REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Pericol în cartierul Trocadero: oameni TERORIZAŢI de un individ care îi aleargă cu toporul

Pericol în cartierul Trocadero: oameni TERORIZAŢI de un individ care îi aleargă cu toporul

Replica API 21 mai 2015 | 00:06 285

Strada Salcâmilor din zona Trocadero a fost cuprinsă de teroare încă de acum 4 ani de zile. Din câte se pare, un individ, Laurenţiu Cojocaru, care obişnuieşte să consume băuturi alcoolice, distruge ferestrele caselor vecinilor, gardurile şi aleargă oamenii pe stradă cu toporul. A fost sancţionat de şase ori şi are pe numele lui patru dosare penale pentru distrugere.

Laurenţiu Cojocaru, care locuieşte pe strada Salcâmilor din municipiul Constanţa, a băgat spaima în vecini. Totul a început în urmă cu patru ani de zile, din senin, începând să se lege de toate lucrurile care i se păreau lui nefireşti, precum că erau maşini parcate în faţa gardului său. Totodată, Cojocaru era deranjat şi de faptul că în zonă se află un bar care este administrat de un vecin, respectiv Tase Cărţună. A început să se lege de clienţi, să-i înjure şi să distrugă bunuri din “ograda” proprietarilor afacerii. Mai multe imagini au fost surprinse de Tase Cărţună, dar şi de o cameră de supraveghere din zonă, putându-se observa cum bărbatul aruncă o găleată cu pământ spre fereastra unei case, aruncă pietre după oameni sau aleargă cu toporul pe stradă pentru a-i obliga pe vecini să stea de vorbă cu el. Sesizările la 112 au fost multe şi bărbatul a fost internat şi la un spital de psihiatrie. Însă, de fiecare dată i s-a dat drumul, luând de la început scandalurile. Potrivit poliţiştilor constănţeni, Laurenţiu Cojocaru a fost sancţionat contravenţional de şase ori şi are întocmite pe numele său patru dosare penale pentru distrugere. Din nefericire, Cojocaru este încă liber, vecinii declarând că le este frică să mai iasă din casă. Filmuleţul în care Laurenţiu apare în plină “acţiune” a fost postat pe youtube de către una dintre victime, respectiv Tase Cărţună. Menţionăm că “agitatul” locuieşte cu mama sa, într-o mizerie de nedescris. Nici femeia nu are viaţă prea uşoară cu scandalagiul şi ea fiind terorizată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369