REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PERCHEZIȚII și FLAGRANT, sub coordonarea procurorilor constănțeni! Ce se afla după un perete fals, în casă!

PERCHEZIȚII și FLAGRANT, sub coordonarea procurorilor constănțeni! Ce se afla după un perete fals, în casă!

Replica API 13 iunie 2019 | 02:15 1187

Poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat un flagrant și o percheziție domiciliară, în urma cărora au fost ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 20.000 pachete cu țigări de contrabandă.

În urma activităților informativ-operative desfăşurate, în luna iunie, polițiștii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au realizat un flagrant, în cadrul căruia, la trecerea peste fluviul Dunărea între localitățile Brăila și Smârdan, au depistat două autoturisme înmatriculate în România la volanul cărora se aflau cetăţenii români, V.V. și B.C., în vârstă de 46, respectiv 37 de ani, ambii domiciliați pe raza judeţului Constanța, despre care existau date că sunt implicați în activităţi de contrabandă. La controlul efectuat asupra autoturismelor au fost descoperite 8.490 pachete cu ţigări, fără a deține documente justificative, aceștia declarând că le-au achiziționat de pe raza județului Suceava, urmând a fi revândute pe raza județului Constanța.

În vederea identificării locațiilor unde sunt depozitate țigări de contrabandă, în data de 11.06.2019, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, emis de Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța - Secția penală, pe raza județului Suceava, fiind identificată cantitatea de 11.490 pachete de țigări de contrabandă, ascunsă într-un perete fals dintr-o anexă gospodărească. În urma celor constatate au fost ridicate în vederea confiscării 19.980 pachete cu ţigări de contrabandă, evaluate la aproximativ 199.800 lei și au fost indisponibilizate două autoturisme, evaluate la 37.840 lei.

În cauză, sunt cercetați patru cetățeni români, cu vârste cuprinse între 30 și 48 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, pentru doi dintre ei fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi au fost prezentaţi Judecătorului de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Valeriu Valentin plm....s au terminat talentele, trebuie sa te faci iar peste..... Imi pare rau Tina dar Germania te asteapta
0
0
Ma cac pe voi de looseri
0
0
Ciuti asta e omu naibii scapa el si acum cum a mai scapat de multe ori dar este o javra de om sa vedem daca acum il lasa pe fra.su la parnaie
1
0
Ciuti ti a venit si tie randul cat credeai ca o sa tina. Oare acum pe cine mai dai in gat
2
0
motorina si tigari en gros...sub coordonarea chiar a agenilor de la Garda de Coasta.Succes in vanzarea marfi dragi colaboratori vanzator politie frontiera.
1
1
Fghjklnbc nkfsfj mkhfddd mmhfd
1
1
Acolo chiar nu am avut cum sa va ajut.Ce tine de mine in cta eu percutez ca si voi sunteti ok cu baiatu
2
1
Mari fumatori romanii nostri !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367