REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PERICOL pentru PARTICIPANȚII la TRAFIC! ȘICANĂRI pe SOVEJA

PERICOL pentru PARTICIPANȚII la TRAFIC! ȘICANĂRI pe SOVEJA

Replica API 25 aprilie 2019 | 00:30 506

Doi șoferi au ales să-și rezolve problemele în mijocul străzii, fără să le pese că au pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic și chiar a lor! Totul s-a petrecut în dimineața de miercuri, 24 aprilie, pe strada Soveja din municipiul Constanța, pe sectorul de drum cuprins între zona City Park Mall și Delfinariu (în zona Lidl).

Potrivit celor aflați la fața locului, "războiul" s-a dat între un taximetrist și un bărbat care se afla la volanul unui autoturism marca Skoda. Concentrați să se șicaneze, să se depășească și să se blocheze unul pe altul, cei doi rulau haotic, provocând panică în rândul șoferilor, care au fost nevoiți să evite, de mai multe ori, o coliziune.

”Ambii sunt vârstnici și s-au luat de la faptul, după cum spunea taximetristul, că șoferul din Skoda mergea pe două benzi. Dar cred că, inițial, taximetristul făcuse ceva, după care cel cu Skoda mergea pe două benzi să-l enerveze și tot așa. Cert este că erau să intre de mai multe ori în mașina pe care o conduceam! Ei erau concentrați să se depășească, să se blocheze, trăgeau de volan haotic de parcă doar ei erau în trafic. Am fost nevoită să-i evit de mai multe ori. Mi se pare anormal să întâmpini așa ceva în trafic, efectiv să fii pus în pericol. Acești oameni ar trebui să răspundă în fața legii”, a declarat, pentru ”Replica”, o șoferiță.

Și, din păcate, nu este un caz singular!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde te doare luati-as gitu-n pula?
1
2
Sub soare, este loc pentru toata lumea. Haide-ti sa fim mai buni. Respect!
0
3
Te oftici nui asa care esi lesinat da foame pa 25 da milioane salar
1
5
la 60 de ani se depune carnetu si PA taxi luati dracu RATC ca e moca pentru voi.
3
6
Ce treaba are PSD cu handicapatii astia 2? Cred ca esti retardat. Chiar nu ati inteles ca oricine ar ajunge la putere tot de kkt o sa fim ... mai lasati-ne cu politica voastra de 2 lei. Toti sunt niste hoti ordinari, infecti, capuse sociale ... PSD, PNL, USR, ALDE si mai ales UDMR.
9
0
Sa ne mananci poola la toti cu logan,matiz si skoda.Stii cat ai de lucru?
5
3
Pe desteptul de la 13.31 vreau sa-l intreb daca, exceptand scoala de soferi, a mai facut si alta scoala. Inteleg din comentariul lui faptul ca, daca locuiesti in Romania trebuie sa fi badaran. Sigur e simpatizant PSD, pt ca om normal la cap nu pare.
7
3
Loganu ala face cat rotili da la avionu mieu cu tot cu licienta matizu mil da rest la un plin la oemv si scoda aia pisamas pa ia si pa sofer face cat turbina la x6sili mieu toti este neste zdrente
5
11
Bai da cati experti sub mine.....unu zice ca ar trebui sa ramana pe timp nelimitat fara carnet...altul sa faca cursuri..etc, etc....bai oameni buni voi uitati in ce tara traiti!!...Daca nu va convine mutati-va...
1
17
Astia sunt doi tampiti! Dar incetati odata cu porcariile astea cum ca o sicanare in trafic pune vietile nu stiu cui in pericol! Hai sa nu mai fim asa de cacaciosi!
4
12
Droguri la volan si cu matiz si cu audi
1
2
Politia ar trebui sa se sesizeze in astfel de cazuri, si ar trebui sa-i lase fara permis pe teribilistii acestia. Nu este normal sa puna in pericol viata altor persoane si sa nu raspunda pentru faptele lor.
13
2
Municipiul Constanta trebuie dotat cu o pista de raliuri unde sa-si consume adrenalina o parte dintre soferi !
10
1
si soferi de skode, ultima speta, mai jos nu se poate.
7
9
Care tot comenta de varstnici, acum ca m am lovit de mai multe ori de ei, avea dreptate: sunt cretini cu carnet
7
10
Cei doi imbecili sa ramana fara carnete pe timp nelimitat
24
3
Ok Politia luatile carnetele o luna pusi sa faca curs de conducere preventiva si cumintitii asa trebuie procedat cu toti
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367