REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PERICOL PUBLIC la ieșire din Constanța: CAMION pe CONTRASENS! VIDEO

PERICOL PUBLIC la ieșire din Constanța: CAMION pe CONTRASENS! VIDEO

Replica API 24 ianuarie 2019 | 00:59 580

Pericol pe drumurile din Constanța! În dimineața de miercuri, 23 ianuarie, în jurul orei 7.00, șoferul unui camion a decis să ruleze cu vehiculul pe contrasens pentru a ajunge mai repede la o benzinărie. Totul s-a petrecut pe DN39, la ieșire din municipiu, în zona Lazu. Trecătorii au filmat scena.

”Rompetrol Lazu. Un camion de la Zarea, în urmă cu 5 minute, rula pe contrasens într-o zonă foarte expusă accidentelor! Cu ajutorul camerelor video de la benzinărie, acest șofer ar trebui să rămână fără permis”, au spus cei ce au avut drum în zona cu pricina. Menționăm că, potrivit Noului Cod Rutier, circulația pe sens opus, cu excepția cazurilor în care se efectuează regulamentar manevra de depășire, se sancționează cu suspendarea dreptului de a conduce pe perioadă de 60 de zile, plus 6-8 puncte de amendă.

Oamenii legii s-au autosesizat și efectuează verificări pentru identificarea autocamionului și a conducătorului auto, care pentru circulație pe sensul opus de mers riscă suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile și amendă din clasa III de sancțiuni, 6-8 puncte amendă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca aveati 70 in zona aia, intr-un turism, si va trezeati cu maimuta in fata
4
0
Nu este camion de la Zarea. Este doar colantat cu Zarea care apartine unui distribuitor local de bauturi.
2
0
mai prost ca un sobolan anagramat nici un sofer nu poate fi!prosti sunt aia care daca au masina de cateva zeci de mi de euro se cred dumnezei pe sosele!
5
3
Actziuni shofer: a mers pe contrasens lungime de cinci camioane maxim. Totushi, s-a asiguat. Motivatzie principalah: presiune servici. Actziuni videoclipar: a postat din mai multe motive, clipul pe net. Motivatzie: semnalarea atentah a unei contraventzii. Plus impresia artisticah shi bala in coltzul gurii. Efecte: in urma videoclipului, shoferul poate ramane fara carnet respectiv loc munca, respectiv familie distrusa. Blestem: in numele Tatalui, al Fiului, al Duhului Sfant, ce va trage shoferul, la fel videocliparul. Amin. Va deveni f religios videocliparul.
5
7
Urmeaza : microbuzele sa intre pe contrasens sa-si ia pasagerii , la trecerile de pietoni , pietonu lovit este de vina ! Fiindca nu a asteptat , pana la miezu nopti , sa treaca toate masinile din oras ...cam asa o sa fie in Constanta .
9
0
a nu e sofer ,e un bou!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367