REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PERICOL în centrul CONSTANȚEI! O femeie și-a RUPT PICIORUL după ce s-a ÎMPIEDICAT de CABLURI!

PERICOL în centrul CONSTANȚEI! O femeie și-a RUPT PICIORUL după ce s-a ÎMPIEDICAT de CABLURI!

Replica API 4 martie 2019 | 15:32 553

Pericol în centrul municipiului Constanța! O femeie a ajuns la spital cu posibilă fractură de membru inferior, după cum au declarat cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța, după ce a încercat să ocolească un autoturism parcat și astfel s-a împiedicat de un cablu. Potrivit celor care au drum în zona cu pricina (strada Mircea cel Bătrân), situația este una periculoasă din pricina cablurilor care au fost tăiate și lăsate în.. bătaia vântului.

Se pare că reprezentanții Primăriei au anunțat că vor tăia cablurile și.. cam atât. Mai exact, reprezentanții Administrației Locale, în colaborare cu operatorii de cablu tv, telefonie și internet, au spus că vor continua lucrările de mutare în subteran a cablurilor aeriene de pe principalele bulevarde. ”După ce au fost finalizate lucrările pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mircea cel Bătrân, operatorii de rețele au avut timp până la începutul lunii februarie să taie cablurile de pe stâlpii din zona menționată și să le introducă în subteran. Cei care nu au făcut acest lucru rămân fără ele și, implicit, clienții lor fără servicii. Începând de luni, 11 februarie a.c., se taie cablurile pe tronsonul amintit”, era anunțul inițial.

Și se pare că s-a ajuns la momentul în care cablurile au fost tăiate. Și așa au rămas. Mai multe persoane care au drum zilnic în zona străzii Mircea cel Bătrân (zona spitalului Isis) au precizat, pentru ”Replica”, că situația este una periculoasă. ”Cablurile atârnă, unele sunt pe asfalt și de abia se văd. Oricine se poate împiedica și poate ajunge pe carosabil, existând pericolul să fie lovit de mașini. O femeie a căzut astăzi (luni, 4 martie – n.r.) și a fost preluată de ambulanță. Am sunat la Poliție, la 112, la ENEL, nimeni nu face nimic”, au spus oamenii. Potrivit cadrelor medicale ale SAJ, pacienta se pare că are fractură de membru inferior.

Update: O echipă din cadrul Primăriei a ajuns în zonă și a remediat problema!

Update 2: Potrivit informațiilor noastre, Poliția Locală constatase situația și sesizase administratorul drumului din data de 26 februarie.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In parcarea blocurilor ST4 ST 5 daleleldin beton au fost sparte in diagonala pentru a alege traseul cel mai scurt si cu cat mai putine camine, astfel incat au pos caminul in zona cea mai circulata, iar reparatiile au fost efectuate in plina iarna! Acum arata jalnic. Primaria cum receptioneaza lucrarile? Cablurile sunt in continuare pozate pe blocuri si atarne intre blocuri. Deci ce rost au canalizatiile?
2
0
iar ti-ai adus aminte ca te-a violat in cur tactu cu prietenii lui? Mai da-te dracu de cacat de strut ce esti si lasa-ne cu dejectiile tale verbale. Sper ca esti steril.
3
2
Imi fac mea culpa si promit sa nu mai folosesc cuvinte injurioase.
2
0
imi place relatarea din acest articol, e interesant ca numai dupa ce se intampla ceva ajunge si o echipa din cadrul primariei si remediaza situatia.Dar cazinoul cand il remediati? trebuie sa cada bucati din cazinou peste careva, iar acel careva sa moara, si mai apoi are sa ajunga o echipa din cadrul primariei ca sa remedieze problema, ca pana atunci sa tot asteptati ca nu are sa se intample nimic cu cazinoul, sta bine si asa, asa cum este, o ruina.
7
1
nu cred ca era bastinasa. Constantenii mei sunt cei mai destepti si curati, exceptand branzarii. Sigur venea de la tulcea calarasi galati braila ialomita. Plecati acasa ca ne sufocati!
5
1
Pentru prostul de jos care comenteaza cu numele meu ... Bai boschetar jegos hastagist prost plin de sperma , sa-mi vezi pula-n ciorba sa zici ca-i gat de lebada. Ai un moment de luciditate intre doua doze de heroina in vena si gata, te-ai pus pe comentarii ? Stiti altceva in afara sa beti posirca la 2 lei suta si sa va drogati ma boschetarilor ? Rezistenti jegosi pisati in cur fututi de caini ce sunteti
1
8
Ala e cablu cu care voiam eu sa ma sinucid dsr m am razgandit cand am auzit ca 14 42 ha ha ha vrea sa facem dragoste...
6
2
dragnea este de vina. tot din cauza lui au murit si dinozaurii. retardatilor cu hastag, stat paralel, psd, forte oculte s.a.md..Bine nu ne mai facem
1
9
UNDE este grja de oameni? DE CE POLITIA DA AMENZI DE PARCARE? in toata lumea serviciul este EXTERNALIZAT !
5
2
Oras de cacat si o vaca chioara!
14
4
Asta este grija fata de om . Muie psd Mouie toti politicieni
17
3
Daca era mata mare tot asa ziceai prostu pulii
18
4
Sigur era sub efectul zombi. Cum p0la mea sa nu te uiti pe unde mergi, de-aia va calca si masinile, psd-isti obositi cu drept de vot
6
25

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218