REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PERICOL! FETIŢELE din CONSTANŢA au înlocuit PĂPUŞILE cu IUBIŢII: poze SEXY şi cuvinte PROFUNDE

PERICOL! FETIŢELE din CONSTANŢA au înlocuit PĂPUŞILE cu IUBIŢII: poze SEXY şi cuvinte PROFUNDE

Replica API 25 februarie 2017 | 00:00 4190

Generaţia care şi-a pierdut copilăria!

Generaţia care şi-a pierdut copilăria!

Alarmant! Putem spune că vine din urmă generația care și-a pierdut copilăria! În locul jocurilor și activităților specifice vârstei, fetele de 12 – 13 ani au ales să pozeze sexy și să aibă iubiți. Vorbim despre județul Constanța, unde minorele pot fi găsite pe Facebook, machiate, rujate și chiar supărate întrucât au trecut printr-o despărțire. Și, din păcate, fenomenul este unul care se pare că ia amploare. Mai mult decât atât, copiii ajung să se încurce cu indivizi dubioși, de aici și până la o traumă psihică nefiind mult. Oamenii legii susțin că părinții trebuie să fie foarte atenți. Și cazuri au tot fost la malul mării.

"Sunt uimită și totodată dezgustată. Astăzi am primit cred că pe puţin de la 20 de copii cereri de prietenie care probabil o cunosc pe Maria Blagau, având şi ei vârsta aproximativă cu a ei. Marea majoritate au tot felul de poze, postări dubioase, machiate, rujate . Părinţi, treziţi-vă la realitate!!! Acest program de socializare nu vă învaţă copiii la nimic, din contră. Ce să caute un copil la 12 ani într-o relaţie sau să scrie pe facebook că iubeşte pe x,y. Ce se va alege de ei la 18-20 de ani sau chiar mai târziu de atât?!", este mesajul unei femei din Constanța, care era implicată în căutarea unei minore dispărute, numele fiindu-i menționat mai sus.

Și, din păcate, lucrurile cam așa stau. Fetele, care nu au mai mult de 13 ani, pot fi găsite după diferite pseudonime, precum Ștefania Lrs sau Denisa Es ori Dana Bg, iar postările de pe pagina de socializare cuprind poze în diferite poziții ce le expun trupurile sau fețele machiate, iar mesajele sunt numai de genul: "Un bulgăre e ca și o inimă... Odată ce l-ai spart, nu-l mai poți intregi. Uita-mă și nu mă mai căuta!" sau "Când vrei să faci rău persoanei iubite, adu-ți aminte că ea a fost acolo atunci când alții nu au fost", "E greu până începi. Să nu mai simți nimic. Și apoi e greu iar. Să mai simți ceva", "Bau cica bau bau, un pumn în cap îți dau". Numai că toate acestea pot duce la reale tragedii.

Cazul lui Mihai Caragea, din Galaţi, angajat la DMHI Mangalia, care a fost arestat pentru şantaj şi pornografie infantilă întrucât a abordat o copilă de 9 ani pe Facebook, i-a cerut poze indecente şi apoi a şantajat-o – poate fi unul dintre exemple. Ulterior, procurorii DIICOT au stabilit că acesta coresponda prin intermediul reţelei de socializare cu peste 1.006 de minore având vârste apropiate victimei sau chiar mai mici, o parte dintre ele fiind fotografiate în ipostaze sexuale explicite.

Minore șantajate de foștii iubiți, la Constanța!

Un alt "fenomen" periculos este legat de relațiile puștanilor. Iar la Constanța chiar au fost cazuri. Este vorba despre minore care, atunci când erau iubite oficiale au trimis poze nud celor cu care erau în relații. Ei nițel mai mari. După care a început șantajul. „Dacă nu ne împăcăm, pun pozele pe net”, spre exemplu. Şi, de multe ori, se ajunge la publicarea acestor fotografii.

