REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PERICOL ÎN TOMIS NORD: un copil încuiat în casă risca să cadă de la etaj! Iată cum s-a încheiat intervenţia autorităţilor! VIDEO

PERICOL ÎN TOMIS NORD: un copil încuiat în casă risca să cadă de la etaj! Iată cum s-a încheiat intervenţia autorităţilor! VIDEO

Replica API 15 februarie 2018 | 00:11 681

Pericol în cartierul constănțean Tomis Nord! Oamenii au sunat la 112, joi, 15 februarie, precizând că un copil este la un pas să cadă de la etajul 4! Este vorba de blocul 5C situat pe strada Suceava, în zona magazinelor cunoscute ca ”Total”. Minorul are în jur de 7 ani.

Update: Militarii din cadrul ISU Dobrogea au ajuns la fața locului și au constatat că minorul nu se mai află în pericol. Acesta era singur la domiciliu, încuiat în casă și se pare că ieșise pe geam destul de mult. Acolo au ajuns și oamenii legii, care încearcă să ia legătura cu mama. În acest timp, pompierii discută cu copilul, prin ușa apartamentului. Precizăm că părinții minorului sunt despărțiți, el locuind cu tatăl.

Update 2: Oamenii legii cunosc situația copilului și se pare că nu este primul incident de acest gen. Tatăl său nu prea îi poartă de grijă și l-ar mai fi uitat pe la unitatea de învățământ, polițiștii fiind cei care l-au adus la domiciliu. Se pare că și DGASPC cunoaște situația.

Update 3: Copilul a fost plasat în regim de urgenţă la Protecţia Copilului şi va rămâne aici până se va lua o decizie în ceea ce-l priveşte. Copilul a fost însoţit de tată la DGASPC.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari pompierilor!!!
0
0
Am stat in acel bloc,e um bloc de boschetari,comfort 4,argitectul blocului trebuia impuscar imediat ce a facutvschita,e plin de tigani,manelisti,galagie,am vandut si am plecat
0
0
Trebuia sa vina Alina Gorghiu. Ea se pricepe sa comunice cu copiii.
5
0
Felicitari pompierilor! Incredibil cum acesti barbati vorbesc cu copilul, cu siguranta in acelasi timp temandu-se pt siguranta lui si simtindu-se neputinciosi ca nu pot face mai mult. Va multumim, domnilor! Sunteti adevarati eroi. Cat despre parinti, nici nu stii ce sa zici. Ii e bine copilului langa niste parinti iresponsabili sau in grija statului nepasator? Doamne, cum nu apreciaza unii acest dar minunat, copilul!
4
2
iar ? numai eu stiu deja ca aceasta fiind a 3a oara ... si saptamana trecuta au fost chemati ... fereasca sfantu de asa parintii si autoritati care nu fac nimic ... Romanie de 2 lei !
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614