REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PERICOL în apropiere de Casa de Cultură! Șoferul unei dube conducea cu ochii în telefon!

PERICOL în apropiere de Casa de Cultură! Șoferul unei dube conducea cu ochii în telefon!

Replica API 10 iulie 2018 | 00:12 683

Folosirea telefoanelor mobile de către șoferi, în timp ce se află la volan, reprezintă un real pericol mai ales că acum sunt folosite, în special, pentru ”verificarea” rețelelor de socializare. Iar tragedii din această cauză au tot fost înregistrate, inclusiv în România. Un real pericol a fost și șoferul unei dube, cu numărul de înmatriculare CT 18 DYK, care rula pe bulevardul 1 Decembrie 1918, înspre Casa de Cultură, dar care era cu ochii în telefon în loc să fie atent la drum. Ceilalți participanți la trafic au fost nevoiți să tragă de volan pentru a evita un impact. ”Nu avea nici o treabă cu strada, era cu ochii în telefon. Era să intre direct în autoturismul la volanul căruia mă aflam. Am fost nevoită să evit eu coliziunea. M-am speriat foarte tare”, a declarat, pentru ”Replica”, o șoferiță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se uita la prohab. Una o luase la cioc.
2
1
Cand stationezi ori chiar si in trafic se scrie pisa-m-as dar daca esti cioara ai circumstante atenuante ca te impaiem 'te dreak!
7
0
Pisam-as peste mamele voastre in casa,la salariu de 25 de milioane vreti sa mai fim si politicosi cu voi,amarastenilor?Luati taxiul si va umplu aia de respect!Iar partea cu biletele,nu trebuie sa ne scoatem si noi tigarile ,mancarea si o bere dupa program?Ca doar nu suntem asa retardati sa tinem cu patronatul sau cu statul.Vedeti bai parlitilor ca nu am scris cu greseli,deci am folosit telefonul cand eram stationat....
1
11
Nu ati vazut microbuzele NarTur din Tomis 3. Se dezmembreaza pe traseu, dar organele in drept sa-i verifice nu vad, nu cunosc, nu stiu. Cursa de la pranz duminica nu o mai efectueaza, dar nu li se suspenda licenta. Microbuze mai defecte si care sunt un pericol public major nu exista. Dar sunt lasati sa circule contra spagilor, a mitei, caci altfel nu ne putem explica. Coruptia a distrus acest oras. Vom parasi acest oras pt totdeauna, caci alta solutie nu exista. Securistii batrani asta urmaresc. Sa stapaneasca ei orasul, nu au nevoie ca oamenii sa fie treziti.
5
2
Calatorim zilnic cu aceasta firma si intr-adevar soferii vorbesc mult la telefon in trafic, Dar parca nu-i intrec pe cei de pe 22,22 B care sunt si impertinenti ,nu dau bilete,s.a.m.d.
6
0
Sa mergi cu kirvadu la bucuresti cu 130 la ora, si sa vezi soferu cum vorbeste la telefon, acolo senzatii tari nu vrajeala
9
0
Nu inteleg de ce se mai posteaza despre asa ceva. Cam 4-5 ani de cand merg cu gms ul deja, daca nu vad soferul cum numara banii cu o mana iar cu alta tine telefonul la ureche si conduce din genunchi iar ca sa schimbe in a 4a, trebuie sa isi ia avant de parca porneste o drujba, insemna ca e aceea cursa din 10 in care pot sa ma simt linistit. PS: sa nu uitam de cei carora le moare motorul in mers cand vor sa bage a 3 a
12
0
sa fie amendati si sa li se suspende carnetul, ca sa se invete minte
13
3
Degeaba ai abonament ca nu te ia soferii de la GMS pe ruta 23. Apropo am fost si apostrofat de ei ca am nesimtirea sa i opresc si sa ma urc in dubele lor jegoase si pline pana de refuz. Ar fi normal si corect sa ia RATC CURSELE 22, 23 SI 23B pe Navodari ori administratia judeteana nu doreste sa se treaca la formarea metropolei Constanta?
14
0
pe ruta Navodari - City , soferii de pe autobuzele firmei J T A sunt sunati de controloare si intrbati unde se afla si pusi sa se uite pe grafic -in timpul parcursului - sa vada la ce ore ajung in diferite statii . Oricum sunt sunati si de colegi care ii atentioneaza daca e un gms in fata sau ....sunt multi cu abonamente intr-o statie . Interziceti telefoanele soferilor de la jta !
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218