionat mese si scaune pt Caminul Cultural Negureni de la socrul fostului Presedinte al Consiliului Judetean Constanta tot PSD.
100
1
Nu ma,vand golf 4 cu motor de opel .bonus o cupa de nisip de oltina sau una de piatra seaca.sau un sac de nuci...
78
0
Sa vorbim de faptele lui ca primar. In ce Dumnezeu crede primarul? Fura, minte, invrajbeste, face legi dupa voia lui, se crede Dumnezeu, a gonit 2 preoti ce slujeau in biserica din Baneasa. Mai face si pe marele credincios si el este Diavolul in carne si oase. O sa veda primarul ca nimeni nu este mai presus de lege si Dumnezeu.
100
2
Din punctul tau de vedere dl dr Blagan este un penal pt ca spune adevarul, dar cei care omoara nu se numesc criminali ? Tu sustii faptele unui criminal. Imi place de tine foarte mult pt ca ne spui ca primarul nu se sinchiseste la comentariile noastre, dar observ ca te zvarcolesti tu pt el si ne mai sugerezi sa il lasam in pace si sa fim oameni. Tine sfaturile pt tine.
101
2
Marcule mai vinzi opeluri
1
1
Vand opel euro 7 din 1997
1
1
Nu consider ca fratele primarului a murit, ci a vrut sa omoare, pentru ca a intrat cu masina pe contrasens si a luat viata unei femei nevinovate, care era mama si sotie. Oare ce a simtit si ce si-a dorit mama ei, in varsta de 82 ani pe atunci, care inca traieste.
100
2
Vand opel euro 6 din 1996
5
5
Aici se discuta despre el ca primar, imi pare rau cu ce s a intamplat...Dar nu tin cu nimeni.Nu sunteti corecti. Lasati ca sa se rezolve de la sine.niciunul din voi nu are cum sa l judece, nimeni nu e curat.incetati pt ca el nu va baga in seama.va zbateti prin comentarii, ca adevarul e ca daca eram toti smecheri i le ziceam in fata, si nu aici, unde stim ca e anonim. Sa nu uitam ca nici el nu e in apele lui, i a murit un frate.. adica cat de mult il urati voi ganditi va doar la chestia asta.Fiti oameni cand trebuie si lasati tigania. Blagan esti penal pt tot ce faci si spui aici sa stii
4
4
Am auzit ca primarul a "plans cu lacrimi de crocodil" in ziua de 26 decembrie la o inmormantare. Pe el nu il ravaseste durerea altora si nici nu are compasiune pt nimeni. Este un viclean, un fals, un fatarnic, un prefecut, inselator si un mincinos, etc .... Unora le da impresia ca este un om sensibil, profund, emotionant, afectat, ca sufera, etc....
100
1
Cum il potoleste Dumnezeu pe un om care a omorat un copil nevinovat al unei familii care sufera pana moare. Esti parinte? Stii cum este sa iti omoare cineva copilul ...poate acum avea la randul lui copii? Stii ca de atunci nu am mai avut Paste si Craciun? Stii cum este sa iti omoare cineva sufletul? Stii ca durerea te schimonoseste fizic si psihic? Reflecta, te rog, inainte de a-i lua apararea.
100
0
Pana una alta , dl paulica ocupa functia publica -primar- pe care si-a dorit-o si o doreste in continuare. Asa ca el este in exercitiul functiunii tot timpul, chiar si de Craciun.
100
0
Pe paulica l-au cautat la 6 dimineata domnii de la Serviciul Investigatii Criminale, nu noi astia muritorii de rand
100
1
Sa trezit sotia lu paul sa al apere .e bine la poarta alba ,a furat e lege , daca e curat , e om cinstit si onest ,dar cand te ia dna ca primar , ce ancredere avem noi ceteteni care platim tacse .lasti domne se comnteze daca nu e fum nu e foc ,
100
1
Va doare pe voi cu nu mai puteti sa furati si nu mai puteti sa scoatetii miliardele care ati cumparat voturi .nu uitai ca nu e nimeni mai presus de lege ati avut un zeu Dragnea care a vrut da modifice legile si constitutia tari ,asa ca acuma e dupa grati ,daca sunteti curati nu mai cititi cometari , ficare are dreptu sa comnteze .
100
1
Ba dar comentati de o luna la o postare si sunteti 3 curci plouate cei care o faceti.Lasa ti omul in pace nu vedeti ca va da cu indiferenta si voi mai rau faceti nu va baga nimeni in seama terminati dracu odata. Toti dunteti bombardieri aici dar f2f nici nu comentati tot ce ziceti aici. Mari smecheri. Lasa ti dracu postarea ca e trb lui ce face sau lasa de facut. Nici in ziua de craciun nu va potoleste dumnezeu si tot mancati cacat de lume. Se vede ca nu aveti viata interesanta si va place sa o discutati pe a altuia.imi e scarba de voi toti ca sunteti niste terminati fara viata nefericitilor
6
100
Pe domnul primar Paul sa-l colinde fratii lui din Faurei
100
2
Cel mai frumos cadou de Craciun pt primar a fost ca nu a vrut nimeni sa se alieze cu PSD ca sa intre la guvernare.
