REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PERICOL pe A2: participanții la trafic au "avut de tras" cu un șofer teribilist!

PERICOL pe A2: participanții la trafic au "avut de tras" cu un șofer teribilist!

Replica API 16 august 2017 | 00:00 311

Pericol pe A2! Participanții la trafic au avut de tras cu un șofer al unui autoturism cu numere de Neamț, care a făcut slalom printre mașini fără să se asigure și cu o viteză mare. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, însă șoferii sunt de părere că astfel de evenimente nu trebuie să aibă loc, motiv pentru care ar trebui să se ia măsuri!

"NT87MMA pe A2 !!! Să recapitulăm, devansăm, circa 140km/h, un Cielo, un TIR şi mă pregăteam să trec de un Passat alb. Cumva, în faţa mea apare un Golf break . Dacă va întrebaţi de unde, vedeţi în filmuleţ şi trageţi singuri concluzia. PS: observaţi şi mai departe cum continuă deplasarea. PPS: avea copii mici în maşină...", a scris Bogdan T. pe grupul de Facebook Trafictube. Și pe filmare se poate observa cum respectivul autoturism circula haotic.

Totodată, oamenii legii au anunțat că, la întoarcerea din minivacanța de Sfânta Maria, ei au fostși sunt la datorie, pentru a asigura fluenţa traficului rutier și pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave. Astfel, poliţiştii de la rutieră, sprijiniți de colegii de la ordine publică, vor fi prezenţi în stradă și vor folosi toate aparatele radar din dotare. Și astăzi, poliţiştii acţionează pentru a preveni evenimentele grave, combaterea încălcării regimului legal de viteză şi salvarea de vieţi, fiind monitorizate, în special, traseele de deplasare dinspre stațiunile turistice.

"Peste 1.600 de poliţişti de la rutieră, sprijiniți de colegii de la ordine publică au fost prezenţi în stradă și au folosit peste 340 de aparate radar. Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de a conduce, fără bruscarea comenzilor vehiculelor", potrivit Poliției Române.

Liliana CHIRU

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Nlzh0vlJcXs&feature=youtu.be

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bini macar ca moldoveanul asta e din Neamt, ca daca era moldovean violator din Vaslui era grav!!!
5
0
...pai cam trebe sa vii in portbagaj cu ele ... sau servesti la ristiorant rata congelata cu pene... am fost la un restaurant mai bun sa zic asa ...am comandat o apa plata rece...si mirosea paharul de nespalat...mai bine veneam si cu apa la portbagaj...
1
1
Pe A2 ieri de la Drajna la Constanta nu am vazut decat un politist pe motocicleta, atat si atunci cum sa nu circule unii cum ii taie mintea?
2
0
Au vinit moldovenii la mare cu sarmalutili in portbagaj
10
0
Are moldoveanul statie radio dupa cum se vede! Asta inseamna ca e pe sosele zilnic.Dar are si noroc .In momentul depasirii tirului moldoveanul e in spatele astuia care a filmat si el a intrat in fata tirului ca sa-l depaseasca pe dreapta pe cel cu filmarea.Deci norocul moldoveanului a fost ca soferul de tir,profesionist fiind,a redus din viteza cand a vazut ca e depasit de 2 masini consecutiv si a apreciat ca unul din cei doi soferi s-ar putea sa revina pe banda 1 intre tir si passat. Si filmul postat e pe repede inainte ca sa para gestul moldoveanului f periculos.
2
0
E inconstient!Ca si cel care l-a filmat!Era bine sa-i filmeze de sus un elicopter de la M.I,in patrulare.Si permisele suspendate,minim 90 zile.
3
0
E sofer! Maimuta care l-a filmat nu a putut sa-l ajunga si si-a blocat urmarirea in spatele dubei.Pe cand moldoveanul a jonglat printre toti ca si cand ar fi avut o vedere de sus a benzilor pe unde putea depasi.
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367