De precizat că oamenii legii cercetează mai multe astfel de cazuri, iar fetele nu au mai mult de 13 ani. " Atenţie la lumea virtuală! Copiii nu trebuie să ofere date personale sau poze celor cu care corespondează pe internet. Copiii au nevoie, în primul rând, de îndrumare şi confirmare din partea părinţilor că activităţile lor online sunt sigure şi utile în educaţia lor", potrivit oamenilor legii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rezolvarea e mult spus .....cand iti lasi copilul sa plece de acasa la 12 noaptea doar atat poti ....inseamna ca nu ai nici un pic de creier ....sa nu mai spunem ca noul trend este ca fetele noastre sa se frece in cur ca sa ramana virgine asa ca parintiiiiiii daca vreti sa vedeti daca fetele sunt virgine nu va mai deranjati ca sunt......
1
0
Cum ma sa zici ca rezolvarea e sa-l intrebi pe copil la 6 dimineata "Unde ai fost " ? ce rezolvi? te minte cu zambetu pe fata, doar nu o sa-ti zica ca si-a rupt trotineta prin wc-urile din baruri si cluburi. Sa nu ii mai lase in pula mea, la 12 ani mai mult de ora 9 nu are ce cauta afara !
3
0
problema consta in incapacitatea parintilor de a-si educa copiii, in tarile mai dezvoltate se merge pana la decaderea drepturilor parintesti a celor care permit copiilor de pana la 14 ani sa-si creeze cont pe Facebook si alte site-uri de socializare asemanatoare, vorbesc aici de tari precum Anglia
4
1
Nu este vorba doar ce se intampla in mediul virtual este vb despre ce se intampla in realitate ca este mai rau ,sa postezi niste poze pe facebook este o nimica toata pe langa ce fac in realitate ele sunt fete care si au inceput viata sexuala de la 10 ani si la 15 ani ajung sa le placa pula mai rau ca ciocolata ,pe langa fiecare parinte greseste ar trebui tinute din scurt si urmarite putin nu pot sa cred ca una de 16 ani sa poata sa plece de acasa la ira 10 seara si sa vina la 7 dim si sa nu o intrebi de unde vine ,barurile din centru sunt pline de asa fete in jurul orei 12 cand isi bea cafeau
4
1
Dan, dupa parerea mea educatia trebuie sa plece intai din familie si pe urama scoala tb sa-i educe, nu facem copii sa-i lasam numai in grija scolii si profesorii au si ei probleme ca si parintii, deci, parinti ingrijiti-va de copii vostri si nu le mai lasati sa intre pe conturi de socializare
2
0
Pff...ok, ati scris un articol despre ce se intampla in mediul virtual...dar ni mi se pare normal sa faceti publice pozele minorelor si nici pseudonimele! Asta chiar nu e profi!
1
2
ce stire de 2 lei, vai de steaua voastra, cand ma gandesc ca cineva chiar a stat sa redacteze nimicurile astea.... pffff....
4
7
Iti place mititica, Dan?
9
2
Care stiti niste contacte de pizde dastea pana in 18 ani ? as fute ceva
2
10
LA 13 ANI RUP PULILE IN 2 , LA 15 RUP CURU IN 3 . asta e generatia care ati votat Iohanis. Sper sa vina comunistii la puetere sa le bage la puscarie si munca pe camp .
17
15
Nimeni nu este in masura sa judece pe x, pe y si asa mai departe... doar Dumnezeu ne poate judeca.. Ma simt prost ca in Romania apar astfel de articole.. Din 3 fete, 2 le cunosc.. Cu una din ele sunt colega. Insa in loc sa publicati acest articol, puteati scrie un articol care cu siguranta le-ar fi placut mai mult oamenilor mult..despre elevii premianti cu note mari.
3
18
nu este vorba ca nu au voie sa posteze pe facebook fiecare este liber sa faca ce vrea dar atunci cand ai 15 ani si stai intr un bar si bei pana te faci prastie te futi cu care iti pica la baia barului si pe langa mai ajungi si la 7 dim acasa mata nu te intreaba de unde vi?asta este grav ca nu si cica mai sunt si eleve eminente aproape toate cunosc un caz in care masa o lasa sa iasa ca are note bune la liceu ,hello da ce credeti ca noi astia care nu am facut asa eram toti repetenti?dar asa sunt mamele asa sunt si fetele niste curve penale
16
3
Copii nebatuti la timp!!!
20
1
pai la cate rable sunt in constanta nici nu imi ajunge spatiul sa scriu.
12
8
pai le-ati promovat pe mantea,dragusanu,tzonciu,pistol sexy braileanca si alte curve ,asta aveti generatie de tute dornice de sex si mai ales pe bani
33
2
Le place banana
18
7
Pe langa pedofilii tigani Constanta mosteneste si cultura islamista a profetului pedofil Mahomed, Aisha bint Abu Bakr a fost casatorita formal cu Mohammed la varsta de 6 ani. Logodna a fost initiata prin tatal lui Aisha, Mohammed si Aisha s-au casatorit cand cand Aisha avea 9 ani iar Mohammed era in varsta de 52 de ani!
28
8
LASATI SA AIBA LUMEA CE FUTE,,,
21
24
Bravo Rolling Stones. Chiar ca astia si acestea formeaza o generatie de tarfe pitice. Si tatuate.
19
4
Reaitatea trista a vremurilor noastre. Apoi ne mai intrebam de ce sunt curve romance in toata Europa. Daca-s proaste lasa-le sa decada pana in punctul in care nu se mai pot ridica ,de abia atunci poti sa simti regretul lor.Cat despre parinti ,eu am 18 ani ,nu am avut parinti care sa fie severi decat in privinta studiilor ,in rest puteam sa fac orice ,dar asta nu insemna ca faceam orice tampenie pentru ca tata stia sa-mi explice ce se intampla daca fac x sau y si ce urmari pozitive sau negative poate avea.Pacat ca generatiile astea sunt tot mai distruse.