100
1
Da ce, nu este suficient la l-au colindat domnii de la politie? Chiar daca a fost cam devreme, dar important este faptul ca i-au urat toate cele bune, insa in litera si spiritul legii.
100
1
Pe primar nu l-au mai colindat ca in anii anteriori. Nici in primarie nu au mai venit sa il colinde. S-au dus acele vremuri. "Amintirile ma chinuiesc"
100
1
ia albit parul: dragostea, analfabetismul, goana dupa avere, ilegalitatile, militia, nu are consiliu local, nu are vice, nu mai are pe nimeni la judet pt ca s-au evaporat toti din clanul lor, PSD-ul lui nu a mai intrat la guvernare.... Vai, vai, cata tristete si ce CRACIUN NEFERICIT!
101
1
O domnisoara merge la hotel cu un domn pt a intretine relatii intime, iar dupa ce s-au dezbracat ea a vazut ca el are parul alb pe cap iar jos are parul negru si il intreaba: de ce pe cap ai parul alb iar jos este negru? El raspunde: la cap am avut numai necazuri iar jos numai bucurii !!!
100
1
Ati sesizat ca primarului i-a albit parul? Arata ca un MOS, din pacate nu e Mos Craciun.
100
1
Nu vrei sa fi criticat nu detine functie publica ,daca deti o functe publica asumatii, un dezoltator a vrut sa vina an Baneasa nu pentru teren arabil pentru forta de munca dar pe primar nu la interesat , mai presus e sa mai faci cateva zeci de hectare sau sa se anvarte rota la camione , dar daca se facea o fabrica era bine pentru omu de rand , rusine primarului .
100
1
un escroc, o zdreanta de om
100
1
este o lepra a societatii dar este trist ca ocupa o astfel de functie
100
1
o scursura de om
100
1
In sedinta de consiliu local din 22.12.2020 i s-a zis bine primarului ca el confunda PRIMARIA cu BORDELIA.
100
1
De unde sa le mai dea si paul?, cat sa le mai dea si paul?, la cati sa le mai dea si paul?, ce sa le mai dea si paul? Paul trebuie sa isi recupereze ce le-a dat pt a obtine votul de la ei. MARIA SA paul s-a vrut inca 4 ani imparat de Baneasa.
100
1
De unde porc Banesaeni nu le place munca asteapta la patru ani o bere 200 lei si voteaza .de unde porc de taiat asteptati ca vine votarea va da paul
98
1
Ce faceti mai,ati taiat porcul si nu mai comentati?
1
1
Sa-i voteze " Fratele Adi" toate sedintele. Ca si ala este tot un inteligent al familiei si un eminent la mistouri la adresa altora, ca pe ei nu se vad.
100
1
Sa o ia numai in gura de acum in inainte: ani multi, multi, multi, multi, multi
100
1
Paulica azi a fost foarte agitat in sedinta de consiliu local, nu-i mai ies ploile. Era invatat sa i se voteze tot in forma care avea ceva finante de castigat doar el si gasca lui.
100
1
Ceaoane eu am fost ca tine tu najungi ca mine.ajungi tu la sibiu cu combina cand o sa ajung eu primar.
89
4
Gigi c de la c t tu vorbesti umblai cu tirsinari pe ulite
6
6
Paul a crezut ca poate sa fure in mandatul asta de primar asa cum a mai furat in primul mandat si s-a gandit sa cumpere voturi pt ca dupa acceia isi recupereaza banii de la prostii comunei. "Fratele Adi" isi recupereaza banii din indemnizatia de consilier local si din padurea statului.
100
1
Paule ai cumparat omeni voturi si acuma te,a luat Dna erai credei ca nu e lege an tara asta, lai termina si pe fratele Adi paduraru a scos bani din banca sa cumpere voturi
100
1
Omeni de la tara pote bea apa din fantana sau se ancalzesc la soba dar nu sunt drogati sau asi vinde femeile
100
3
Ba voi sunteti handicapati? Voi astia din Baneas-? De o luna vorbiti in pula mea numai de manevre si bani in cacatu ala imputit de sat de zici ca New York! Zici ca toti banii din lume si toate combinatiile Mafiei si Yakuzei sunt ka Baneasa! Baaaa saraciilor, voi aveti 3 blocuri si alea se incalzesc la soba ma parlitilor! Jumate din voi inca scot apa la fantana si nu au vazut niciodata asfalt in fata portii! Va incalzito cu lemne toti, si peste jumatate va cacati in curte, ca veceul in casa e un lux, da vorbiti numai de miliarde si de combinatii, ce plm atata avere aveti ma in curu Dobrogei
5
100
Acum Blagan nu mai este bun, este moldovean, mincinos, reclamangiu, etc, etc... dar s-a uitat cand il ducea pe paulica de manuta pe la cei de la judet si vorbea in locu lui pt ca nu stie sa lege doua vorbe
100
1
primarul nostru a fost premiant pana in clasa a XII a, a absolvit liceul cu 10 pe linie, a fost olimpic la mai multe discipline, a luat examenul de bacalaureat cu 10, a intrat la Universitatea Harvard in locurile fara plata si a obtinut si bursa de merit in toti anii de studiu, a absolvit studii de masterat la Universitatea Oxford si urmeaza sa aplice pt studii doctorale dar aici depinde foarte mult de profesionalismul domnilor de la Serviciul Investigatii Criminale si de cat de eficient l-au interceptat.
