REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pericol public în KM 4-5, după demolarea bazarului. Video

Pericol public în KM 4-5, după demolarea bazarului. Video

Virgil STOIAN, M.P. 29 mai 2023 | 00:00 8985

Bazarul dezafectat din Km 4-5 a fost demolat recent, în vederea realizării unui proiect finanțat din fonduri europene, și anume reabilitarea rețelelor termice. Cu toate că spațiul este amplasat în apropiere de o piață și o zonă intens circulată, pe străzile Arcului și Progresului, nimeni nu s-a sinchisit să facă curățenie sau să împrejmuiască zona, locul fiind plin de cioburi și de resturi, reprezentând practic un pericol public. Mai mult decât atât, câțiva curioși, printre care și copii, se plimbau nestingheriți printre dărâmături, oricând putându-se accidenta.

Pericol public in KM 4-5, dupa demolarea bazarului. Video

Așa zisa demolare a construcțiilor din cadrul fostului bazar pare a fi încă o treabă de mântuială făcută de niște ”Dorei”, dornici să termine cât mai repede munca.

Pericol public in KM 4-5, dupa demolarea bazarului. VideoCurioșii se plimbă nestingheriți printre dărâmături

Pericol public in KM 4-5, dupa demolarea bazarului. Videotrotuarul plin de cioburi

Astfel, locul arată acum ca după bombardament, fiind plin de cioburi, moloz, resturi ale construcției, pereți și tavane gata oricând să se prăbușească în capul cuiva care s-ar aventura în aceste locuri.

Pericol public in KM 4-5, dupa demolarea bazarului. Video

De precizat faptul că, în fața bazarului demolat este și o parcare, aproape goală, pentru că șoferilor le este teamă să parcheze în zonă, să nu se trezească cu anvelopele tăiate.

Pericol public in KM 4-5, dupa demolarea bazarului. Videoparcarea este aproape goală

Câțiva copii și-au găsit loc de joacă în zona cu pricina, fiind alungați de un bărbat, cel mai probabil paznic pus să aibă grijă să nu se întâmple vreo nenorocire acolo.

Pericol public in KM 4-5, dupa demolarea bazarului. Video

Oare de ce a fost lăsată această demolare parcă neterminată, pentru că urma weekend-ul sau din nepăsare? Se așteaptă oare o altă echipă care să curețe după demolatori? Vom urmări subiectul!

Pericol public in KM 4-5, dupa demolarea bazarului. Video
Vă reamintim că solicitarea pentru îndepărtarea construcțiilor amplasate pe canalul termic din zona delimitată de strada Arcului și strada Progresului – Piața Agroalimentară Km 4-5“ a Bazarului Km 4-5 a fost făcută pe 12 aprilie 2023, de către SC Termoficare Constanța SRL dar și către Primăria Municipiului Constanța, Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene. Mai exact este vorba despre „Reabilitarea rețelelor termice primare / transport a energiei termice din municipiul Constanța – etapa I“.

Pericol public in KM 4-5, dupa demolarea bazarului. VideoCopiii și-au găsit loc de joacă: printre deșeuri și geamuri sparte; au fost alungați de către un bărbat. Video 1

Video 2:

Cioburi la doi pași de piață: Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bă voi ăștia care spuneți că acest cartier e infect sunteți voi imbecililor infecți km 4=5e un cartier frumos cu magazine la orice pas nu că în alte cartiere să tragi cu praștia că să găsești un magazin .și dacă vreți să știți bine a făcut că a demolat se vede mai frumos fără acele standuri bravo lui o să vedeți voi xind s-o termin cu înfrumusețarea orașului cum va arăta dacă nu făcea ziceați dc nu face .acum că face cineva ceva în orașul nostru unde mazăre a făcut ce q vrut mușchii lui .ziceți că dc face da mai hotărâți-vă. Tâmpiților terminați dracu cu idioteniile care scriti voi
0
0
Ce cauta printre daramaturi, se duc pe barba lor ca oamenii cu cap nu intra acolo ar trebui sa gandeasca nu este nimeni de vina daca li se intampla ceva, o caita cu lumanarea
1
0
BAI CHITAT DUTE DREACULUI ACASA CA AI NENOROCIT ORASUL.ZICI CA I AFGANISTAN .DAR CHIAR NU TE SIMTI BAI TERMINATORULE?
7
2
Da,in tarile civilizate lucrarile se fac dupa reguli . In tarile necivilizate,cum e si tara noastra,regulile sunt considerate aberatii. In afara de asta,oamenii care se aventureaza in locuri gen ruine,gunoaie,alte arii periculoase,sa nu se astepte ca ii pasa cuiva de sanatatea lor. Isi asuma riscuri,vor pati ce pot pati si bine ca este asa.
7
1
Acolo nu mai erau santuri in rest e plin orasul .Care fonduri europene ? Este vorba de bani nostri cu care contibuim la fondurile europene .Prosteala pentru p****i ca se fac cu fonduri europene .Primarul nostru este un imbecil si crede ca asa sunt si cetatenii orasului .
9
2
Așa arată și în fața Gării CFR.. chioșcurile din parcarea care duce spre Autogara.. focar de infecție, asta vad turiștii când vin la mare , și coboară din tren.
10
1
Cred ca reabiliteaza reteaua termica dar o sa iasa un bloc de locuinte...o mica greseala in proiect....
15
0
o mizerie de cartier, au pus borduri cica sa il scoata la lumina, cosuri de gunoi nu sunt, brigada tot la colt la librarie, csf... mizeria tot mizerie ramane.
14
2
FMM de m******n b0rât
5
0
Sa linga derbedeul ala, chitac,pe jos !
12
2
zona arata jalnic si ieri gunoiul lasat in urma demolarii putzea de ti lua nasul . astia cu controlul sanitar ar trebuii sa mearga urgent acolo sa ia masuri , mai ales ca se vand si alimente perisabile direct de langa gunoaiele lasate acolo .
19
0
Eu nu vad nicio diferenta intre santierul Constanta si santierul Km 4 5. Tot orasul e ca dupa bombardament. De 2 ani. Si va mai dura inca 2 ani cel putin. Si la sfarsit ne vom bate pe locurile de parcare. O mizerie de primarie.
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218