REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PERICOL PUBLIC în BURICUL Constanței: cu BMW-ul pe trotuar, la un PAS să BUBUIE mai mulți pietoni. VIDEO!

PERICOL PUBLIC în BURICUL Constanței: cu BMW-ul pe trotuar, la un PAS să BUBUIE mai mulți pietoni. VIDEO!

Replica API 29 februarie 2020 | 00:33 1053

Pericol pe străzile din Constanța! Șoferul unui BMW a încălcat mai multe reguli de circulație, pe un bulevard intens circulat, fiind la un pas de a produce mai multe accidente rutiere. Însă, punctul culminat a fost când, printr-o manevră bruscă, a decis să-și urce bolidul pe trotuar, fiind la un pas să accidenteze mai mulți pietoni.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de vineri, 28 februarie. Cursa nebună a pornit pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, dinspre Trocadero, înspre Casa de Cultură. Aici, șoferul unui BMW cu numere de Constanța a sfidat orice regulă de circulație, făcând slalom de pe o bandă pe alta, fără să semnalizeze, inclusiv în sensul giratoriu. ”Efectiv intra peste mine. L-am claxonat și a tras repede de volan, mai să se urce, apoi, pe mașina care circula pe cealaltă bandă”, a declarat un șofer. Următoarea manevră periculoasă a avut loc imediat după intersecția de la Casa de Cultură, înspre Spitalul de Boli Infecțioase, pe bulevardul 1 Decembrie 1918. ”Și aici, la fel, a trecut de pe o bandă pe alta, fără se semnalizeze, oprindu-se la un centimetru de vehiculul la volanul căruia eram”, a spus același șofer. Însă, punctul culminat a fost exact la trecerea de pietoni de la intersecția bulevardelor 1 Decembrie 1918 cu Ferdinand, exact înainte să facă dreapta către gară. ”Rula în fața mea, a semnalizat dreapta, în ultimul moment, înspre gară, a oprit, brusc, pe trecerea de pietoni și a virat dreapta, chiar pe trecere, să urce pe trotuar prin alveola destinată pietonilor. Acolo erau oameni care voiau să se angajeze în traversarea carosabilului și au fost nevoiți să sară, efectiv, în părți. A trecut razant pe lângă ei. Apoi a mers pe trotuar, în direcția gară”, a relatat, pentru ”Replica”, un participant la trafic.

VIDEO:

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi ma, ma-ta aia proasta stie ce cretin a fatat?
0
0
nope, doar tu!
0
0
au luat PULA IN GURA BRUTAL
1
2
e plin de saraci cu raciugi de bmw care incurca traficul,te afuma cu rablele lor.Cind ii vad in sant ma unge la inima!la mai multi prostanilor!
1
2
Oamenii de calitate foarte proasta vor sa compenseze lipsurile evidente ale propriei imagini si in loc sa investeasca in propria educatie,cumpara masini de firma,chiar si vechi. Important este ca asta nu-I face sa fie mai buni,ci dimpotriva mai periculosi,pentru ca se comporta in trafic asa cum sunt ei de fapt si ca pietoni,adica cocalareste,agresiv,tembel. Astia sunt din ce in ce mai multi,se inmultesc ca paduchii. Nu masinile sunt vinovate,ci soferii lor.
2
5
Ai dreptate dar nu in totalitate. Sunt convins ca 99% din posesorii de BMW le cumpara cu minim 200000 km la bord. Macar de ar face reviziile la timp sau ar achizitiona anvelope noi. Mergi de curiozitate la vulcanizari sa vezi cocalarii cu bmw cum se targuiesc la bani pentru niste vechituri de caucioace. Asa ca mai lasa propaganda cu masina germana pentru ca e utilizata de tigani romani. Oricum, sper ca aninalul cu BMW din imagini nu mai are permis.
6
3
Proati mai sunteti si frustrati astia de aveti logan. Kkt pe roti. Am avut 2 dacia 1410 si acum am audi voi astia de comparati un kkt de logan cu o masina nemteasca de 5-10 ani nu stiti ce vorbiti. Si bmw din imagini e intre 12.000-15.000cam de 2x cat un logan nou. Ca e dobitoc soferul asta e partea a 2 a. Hai la multi bani.. A stai lucrati pe minim pe economie.. Sanatate multa atunci
4
3
daca masinile vechi sunt asa nasoale, de ce in state duduie protouringul? nici nu stiti ce-i aia cazangiilor...marsh inapoi la pufoaica si dacie, auzi tu la ala cica a condus el dac....un cacat cu ochi comunist care a condus calt cacat comunist care fumega in draci se strica din km consuma 50l motorina si 20 de ulei la suta in km si nu era capabil sa urce macar o panta de 10 grade. si cica el e sofer ! taci in mortii ma-tii de hodorog comunist si ia-ti pastilele de diaree pana nu faci apoplexie de atata scremut incoerentule!