100
2
Eu am auzit ca primarul a tras cu pusca in orhan arabagi din faurei, baiatul lui pele. Cine mai are de scris lucruri bune despre acest primar este liber sa o faca pt ca aici nu poate sa dea cu ghioaga.
100
1
Gelule hai sa ne unim sa scapam de straini de sat.
75
4
Haideti fratilor la aur sa ne luam satul inapoi.
6
77
Mi-as fi dorit ca localitatea mea sa fie data in ziar cu realizarile primarului si nu cu lucruri care nu fac cinste niciunui OM. Nu sa il alerge politia pe maidan pt ca circula fara permis -il avea suspendat pt depasirea limitei de viteza.
100
1
oamenilor cu o astfel de abordare ca cea a acestui tip ar trebui sa li se aplice tehnici de coercitie
100
1
eu am auzit ca i.a batut cu furtunul de la tractor pe un domn inginer de la camera agricola -din negureni si un domn angajat in primarie -vecin cu primaria
100
1
Eu am auzit ca in mandatul trecut primarul l-a batut foarte rau pe copilul lui gagaroci. Pai, aici este vorba de comentarii rautacioase ori de faptele savarsite de primar?
100
1
Eu am auzit ca i.a jumulit unghiile din carne, pe viu, unui copil din Baneasa. 1.Ce suflet de parinte poti sa ai ca sa faci asa ceva unui copil? 2.Ce parinte poate sa suporte cand i se face copilului tau asa ceva?
100
1
Derbedeul tot derbedeu ramane. Cine stie lucruri bune despre primar sa le scrie.
100
1
Cuvuntul parchean provine din liba turca din trecutul parachoi adica Baneasa orasul cu banii ,dar ce pacat ca nu a mai ramas nimica hoti au distrus tot .a distrus Baneasa paul colis
85
1
Tu scrii Leo? Da imparate! Replica doar a schimbat fundul de pupat de va permite asemenea comentarii!
0
100
Paul a auzit vreodata de educatie, conduita, bun simt, respect, fair play, cinste, onoare, constiinta, scoala, legalitate-lege, drepturi si libertati, libertatea de exprimare, libertatea de a alege? De aici deriva denigrarea lui.
100
2
Este foarte simplu. Paul ocupa o functie publica pt care palaria este muuuuulllltttt prea mare pt capu lui ala sec. Practic el s.a denigrat singur prin actiunile, gesturile si comportamentul lui. Filmuletul din ziua votarii il defineste cel mai bine Paul.
100
1
De ce sunt acceptate doar comentarii denigratoare la adresa lui Paul ?
2
100
Daca primarul a furat acum sa plateasca cu varf si indesat
100
1
A fost: hambitie, dorinta, fala, mandrie, prostie, a vrut sa i se aduca osanale, sa i se cante ode, a vrut GLORIE CA TOTI DICTATORII din toate timpurile ... dar nu a reusit sa se impuna, sa gestioneze si sa administreze nimic pt ca nu este capabil . . . el in viata lui nu a deschis si citit nici macar cartile de la scoala.
100
1
A fost hambitia lui Paul sa fie primar si sa demonstreze tuturor ca si.a depasit conditia sociala, numai ca el tot un analfabet a ramas.
101
1
Timpul ne va spune daca Paul o sa intre in istoria urbei si a judetului ca fiind primul primar care face puscarie pt ilegalitatile comise in perioada mandatului de ales local in cea mai mare functie la nivel de Baneasa.
100
1
Acum fara suparare, omul la baza este mulgator. Trage de tate de cand il stie lumea, chiar daca ele sunt babe, chiar daca au fost si ale lui fra-su. Asta ultima nu are tate... dar este intelectuala.
100
1
Important este salariul lor lunar ca si consilieri ai primarului, nu ca se face edilul de ras. Nici primarului nu-i pasa ca se face de ras, posibil ca nici nu isi da seama in ce situatie jenanta se afla. Oricum, prioritatea primarului este sa mulga primaria cat mai mult si cat mai bine.
100
1
paulica daca doar atat poate, ce rahat nu sta ascuns in casa? aia doi care sunt angajati consilieri personali ai primarului ar trebui sa-i spuna individului ca este mai bine sa taca precum cacatul lui papa iarba
100
1
Marcu tace si face dar sa il auziti pe primar cand organizeaza cate o sedinta eficienta cu angajatii primariei si incepe sa isi sustina pledoaria cu: aaa, iii, mam, ccc, eee, beee. Atat poate omul.
100
1
Paul si Marcu s-au dezvoltat doar financiar, ca din punct de vedere intelectual .... nu s-a prins nimic de ei
100
2
Fara cele doua lichele la conducerea primariei
100
1
O sa anceapa sa o ia Baneasa pe drum cel bun cand va scapa de Paul si de Marcu astia sunt raul localitatii nu ia interesat sa se dezvolte au ancercat sa se dezolte pe ei
100
1
Esti un bandit n.ei facut de ras.dar o sa te torne Marcu sa scape el.
