REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Percheziții la proxeneții din Cernavodă! Doi indivizi încătușați

Percheziții la proxeneții din Cernavodă! Doi indivizi încătușați

Replica API 3 februarie 2017 | 13:57 1055

Mai multe percheziții au avut loc la Cernavodă, vizați fiind doi proxeneți ce și-ar fi desfășurat activitatea în anii 2008 – 2017. Este vorba despre Gheorghe Nuțu și Constantin Nuțu, care au și fost arestați pentru 30 de zile.

Urmare a cercetărilor efectuate în cazul unei infracțiuni de proxenetism, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă i-au identificat și reținut pe Gheorghe Nuțu, în vârstă de 40 de ani și Constantin Nuțu, în vârstă de 38 de ani, din Cernavodă, bănuiți de comiterea faptei. Astfel, cei doi bărbați ar fi obţinut foloase materiale importante de pe urma practicării prostituţiei de către trei femei, pe teritoriul Elveției, Germaniei și Turciei. La data de 2 februarie, oamenii legii au descins la domiciile lor, găsind mai multe probe. "Din investigaţiile efectuate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia a rezultat suspiciunea rezonabilă că inculpaţii au determinat mai multe persoane de sex feminin să se prostitueze în Turcia, Spania, Grecia, Germania şi Elveţia, beneficiind de sume mari de bani în urma comiterii infarcţiunii. În data de 02.03.2017 s-a dispus reţinerea inculpaţilor Nutu Constantin şi Nuţu Gheorghe pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de comiterea infracţiunii de proxenetism, faptă prevăzută de art. 213 alin (1) NCP, cu aplicare art. 35 NCP", potrivit procurorilor. Ulterior, magistrații au eliberat pe numele lor mandate de arestare pentru 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar pe fratii raducanu de la incalzire cand ii ridicati? coco si china care detin minore la domiciliu si se prostitueaza pentru ei!! iar coco ia masini de la frasu vasile din spania, le falsifica actele si le vinde! are pe fb contul Steliano Stelica
1
0
Muie bogdan
0
0
Mai sunt si kina care ari femei la produs s au sponsorizeza bine si cati analfabetul asta ce casa ce lux
0
0
Bogdanel sa speram ca o sa sugi pula dupa ce iesi din sistem cacatule cat ne-ai asuprit cu spaga si cat eram obligati sa cotizam la tine dobitocule te mai crezi si mare karatist bagatiai pula in mata de infect sper sa muncesti pentru bani cum munceau si altii si tu veneai cu mila
3
0
Pffff,numai agramati,se vede ca e un oras de handicapati,agramati,si carora nu le-a placut cartea dar nici munca.
1
0
pai sa ridice si pe prostitoate ca ele vor pula casa produca le place sperma in gat
0
0
Sa tremure toti pestii de frixa ca politia urmeaza sa i viziteze pe toti cocalarii astia din cernavoda .
3
1
Fraieri draq... Toti sunteti niste sifoane imbaxite... Sa va iau morti si copii si stranepoti in pula.... Am asa se face un om mare ma doar daca cotizezi si daca dai ingat pe altu... Fraieri drag.... Oricum toti ajungetii dupa gratii...
1
1
astia doi cunosteau ca o sa-i calce garda inclusiv ziua cand o sa fie vizitati, asa ca au avut timp sa instraineze bolizii,o parte din cascaval,casele nu sunt pe numele lor.intrebarea se pune:unde au sponsorizat de erau la curent cu ce urmeaza sa se intample, voi stiti?
6
2
Oare numai cie patru sunt o gramada sunt analfabeti dar au case de lux si masini cat au muncit pt ele mai este si kina care cat a muncit sa aiba ce are a deschis o spalatorie paravan despre ce vorbim ce nu se face ancheta si nu numai suntem intr un acvariu
6
0
Ai pe bogdanel sa se faca ceva in privinta lui ca prea vine sa ceara bani mereu pacat ca unca poarta haina statului
4
3
Numai atatia proxeneti se poate retine? Oare nu se poate mai mult? Sunt atat de multi ca si ca barbat iti e frica sa iesi p strada sa nu ajungi la produs.....si p proxeneti astia "smecheri" mai bine ii scoate garda la autostrada sa li se sparga matu si lor sa vada cam cum e sa produci banii sa vedem daca mai cotizeaza?!?!
8
1
In Cernavoda doar fraierii sunt adunati...cine nu sponsorizeaz asa pateste...Noi rechinii cei mari sponsorizam la greu tot ministerul de interne.
6
0
Sa nu uitati de Aidemir !!!
6
1
Mai sunt o gramada de adunat...sa scapam de toti ar fi minunat
8
4
Vreau si eu la cusca !
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614