43
4
8 tarfe au dat dislike. Va supara adevarul,cutrelor? Incetati sa va mai machiati fetitele,petardele dracu. Am vazut fetite cu parul vopsit,fetite pe tocuri,fetite pitipoance. Incetati cu revolutia sexuala,ca va ia mama dracu. Tarfelor care nu aveti grija de sarmanii copii.
44
6
tocmai eu nu pot comenta
16
10
Maria Mrra, alta fata asa zisa "curva".
10
5
Eu nu inteleg care e problema voasta , fiecare om poate sa posteze ce vrea indiferent de varsta! Sincer in pozele de mai sus nu vad nimic ,,anormal" , adica in ultimele 4 poze sunt doar niste fete imbracate normal , ce e asa wow? Ca poarta pantaloni scurti si isi ,,expune" picioarele? Pai daca e cald afara vreti sa poarte 3 perechi de pantaloni? Pe bune acum...sunteti penibili si nu stiti cum sa mai mancati oamenii de cur.
9
37
Mare adevar eu m.am uitat in mesajele fiului meu de 13ani si intradevar sunt fete care ii spun ca sunt indragostite si oare parinti nu le citesc mesajele fetelor de 11.12.13 ani sa vada ce scriu odraslele lor .Totusi parinti acestor fete nu iau nici o masura .Cum sa nu se intample atatea nenorociri .Trebuiesc urmarite cu cine vb si ce poze trimit .
33
10
Doamne cunosc atat de multe fete de 12 -16 ani care stau in baruri pana la 5-6dimineata si consuma de la votca in sus ,ma intreb unde sunt parinti lor ? Au parinti?cand o pustoaica de 15 ani vine acasa la 6 dim tu ca parinte nu o intrebi de unde vine? Eu aveam program pe vremea mea la 12 trebuia sa fiu in casa ati uitat ? Duceti va va rog in centru in barurile de pe linga liceele de elita din cta sa vadeti cum sunt de pline de copii ma gandesc ca astia care ati comentat ca articolul nu este adevarat habar nu aveti despre ce vb ,intrebari va copii de unde vin cand vin dimineata acasa
42
1
Un articol atat de mincinos! Sper ca parintii fetelor sa va dea in judecata! Iar ce pot sa spun de comentarii? Cunoasteti voi mai bine ce parintii au? Nu v-ar fi rusine! Din cauza voastra aceasta tara nu mai are viitor! Sunteti Dumnezeu sa judecati? Imi e rusine de voi!
17
44
Din mame tarfe denaturate ce vreti sa iasa? Un pic de matematica ne va aduce adevarul. Copiii astia de 13 ani sunt nascuti prin 2004 din mame de aprox 24 de ani,sa zicem. Mame nascute in 1980, mame care au prins falsa democratie la varsta frageda. Asupra lor s.a pierdut controlul dupa revolutia din 89,au ajuns niste vagaboante alintate si razgaiate. E,acum ganditi.va,ce copii pot sa educe asemenea copii dereglati la randul lor ? Mame panarame,copii panarame. Generatie de tarfe pitice
56
15
Fotografiile sunt de pe conturile unor fete de 11, 12 si 13 ani, din Constanta.
31
7
Ce treaba au fotografiile cu articolul?
8
19
este exclusiv vina parintilor care le ofera copiilor tot ce isi doresc. la varsta asta, eu mi-am tinut copilul ocupat cu activitati extrascolare si sport si i-am oferit ce si cand am considerat eu ca este cazul, potrivit varstei !!! evident ca parintilor nu le pasa, nu ii controleaza si nici nu stiu cu ce se ocupa copiii lor !!!
32
6
Ce se naste din pisica tot soareci mananca ! Asa ca nu va mai bateti capu! Masa celei de la Poarta Alba e la sosea in Valu....
37
2
A educa inseamna a scoate la iveala talentul cu care s-a nascut copilul. Scoala nu se ocupa de educatie. Scoala se ocupa de invatamant, adica se prezinta informatii pe care copilul le memoreaza.
28
1
FB, o mare minciuna si o mare pierdere de timp. Vai de copilaria acestor indivizi si individe!
39
1
Situatia este alarmanta parinti disperati sa fie depistati acesti nenorociti iar in scoli dirigintii sa faca ore de preventie un parinte ce sa faca mai intai ? sa munceasca sa faca piaata sa alerge sau sa se mai ocupe si de aceste nebunii. Scoala are un rol importan si aici sa intervina chiar ofiteri sub acoperire sa descopere cine sunt nenorocitii de barbati bolnavi cu capul care imbolnavesc aceste adolescente care le cad parada
16
16
Mai trist este ca parinti ii incurajeaza. Nivelul de educatie a unor parinti parveniti, sau asa isi inchipuie ei , ii incurajeaza sa isi creeze profile pe siteuri de socializare sau mai grav pe youtube. Mentalitatea parintilor inconstienti care isi promoveaza odraslele si levand la propriu viitorul. Nuscoala primeaza ci produsele de marketing promovate abuziv pe tv. Din pacate asta este societatea noastra, unde totul se poate rezolva cu o spaguta sau o atentie. Nepotismul si promovarea nontalentelor ne duc inapoi in anii 90. Trist !
36
4
Cand media ridica prostitutia la nivel de arta si incultura primeaza, valorile morale ale societatii sunt la cote alarmante.
59
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614