100
1
AUTORITATILE NEAMULUI
100
0
Primarul nu isi vede leprele lui din primarie, cele care nu isi au obiectul muncii.
101
0
Vrea primarul multe. Asa a vrut sa fure si a furat, dar acum trebuie sa plateasca. La fel si cu datul afara din primarie. El crede ca institutia statului este tarlau lui.
101
1
Da asa este asa este primaru a spus la noi in sat inainte de votul de primar ca vrea sa dea afara pe crina si pe denisa si pe doamna dorina. Asa a promis la tot satul nostru.
80
1
Paul a cumparat voturi al ale filmat Idal de la faurei ca cu el a dat bani an Faurei ,se plagaea de primaru pe terasa la Magaru tavlit ca dat bani la el an curte si ca al angajeaza la primarie ca au dat lemne bani gru unde sunt instutile mai dna omu o spunea deschis pe fata ca dat bani la el an cutrte se auto denuta singur
80
1
de 2 ani vrea primaru sa o dea pe crina afara din primarie asa nea spus inainte de votare ca nu o mai vrea acolo ca nu poate primaru sa faca treburile lui pt oameni lui cu socialu suplimentu tichete bani liceu ajutor lemne da primaru pana acuma nu a putut so scoata din primarie
80
2
Am strans 87 de membri,va aparg pe toti peste patru ani cu hauru.
4
100
Este adevarat ca eu ma ocup de starea lui de bine, dar el ma provoaca.
100
1
Un bandit... ca si mutra il recomanda
100
1
Bine ii face Crina primarului. Are relatii femeia. Am inteles ca are relatii multe si l-a reclamat direct la sursa. Si-a gasit nasul cu ea. Sa traiasca NASA primarului !
100
1
De ce ma faceti latura pe mine,simi nu lingea si ell paharele la garaj.eu oricum am votat mereu dan mocanu
68
0
Cred ca pe primar l-a turnat la judet si Crina din primarie pt ca il reclama mereu pt niste ilegalitati.
100
1
Lacomia de avere si putere te-a adus in situatia de fata. O sa ramai un nimeni si fara nimic. Exact asa cum ai fost si trebuie sa ramai.
100
1
infractorul asta merita ani grei de puscarie
100
1
Paule inseamna ca tu esti infractor de talie mare
100
1
Vezi ca iar vin la tine domnii de la investigatii criminale. Astept concluzii scrise de la tine la sesizarea facuta anul trecut si la care nu am primit raspuns pana in prezent, desi trebuia sa raspunzi in termenul legal prevazut de lege -30 zile.
100
1
Ai omis sa treci in "gasca de laturi" a lui Lastun si care acum sunt in gasca primarului pe cei care au fost si sunt in toate gastile si pe cei speciali care i-a angajat el in primarie. Ce nu stie primarul ... cururile se schimba, dar limbile raman aceleasi.
100
0
Infiintez aur la baneasa.doritorii sa ma contacteze.spargem tot peste patru ani
3
100
Sa plece cat mai repede din primarie. Sa ne ajute consilierii sa-l dam jos de pe scaun pt ca a castigat alegerile cu banii dati in stanga si in dreapta.
100
2
Paule la puscarie ai furat ,nu te,a interesat Baneasa o sa platesti mai ai putin toti muncesc cu dou maini dar tu esti un hot tu si Marcu
100
1
Primarul tot o sa plateasca pt ilegalitatile facute, asta indiferent cine este la guvernare, pentru ca cercetarile impotriva lui continua.
100
0
Nu au mai dat grau bani nu tea uesit voturi fara sa dai bani esti un nimic!
100
0
PSD-istilor, nu va bucurati. Singuri nu puteti sa guvernati. Depinde de cum se negociaza pt alianta. Cel mai bun exemplu il aveti pe plan local. Domnii consilieri s-au unit si l-au ales viceprimar pe dl dr Blagan.
100
1
Paule iara ai anceput sa pupi mainile la batrani .batrani trebuie respectativaltfel nu numai la vot
100
0
Astazi, la alegerile parlamentare 2020, Mos Nicolae sa vina cu o nuia si sa alunge partidul PSD din Parlamentul Romaniei si de la guvernare.
100
0
Eu sunt dezamagit si me schrba de clasa poltica am 30 de angajati platesc cotizati dar muncesc cu ei la 100km sunt cetetean al comunei Baneasa cand am avut ocazia sa discut cu un investitor mi.am promovat comuna ca e forta de munca pe zona nostra dar pacat mare ca nu ia interesat primaru nostru .Baneasa o sa fie scandal mediatic ura criticii . La noi e prea multa ura
26
100
Toti vorbim cometam dar realitatea este ca Baneasa nu cred ca se va schimba ani buni cu metalitatea si gandirea care o avem ati vot ce e mai rau plou se cunoste urmarile trebuie sa ati ei cizmele asta meritati ei au pamant au intereresu propiu pe voi va baga an seama numai la vot ,au vrut Turci sa,faca fabrica dar an Baneasa nu se vrea interesu principal e pamantu tern arabil ,sunt dezamagit de Baneasa an curund i sa vedeti o fabrica an com Ion Corvin , ca Baneasa nu se vrea , dm primar o fabrica ati aducea beneficiu an comuna bani bugetu local si cu omeni cu locuri de munca deci stabilitate
23
100
Este bine ca dl din imaginea de mai sus sa mearga la mititica. Acolo are timp sa isi scrie memoriile, sa scrie o carte, sa isi dea doctoratul, sa scrie articole de presa despre amintirile ca primar, sa se spovedeasca la preot cu ce si cat a gresit, sa se reculeaga, sa reflecte asupra deciziilor lui luate ca si stapan al lumii in perioada de sef in primarie. Sunt convins ca o sa se intoarca mai re-re-re-re echilibrat.