3
3
1 mar 03:26 si 2 mar 11:55: bine ca sunteti voi oraseni, van gura de papagali cu branza voastra dintre dinti si duhoarea de zer pe care o emanati!!!
3
1
sau iti luai tu un levier intre dinti si mai intrai si la parnaie cu plata unor despagubiri bonus!
0
1
Degeaba vorbiti ! Daca eram eu in cauza ii spargeam ficatii !
0
1
20:12-si totusi esti analfabet! iti ofer 1000000 de Euro-da da, ai citit bine-UN MILION DE EURO plus BMW-ul meu 740d E38 pentru Logan de 10 ani original FARA RUGINA! Depinde foarte mult marca - un autoturism renault sau dacia nou este net inferior unui BMW de 10-15 ani rulat in conditii normale! Dar cand esti agramat si conduci camioane DAC ca mod de existenta si ocazional "mertanul" cel mai probabil SH al sefului nu ai ce sa intelegi! Fara nota, esti deja repetent iar tactu' chelise inainte sa crape de oftica, ca are un copil atat de prost ca tine!
1
5
Numai taranoii isi iau bmw si haudi,sa scoata fum cit cuprinde.Iti vine un basinos din asta in fata,trebuie sa-l depasesti ca te sufoci,iar el accelereaza ca prostanul.ii figaresc ca sa le creasca consumul saracilor si poate sa le crape turbina!
4
5
De ex unul ca mine care a terminat un liceu decent, am dat bacul, l am luat cu brio apoi m am dus la o facultate ok, am absolvit, am facut practica in domeniul meu si am ajuns pe o functie apoi m am dus si la master pentru a promova pe o pozitie manageriala.. nu imi pot lua un bmw pentru ca sunt considerat un taran cocalar de unii posesori de logan? Cam asta inteleg eu pe aici..
7
3
mai da-te-n cacat de orasean, daca oi fi, ca prea faci spume la gura. oi fi si tu vreunul macinat de faptul ca te ducei in noroi pana in fundul curtii ca sa te caci si acum te dai fentosan...
9
3
Cautati pe youtube clipurile lui 99Vehicles. Esre un baiat tanar, 24 de ani parca. Este inginer, a lucrat la statie ITP in Municipiul Ramnicu Valcea. Scum face o facultate de specialitate. O sa va lamuriti ce sune despre masini, atat cele vachi cat si cele noi; atat despre benzinare cat si despre dizele...
9
1
am km in marsarriere cit Tu si prietenii tai bemveisti cu fata in 10ani cel mult de cind si Tu permis!ptr info ta, am condus Tata si bemveu si mertan si ford si renault si...iveco si man si dac si ....sa stii Tu CA o masina noua e NOUA!nu conteaza marca!la un Logan de nou in 10 ani nu am schimbat decit consumable si distributia.....si fara rugina ,garantia la table si vopsea 6 ani,vreau sa aud la un sh in 10 ani ce s-a schimbat!si 10000 iei masina noua.....10-15ani n-ai treaba!Asta daca nu cumva iesti vreun cocalar care se vreau ciumec!stai jos ...si vino Tu cu tactu' tuns,nu te Mai kk pe tin
3
7
Cand leprele comuniste jefuitoare faceau tigai pentru sarantoci limitiati intelectual, BMW facea avioane! Daca as avea 10 000 de Euro mi-as cumpara BMW ca sa nu fie nevoie sa mai dau cate 2 000 de Euro an de an pe piese de schimb !
0
10
daca sunt lasati sa intre in oras cu gunoaiele astea . locul lor este la groapa de gunoi .orice taran cu izmene pe el si incaltat cu tenesi se crede realizat cand se urca intr-o mizeria numita de el " bolid". bai sarantocule daca aveai 10.000 de euro iti cumparai un autoturism nou sau plateai un avans pt o locuinta si locuiai la oras nu in balegar la tara si faci 2 ore pe drum .cat despre ford ,renault etc prostule cand astia faceau automobile basinile naziste se jucau cu pu..ta in tarana ,din cauza asta sunt toti in faliment diselgate pt ca habar n-au sa faca motoare .
