REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PERICOL pe A4! Un vârstnic a mers cu mașina pe CONTRASENS. Video

PERICOL pe A4! Un vârstnic a mers cu mașina pe CONTRASENS. Video

Replica API 15 octombrie 2019 | 02:53 600

Pericol pe A4, în Constanța! În cursul zilei de luni, 14 octombrie, un vârstnic a fost suprins la volanul unui autovehicul, în timp ce rula pe contrasens.

Toul fost imortalizat de alți participanți la trafic, ei precizând că, probabil, șoferul nu avea nici cea mai vagă idee de greșeala pe care a făcut-o. Imaginile video au ajuns pe Facebook, iar oamenii au început să-și dea cu părere, arătându-și indignarea. ”Pentru asemenea greșeli (care pot fi fatale în anumite cazuri) le-aș anula permisul fără drept de a redobândi acel drept” sau ” A făcut românească pe sens,văzând că nu are unde să întoarcă. Dar macar să se fi pus pe avarii și pe banda de urgență...dar animalul merge cu peste 100 pe banda 2...”, ”Uite așa crapi nevinovat din cauza unuia ca ăsta”, sunt doar câteva din comentarii.

Ce spun oamenii legii

"În urma apariției în spațiul public a unor imagini referitoare la circulația pe contrasens a unui autoturism, pe autostrada A4, va comunicăm următoarele: Polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi A2 efectuează verificări pentru identificarea conducătorului autoturismului respectiv. Urmează a se stabili modul în care va fi încadrată abaterea, conform prevederilor legale. Legislația în vigoare prevede, pentru circulația pe contrasens, o sancțiune contravențională (6-8 puncte amendă) împreună cu măsura complementară a reținerii permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile". potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
il gasiti pe strada crisana, colt cu chiliei. acolo locuieste
4
1
Un mos de 82 de ani...gasiti masina in Tomis 3 la taraba de legume fructe de la magazinele albastre
3
1
Bravo, bine zici tineretul nu are nici un viitor e plin de datorii mosnegilor ne-ati nenorocit
2
2
CRED CA IERA NELU PROFESORUL DIN HARSOVA LA 80 DE ANI PERMIS DE PROFESIONIST SCHIMBAT RECENT
0
1
Eu propun sa ia bataie.
1
2
Iertati-l saracul ! Probabil intrase in depresie !
2
2
am gresit baietii tati, voi platii,ve-ti gresi si voi daca mai apucati !
1
7
desi 12.57 are o problema de atitudine cam are dreptate, sunt prea de tot UNII dintre dragii nostri parinti, oare ai lui stiu ce gandesc despre ei...iar restul care au sarit de cur in sus aveti grija sa nu dati cu fruntea de tavan, un idiot ca ala iti omoara copilul si nu pateste nimic, mai bine luati-va de semnalizarea de rahat de la mirificele noastre autostrazi precum si cu lipsa militienilor de pe sosea, sper ca dobitocu ala batran sa predea permisul definitv
6
1
politia sa-l amendeze pe ala care a filmat, cum a filmat el? avea telefonul in mana nu e asa? Amenda frate, suspendat permisul pe viata, impuscat in genunchi si taiate mainile. Cat despre ala de pe contrasens ce sa-i faci a gresit omul.
4
6
Sa primeasca amenda, permisul suspendat si sa aiba avizul medical nu doar al psihiatrului inainte sa primeasca permisul inapoi.
10
1
idiot hodorogu,da si voi postacii...,jegurilor!nici nu v-au crescut flocii la cur si va caca deja pe voi,mari soferi,mari cetateni,mari politicieni,toti numai mari sinteti!putini sint cei care merita laude,foarte putini si aia sint cei care sint prin mai si mapn,sportivii-aia care au rezultate ,nu aia cre se kk pe ei la sala,basinosilor!
6
11
@12.57.Ce ganduri emiti in univers se reintorc catre tine.La cat de negativ esti incarcat si aditivii din alimentatia moderna tu nu apuci pensia!
4
11
Taiat-i pula la mos!
7
4
Pe unde te duci pe unde te intorci numai mosi si babe, oriunde oricand agresivi si pusi pe harta, cat ii mai rabda pamantul? La banca, la market la prima ora, autobuze pline de ei, spitalele si cimitirele pline de tineri numai mosii si babele fac politica si biserica si voteza viitorul nostru. Crapati ba!
10
12
este mai periculos decat telefonul la volan
13
3
Acum se va vad mai spune-ti ca doar noi tineri facem greseli??????
10
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218