100
1
Primarul trebuie sa mearga la parnaie pt ca acolo ii este locul. Are omul experienta detentiei. Acum rebuie sa vedem unde o sa fie incarcerat si pe cine mai "trage" dupa el.
100
0
Primarul colis paul si haita lui sa mearga cat mai repede dupa si la prietenii lui penali PSD-isti, dl liviu dragnea, dl radu mazare si gasca lui de infractori, dl nicusor dan constantinescu si gasca lui de infractori, dl adrian nastase, dl miron mitrea, dl gheorghe nichita, dl ctin niculescu, dl mircea cosma si ceilalti domni infractori PSD ca sa se consoleze reciproc. Adevarul ca au si multe lucruri in comun - PUSCARIA.
100
1
Baneasa arata mai bine pana an ani 90 ce ati votat pe Paul si pe Marcu doi hoti ,pacat de Baneasa ai venit paule la mine an curte pupai maine la batrani pentru voturi hotule si distrus Baneasa sunteti niste hoti nu va satura dumnezeu
100
0
Paule dale grau si nisip la tigani ca vine 6 decembrie sa iesi bine la parmetare ,vezi ca Marcu te ds gat la dna ala torna si masa sa iasa basma curata dar cineva o sa plateasca tu o sa fu martir te dadei mare pioner mare patiot dar te.i anfundat
100
0
Primarul meu, desi nu l-am votat, este foarte, foarte trist. Este abatut, nu mai are vlaga, nu mai are chef de glumite, ironii, mistouri, si altele... Dar asta este inceputul starsitului lui -DEGRADAREA EPOCII.
100
0
Faceam referire la
1
1
O sa mai treaca patru ani si la fel se vad ca vacile pe cantar.noroc ca psd se ampute ca pestele de la cap an jos.
13
100
Paul si,a servit interesul propiu a profitat de naivitatea la oamenii asa cand te vinzi pe lemne randuri de porub sau 200 lei dar a veni Baneasa Negureni Faurei la munca tata ca 200 lei nu tine patru ani ,acuma veniti si discutati si puneti tara la cale omie de vorbe nu fac doi bani!
100
2
Foarte bine, foarte bine, sa mearga omul la casa lui. Primaria Baneasa a functionat si functioneaza si fara tataia Gheorghita. El sa mearga sa isi creasca nepoteii cu dragoste, blandete si cu pensia aia mare pe care o primeste de la statul roman, nu cu banii primariei noastre.
100
0
Ce ti-am spus eu tie candva: paulica nici nu stii cat de mic incepi sa fii. Ai ajuns la vorba mea. Ai ramas fara vice de la partidul tau si asta ma bucura foarte mult. Stii ceva?, se aude in targ, ca in prima sedinta de consiliu local o sa ramai si fara creier, fara mosneagul de gheorghe nicolae. O sa ramai fara mos taman de Craciun. Ha, ha, ha !
101
0
Daca, de cand administreaza dl Hertea balta si pana in prezent nu au intrat pe fir mascatii ori cei de la investigatii criminale asta insemna ca acolo nu sunt infractiuni. Daca ai informatii, indicii ori suspiciuni ca dl Hertea incalca legea poti sa faci sesizare la orgalele abilitate, exp. la DIICOT-ul tau. Cine te opreste? Dar asta sigur este o inchipuire de a ta.
100
0
Daca intrau ieri mascatii la balta lui hrtea care nu e a lui Ii aresta pe toti.
1
100
Va urez succes in activitatea de viceprimar!
100
1
Draga, eu nu sustin nici un partid politic si nu ma bat pt nimeni. Fiecare sa-si vanda marfa cum stie el mai bine. Eu am conentat: "Cred ca nu te primesc cei de la PNL sa te relaxezi pe acolo si sa stai la caldura pt ca nu stii sa scrii corect, lucru foarte evident, din postarile tale". Stai linistit, scrie in continuare cat poti si cum poti. Poate pe vremea ta nu exista scoala. Nu am nimic pt partidele politice si nici impotriva lor, nici cu oamenii care fac politica si parte din partide politice, am doar lehamite de prosti si analfabeti, ca tine, care se si expun cu mandrie. Gen edilul nost
100
1
Primarul a mintit lumea ca doreste sa treaca localitatea Baneasa, de la rangul de oras la cel de comuna, pt a atrage fonduri europene. Eee, acum sa atraga fonduri, dar sa nu mai incheie contracte pt prestari servicii doar cu prietenii lui PSD-isti. Noi, astia care nu suntem prosti, stim ca, in realitate, primarul si-a dorit sa treaca localitatea la statutul de comuna pt ca societatea lui agricola, trecuta acum pe numele nevestei lui, sa plateasca mult mai putin impozitul pe hectarul de teren agricol.