8
8
Vulpile care nu ajung la struguri zic ca sunt acri!
5
9
Cine ti-a dat permis conducatorule auto? E altceva Dacia noua? Mergi 50 000 km cu ea sau asteapta pana la primul ITP. Ai mers vreodata cu un BMW ca sa vezi cum e? Esti sigur ca nu s-a basit nimeni in ligheanul tau daciot? Stii tu ce se intampla in reprezentantele Dacia sau la fabrica? Si daca s-a basit de apa si sapun ai auzit? Stii ce-i aia tabla galvanziata? Dar poliuretan? Hai stai jos cai nota 1. Maine sa vii cu tactu tuns la scoala!
5
9
daca n-au..BMV-URI...nu se pot ..KAKA pe ei...nu stiu sa scrie...nu stiu sa citesca...dar sunt...CONDUCATORI AUTO DE...BMV-URI... asta-i Romania mea...
9
6
in ian am vazut un prostan cu bmw cum se chinuia pe zapada la lepsa,ziceai ca.i un incepator pe patinoar.Sper ca a ajuns in sant,unde ii este locul. Fugaresc pe prostanii cu bmw,sa vezi ce fum scot,deabia astept sa le crape masina si sa ia foc.Am vazut vreo doua.ma unge la inima sa vad taranoi in pom sau sant.si cu haudi,de aia care au zece matanii pe mijlocul parbrizului si te orbesc,ca atit ii duce capul.si sa sparga seminte!
9
5
un logan nou e mai scump decat cazanul din imagine. asa ca lasati cocalarul in pace.
13
5
De unde termenul bubuie
5
2
Bai creiere mici....astia care se kk pe ei CA ,cazanele lor BMW,wvagin,Haudi de la sh cu 4..5...6 fosti propietari,lasati dreacu' vrajeala!nu conteaza,masina veche e masina veche,nu va Mai kkti pe voi!in renault,sau Dacie noua e altceva,nu bate nu troncane,nu miroase a kkt,nu sa basit nimeni in scaune inaintea voastra,nu scoate fum,nu haleste ulei,nu pierde lichid de racire pe unde nu ginditi,are ITP pe 2ani,consuma muuult Mai putin!decit 2000 de coco pe o tabla de 20 de ani,Mai bine scans la Una noua!dar daca nu ai banii,te multumesti cu ce si si nu te caci pe tine ca tabla e Mai buna!
9
17
Constanta , Bucuresti si Craiova...orase pline de tiganii , cocalarime si badarani !
21
3
sa vina dracu poleiul ala mai repede sa scapam de cocalarii cu "benveu" azi e simbata au pus benzina de 20 lei si au iesit la agatat proaste .un duster bate la cur tractiunea spate a cocalarului in bemveu vedeti pe youtube "duster versus..." si pe urma comentati cu cazanele voastre in care o sa crapati la prima zapada si frina
19
6
Sunt multi pitigoi ca si asta cu bmw... De exemplu un a4 negru... CT.... WDR... Prostul asta se pupa in oglinda in fiecare dimineata si zice ca e sucar... Dar de fapt este un linge blide...
13
5
BMW de 20 de ani cu reviziile la zi si consumabilele schimbate la timp e vast superior unui jaf de renault de 2-3 ani nu mai zic de dustere sandero si alte shtifturi din astea!
9
26
E plin orasul de rupti in cur cu beneveuri de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din germania. Fac foamea toata saptamana ca sa aiba in weekend 20 de lei pentru 3 litri de benzina si o punga cu seminte. Cica ei au bolizi de lux.....ha ha ha ha ha
22
7
E plin orasul de rupti in cur cu beneveuri de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din germania. Fac foamea toata saptamana ca sa aiba in weekend 20 de lei pentru 3 litri de benzina si o punga cu seminte. Cica ei au bolizi de lux...ha ha ha ha
20
7
Cu prosti ca tine n-avem incotro, tre' sa fim. Conteaza chiar foarte mult ce futea si mai ales ce facea Shelby pentru ca asa cum s-a comportat in viata personala tot asa a facut si masinile! Nu stiu de astia cu bmw dar tu singur ai niste frustrari profunde. Nu de alta dar nu trebuie sa luminezi partile dorsale cu flacara ca sa stii si mai ales sa intelegi ce citesti! Ford Europa si indeosebi comunistele Renault sunt nu cotete ci megagunoaie, atelajele hipo fiind semnificativ mai performante. De Hyundai am auzit numai de bine in Ro iar in US rupe! Masina conteaza dar numai pana la gat!