100
0
Sa ii sugeti pula lui hertea si gastii lui
55
7
A venit randu sa platiti ati furat destul ati avut bani sa cuparati voturi acuma cumparativa libertatea mai bine va pastrati banii pentru avocati ,e lumea rea sunt postacii ,dar voi sunteti doi hoti care o sa platiti an fata legi
100
0
Ce sa construit an Baneasa un parc an doi ani canalizarile e proiect national nu e meritul lu paul din contra nu sa respectat termeni tenhici la prima ploie se va lasa ,a proeiect pe ferma de la Tudor Vladimirescu ,dece a venit Dna pentru ca e cinstit si onest ,mergeti an alte comune mai iesiti din Baneasa cand ai luati apararea .
100
1
Pai macar stiti de ce au venit controalele la Paul? Daca nu stiti de ce mancati rahat. Toate astea sunt din invidia lui Blagan. Cum arata baneasa inainte ca Paul sa fie primar? De ce nu sunteti recunoscatori? Sau cand il laudati pe Paul ca organiza festivitate la Negureni plus multe altele ce a fost bun acum nu mai scrieti aici. Doar ce este Rau
5
100
De ce domnii de la investigatii criminale i-au perchezitionat locuinta lui colis paul? Unde ati fost voi zmeilor?; de ce nu ati mers sa-l aparati in fata politistilor pe el si familia lui?; de ce nu mergeti in fata instantei de judecata sa fiti avocatii lor?; de ce nu ati facut miting in fata casei primarului cand il coteleu politistii, ca sa sustineti ca: primarul nu minte, nu fura, nu este analfabet, nu este agresiv, nu este corupt, nu a facut abuz in serviciu, nu a condus fara permis, nu l-a batut pe baiatul lui gagaroci, nu a dat cu piatra in masina dlui dr?; de ce doar genganiti?
100
2
Toate laturile lui lastun sunt in echipa primarului colis paul, unele laturi au fost angajate de lastun si au papat 4 ani dupa urma lui, exp. gelu tanchi, tatiana cucu, perit, preoteasa, stela mocanu, vaduva ion si altii. Primarul cu cine a facut echipa? Cu burca si frate-su, pt ca nu vroia nimeni sa intre in haita lui? Un singur om destept are primarul, ca si consilier local, pe dl ing Florescu, iar dumnealui a votat ca vice un om al PNL-ului. Votul a fost 10 la 5 pentru dl dr Blagan. Paulica a ramas cu gura cascata ca la dentist. Ha ha ha
100
3
Pai pe PSD ii faceti analfabeti dar macar nu sunt drogati.Hertea e capul lor sj se drogheaza toti.Fac curse cu masini, zbiara in cladirea aia iau distrus sediul lui Iliescu.nu poti sa mai dormi noaptea de ei ca se aude pana in bloc. Mai il vedeti si pe ala a lu dana de la cojocaru ca cade pe jos si il trag aia.va vedeti pe camere in fata primariei.nu m ai putem sta linistiti de ei.Asa v.a bateti cu pumnul sa votam PNL.Pai pe voi care a.ti adus drogurile in baneasa? Ce sa faceti voi la putere?trafic?Dycetiva la dezalcoolizare si dupaia.Blagane daca pana acum nu te.a votat lumea sa stii de ce.
12
100
Ostroveanu o nulitate Hertea betiv Dan Radu latura lu Lastun o adunatura.
36
100
Si pe Ostroveanu marele politician echipa pnl .
33
100
Ce echipa are PNL? Pe nicolae florin care a crezut ca o sa iasa Blagan primar si facea pe smecherul si Dupa a lasa to moale Pe marius banu care zici ca I pi_a si nu are Dupa ce bea apa Pe razvan care nu stie nici sa scoata 2 cuvinte Pe hertea care este cel mai mare betivan de pe raza banesii si cel mai drogolau si scandalagiu! Singurul care este si va fii mereu Dan Radu! In rest neciopliti!
12
100
Asta vreti voi sa aratati.Dar vad ca te ai simtit si tu.Drogalai aia nau ce cauta acolo nesimtiti fara respect ce urla si zbiara de ne trezesc pe toti.fac scandaluri in fiecare seara de ii rade toata baneasa.si stau si ma gandeac ca toti sustin pnl.vai de voi ce hal de oameni.nu am auzit niciodata din partea la psd asa ceva sa faca unul din iei.normal daca fiul lu primarita de la corvin sustime pnl.ca iese afara si isi face nevoele pe unde apuca.lau mai prins astavara odata.si de restul nu vorbesc ca se srogheaza toti boschetari banesei sunteti huaaa
10
100
Dl dr Blagan este un OM cu o foarte mare tarie de caracter, un luptator, un invingator, onest, modest, muncitor, nu a lucrat niciodata la stat, nu si-a strans banii prin siretlicuri ci numai prin munca, corectitudine, profesionalism si seriozitate.
100
9
Pt -habar nu aveti voi. Cred ca tie iti este ciuda pt ca cei de la PNL nu te primesc si pe tine in sediul lor la tv, remi, table, tenis de masa, joc de carti, etc. Cred si ca nu te primesc, si pe buna dreptate, pt ca nu stii sa scrii corect gramatical. Mergi te rog la meditatii la limba romana la dl dr Blagan, daca te primeste ori te priveste.
100
7
Daca stam sa o luam pe partea aia ganditiva la aia care se strang la pnl ca trag pe nas si sufletul.Sai scuturati va rog pe toti ca stay acolo si se drogheaza si boschetaresc de ne deranjeaza si isibfac nevoile pe unde apuca.Mitica il suna lumea sa se duca sai goneasca dar el se duce si atarna pe lanhga ei poate ii baga si lui una la bot.Niste drogati infecti.mai sta si blagan pe acolo cu ei.pe asta sal aveti primar?
11
100
Blagan isi da comentarii singur, nu contesta nimeni inteligenta, dar ce comentarii vad aici, nu cred ca il vede nimeni asa inteligent in afara de dansul
13
100
Angajatii primariei care nu isi au obiectul muncii; care au semnat pt contractele grase, banoase si ilegale ale prietenilor lui Paul; sa se gandeasca javrele primariei care stau doar si fileaza si ii dau tel primarului cine intra in primarie, la cine merge in birou si la ce ora iese, ca daca sunt dusmanii lor sa nu li se semneze documentele pt APIA, certificate fiscale, carte de identitate, etc.; betivanii primariei care stau si beau in timpul programului si se imbata la bar si nu se mai intorc la munca dar isi primesc salariul integral; cine a cumparat lemne de la Tuica pt primarie, etc
100
7
nu a castigat alegerile de primar de prima data. cand le-a castigat in 2016 a fost cu ajutorul dlui dr Blagan. comentati dar nu stiti nimic. sa vina dl dr vice, sa mearga paulica unde ii este locul iar dupa sa va arate dl dr Blagan in sedintele publice de consiliu local toate sugatorile de bani din primaria Baneasa. O SAVA CRUCITI CE SALARII PRIMESC UNII SI PENTRU CE.
100
4
Orasul Baneasa este monitorizat atent atat de DNA cat si de DIICOT, privind infractiuni la regimul armelor si munitiilor, braconaj, trafic si consum de droguri de mare risc, evaziune fiscala samd...cei care comit aceste infractiuni, si care garantat citesc ramdurile astea, va vine randul...ma refer aici in special la T.D., stii tu cine esti...esti dat in gat prietene, in special de cei de care ti-ai batut joc, iti spun din sursa sigura, urmezi cat de curand
13
100
Domnul primar -viitor fost primar- va trebui sa dea explicatii in mai multe dosare penale Usor usor se strange latul Ce pretentii poti avea de la un om cu studiile dansului? Cat despre dl fost viceprimar... acelasi tipar- studii 0, golaneala, furaciuni si afaceri murdare Iar despre dl Blagan, mai bine si-ar aprofunda studiile ca medic -din cate vad nu prea se pricepe- decat in administratie Acum poate isi dau seama ca nu se scapa asa usor si vor plati in fata justitiei Daca in comuna nu se implica oameni capabili prin a candida, in acelasi stadiu va ramane, o comuna saraca
100
6
Blagan a vazut ca se Poate fura si vrea si el
7
100
Ba dar aici 3-4 sunt care com ce gandesc ca restul sunt ei... blagan se lauda singur cu alte com, paul cu marcu nu stiu sa scrie si scriu copii pt ei... dar in rest sunt cativa smecheri ce se cred ai banesi si au tupeu doar aici... ca asa in fata pt o bucata d cv te pupa si unde nu vrei. Asa sunteti toti niste catei. Va place barfa la 40-50 de ani si stati aici cu nasul bagat. Mi ar placea sa aiba baneasa pagina, sa vedeti aco ce iesea daca incepea lumea sa scriw despre oricine. Pai umblam cu sabia. Mereu paul si marcu, dar comentati ma si de altceva ca parca acelasi subiect deja plictiseste.
11
100
Dl dr Blagan este un om inteligent, educat, civilizat, cult, stie sa poarte un dialog la nivel inalt, stie sa reprezinte comuna si interesele cetatenilor in raporturile cu alte instititii si spre deosebire de primar dumnealui stie sa vorbeasca si citeasca limba romana. Nu a fost votat pt ca este un om corect si legist. Multora le este teama de el pt ca stie sa citeasca o lege si sa o interpreteze si nu il pot fenta atunci cand semneaza un document. Drept dovada ca a fost ales viceprimar de 10 consilieri locali din 15, inclusiv de un domn de la PSD.
100
10
Sa dai indarat tot ce ti-ai insusit necuvenit in primul mandatul ca primar.
100
4
Ii pune Leo alti
55
35
Cand or veni mascati si la tine , sa vedem cum le expli i de unde ai avut bani de casa cat caminul cultural, doua apartanente NOI in cta , masini si alte sume de bani. A si doua apartamente in Baneasa. Sau sunt pe numele lui unchiu Mircea din pensia lui luate?