5
13
Bad baietii de mai jos cu creierul cat un coi ca baa ca cevai cu astia cu bmw etc....pai ba baieti chiar nu conteaza masina..putea sa fie ultima coaja de tico pe gpl...la ce manevre a facut trebuia scos din masina si dat cu capul de capota pana ii iese singurul neuron pe nas..iar cel ce a fa ut filmarea de ce nu a sunat la 112 sa spuna ca cineva conduce haotic?? Putea fi drogat sau beat etc...sa dam din gura sau din taste suntem toti buni, insa de actionat nimic...ne meritam soarta si psd-ul ..in mm...
18
5
Ce masina tre sa mi iau ca sa nu fou considerat cocalar?
6
12
Nu e drogatu ala din Corbu ??? Ct?? Tho ??
6
4
Numai prosti idioti au bmw cocalari alte masini nu tot in directia aia merg dar cu un consum mai mic
20
5
Romanu tot roman ...ce treaba are sula cu prefectura ?! Sau,stai ,ca suntem toti destepti ...stim si fotbal si politica si masini,nu ne intrece nimeni pe noi ...romanul e un fel de Discovery al planetei !ce treaba are ce futea Shelby ,cu masina Ford ?!dar,poate tu ii tineai lumanarea la cur ,who knows ?! Maybe ...in alta ordine de idei ...daca va cumparati un BMW si veniti de la tara in oras ,sa stiti ca nu prea iese taranul din voi ...asta asa ca idee ...si chiar aveti un renume vis a vis de treaba asta ...vindeti 2-3 pamanturi , mai ramaneti cu 1000 de euro in cur ,dar aveti Sheptar!
17
6
Nu te da destept ca nu esti, stii ce-i aia pony car? un fel de logan. Dumnezeu sa-l ierte pe 7 neveste N amante, pilotul petrolist gunoier fermier falimentar masiv spagar Shelby? Vai de capul tau! Stii cum ajungeai antreprenor in Detroit? Doar daca te recomanda cineva din sistem. Odata intrat trebuia sa cotizezi ca sa promovezi. Deci ca la noi. PS ford in Europa este o masina de superkkt, in SUA este de kkt si daca vrei ceva decent iei Lincoln adica un kkt misto amabalat. Mustangul a folosit punte rigida pana in 2015, Camaro independenta din 1990. Shelby a facut o masina normala din una de kkt
1
14
Pt. "Anormalu de jos" !!!"Hyundai, Ford , Renault sunt cotete "...de aia am ajuns unde am ajuns! Avem gandirea asta de "cacat"...sa inteleg ca tu esti retardu ala care a cumparat tot Kaufland'ul ca ii e frica de Corona,nu ?!vaii de mortii tai ...daca te aude Shelby ca ai zis asta despre Ford ,Dumnzeu sa'l ierte ,scoate pula si se pisa pe tine ...
23
8
Ca sariti cu gura la bmw daca era un cotet de conduceti voi gen dacie renault fiat hyundai ford dadeati vina pe pietoni futu-va-n gura de saraci
6
38
Sa-i pupati in koor pe toti posesorii de BMW, cei care nu aveti loc de ei!
7
44
bine ma posesorul pulii care ai hybrid. tengura de papagal
44
22
Mai e unu la mangalia cu un WV care a omorit un barbat la mangalia pe trecerea de pieton COJANU. STEFAN criminalu
14
2
Nu este taran. este un retardat cu bmw.
42
6
ba tarane cu bmw! Omoara.i ba pe toti,singe pe parbriz sa vedem,cine mai e ca tine,taranoi,nu?
13
9
drogat infect si jegos
43
3
Vesnicul dobitoc posesor de Bemveu,de ce toti dobitocii au Bemveu? Numai psihiatrii pot deslusi misterul.
51
7
Toti taranii au BMW sau WV sau Haudi,diesel neaparat,care fac zgomot si Scot fum CA dreacu'!se caca pe ei CA Sint jmecheri,nu respects regulile de circulatie ,se cred soferii pulii!niste imbecili!
42
50
Mi s-a intamplat de doua ori ca altfel nu scriam de un redus din asta... Un BMW alb seria 5, productie 2006, nr CT - - CXA, vrea sa se sinucida ori vrea sa omoare pe cineva... Depasire in curba pe contrasens cu rabla aia de-i scotea fum, probabil neuronii ii zic ca e ferrari, vai de capul lui. Masina aia face maxim cat un Iphone.
40
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614