8
100
Baaa pai ce vreti boi de la Baneasa cand fii-su lu Tabla, Dani merge beat, cu arma in masina si nu ii zice nimeni nimic...pai cum pula mea a ajuns ala, care toata lumea stie ca e un drogat, sa bata politisti, si sa faca ce vrea pula lui de gras pensat in orasul ala?? Asta nu mai vede nimeni! A venit politia peste ei in casa si tot nu le-a facut nimic? Astia sustin si platesc coruptia
16
100
Atentie, ca Paulica are un...dinte pentru fiecare!!! Vedeti???
55
35
Blagan vrea la putere si joaca murdar. Daca era asa cinstit el nu umbla cu plangeri si declaratii si filmari. Asta nu stie ce sa mai faca sa ajunga in primarie. Daca lumea nu te a vrut ce tot incerci sa te bagi ca un coi intr o galeata. Stai la tine la cabinet si mai invata meserie sa nu mai uiti ace in masele la oameni si mai da si bonuri cand faci ceva
9
100
ce sunteti ,gata a trecut stirea sau aia inca mai cauta ziaristi inchipuiti ce sunteti
0
100
Blagan e un escroc care a dat informati ne fondate si e se lupta pentru ciolan
8
100
Apa de la hidrantul din fata primariei,care e folosita in interes propiu de dl primar si dl vice...cum se factureaza? Pausal,la prostii din sat?
101
3
A ajuns Baneasa...,cind ajungi in centru,parca esti in Siria!!!Strada aia de la brutarie...,nu s a mai lucrat la ea de cind aducea era nea Bobu,piinea cu caruta..!!Pe orice strada mergi,o TIGANIE de nedescris!!SA VA FIE RUSINE,Domnule Coman,Gelu si citi va ti mai perindat prin satul asta!!!Toti o apa si un pamint!!Nu v.a mai saturat Dzeu de atita ciordeala,veneticii dra k!!
14
100
De ceil urati si il calomniati pe drBlagan?Va este teama?Toate leprele din Baneasa arunca cu noroi in doctor pt ca au beneficiat de pe urma lui Colis!Va este teama ca va face curat in primarie?Va este teama ca va taia ajutoarele sociale date lenesilor?Oamenii neimplicati politic si care nu au lins funduri si ciolane vor vota doctorul,daca va fi cazul!Doamne ajuta!
100
8
Baneasa nu se va schimba e o turma .o bere 100 lei vai de capu nostru .o sa fim subiect media Blagan vs paul colis ati votat ca oile
28
100
Baneasa as.i merita soarta ,un Dezvoltator a vrut sa faca fabrica dar nu ia bagat nimeni an seama la noi erau interese mai mari interese propi.asta ati votat asta meritati.
35
100
Asta e Primar? Are fata de betivul satului?
100
1
Nu va vrea lumea pe niciunul.... daca s ar putea alege iar lucrurile ar fi diferite... deci nici dintaru nu e bine primit. M am saturat de voi.. te zbati de ani de zile sa ajungi primar oricum nu o sa faci nimic daca nu te au votat odata nici ca nu o sa ajungi vreodata, si daca ajungi e ca asa e legea nu ca te a vrut lumea. Deci iubit oricum nu o sa te simti.Ce vedeti atata in primaria aia nu stiu parca are aur. Oricum toti furati aici e care cum apuca. Si dupa dati vina unu pe altul.. ma plictisiti lasati l pe unu care chiar credem noi dar si voi ca merita. Dintarule nu te vreau ca primar
9
100
V-am zis sa-l votati pe Dan Mocanu. Acum aveti vice pe Blagan. Cand il vor salta pe Paul de tot, Blagan va ajunge primar. Sa te tii supt de deget atunci.
16
100
Crezi ca lumea te mai vrea cand vad cata ura de Moldovean zace in tine... Esti lesinat Dupa Bani esti obsedat tu ai dao si pe nevastata... Mai bine te ai uita in gradina ta ca cine stie cum te paste o PLANGERE ca lasi ace in gura la pacienti...
8
100
Don Doftore.... evazionistul nr 1 , pregateste
8
100
Aceste lucruri care se intampla acum in multe localitati din tara respectiv si in Baneasa trebuiau rezolvate inaintea alegerilor deoarece acum creaza numai dispute,reglari de conturi si ceace ii place romanului cel mai mult circul ieftin si barfa.Din patru in patru ani ai posibilitatea sa iti exprimi civic si secret optiunea politica votand omul care crezi si ar trebui sa te reprezinte in comunitate.Daca votezi cu simt de raspundere este in regula dar daca votezi dupa principiul sfintei pungi electorale cu siguranta urmatorii patru ani o sa iti dea cu virgula.Deci,bucurati-va de circ pe moment
100
11
din Baneasa.O sa va fac dragi socri de o sa urcati pe pereti cu vrajitoriile mele.
8
8
Obiectul controlului.... Minciunile dragului dr
9
100
Baneasa trezirea si iesiti in sat daca vreti un sat cum trebuie colis si marcu pleaca in vacanta
100
6
sarite , scapa cine se vrea!
100
20
Blagan e un escroc care cauta certa
12
100
oameni buni credeti ca dl blagan este un om serios sa spuna asa ceva in presa eu spun sa vina in fata oamenilor din baneasa sa vb ca nu el a facut
16
101
Mai mult - obiectul controlului. Speram sa ne tineti la curent.
100
3
Urmatorul este doctorul care va avea controale !
17
100

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218