REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

PERICOL PUBLIC LA MANGALIA: un vârstnic este "taliban" în trafic!

PERICOL PUBLIC LA MANGALIA: un vârstnic este "taliban" în trafic!

Replica API 4 mai 2017 | 16:28 371

sursa foto: Lauren's Digital Portfolio

Un vârstnic din Mangalia este pericol public. Acesta va împlini 70 de ani în curând, dar anii de viaţă nu l-au înzestrat cu înţelepciune, din câte se pare. Din contră, am putea spune: se urcă beat la volan, cu permisul suspendat, iar ultima oară a lovit cu maşina un pieton şi a fugit.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia, la data de 03.05.2017, ora 19.00, l-au depistat pe Cornel Gheorghe, în vârstă de 69 de ani, din Mangalia, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier, pe care l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. Mai exact, bărbatul a fost prins de mai multe ori la volan fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, motiv pentru care oamenii legii i-au reţinut permisul de conducere. Dar asta nu l-a împiedicat să se urce iar la volan. Astfel că, în seara de 10 aprilie, vârstnicul a plecat iar la plimbare. A ajuns prin Pecineaga, iar acolo a lovit cu maşina o tânără şi a fugit de la faţa locului. În urma cercetărilor, oamenii legii au găsit suspectul.

La data de 04.05.2017, bărbatul în cauză va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Update: Magistrații au decis să-l cerceteze în libertate, sub control judiciar, dar, totodată, au stabilit să fie internat la Palazu pentru a fi ținut sub tratament.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unchiul meu la 85 de ani conducea mai bine decit multi dintre soferii de kkt din ct. Avea si parkinson dar, spre deosebire de voi, nu era idiot. La 86 de ani a zis ca pune volanul in cui si s-a linistit;diferenta mare fata de mucosii care cred ca daca au cumparat un bmw stind capra au devenit si barbati.
2
0
Va doresc sa imbatraniti si sa fiti marginalizati ,atunci sa va recititi comentariile de azi.Ca anii trec repede e valabi si pt. voi!
5
1
De loc e din Medgidia. Culmea e ca a facut si taximetrie, multi ani, chiar daca avea carnet cu dunga rosie. A fost mina dreapta a primarului radu C, in campania trecuta si , se ppare, ca a fost angajat "ca sofer" la Goldtherm Mangalia, ca recompensa.
0
0
trist,dar cele mai multe CADAVRE la volan,au varsta intre 18-30 de ani.Mergeti la cimitir si o sa va convingeti!
2
1
Cornel este pensionar militar , are si carnet de nebun ca era sa isi impuste comandatul la revolutie. In ultima vreme a cam luat-o razna , mergea numai beat cu masina , un lucru bun deoarece pe jos nu avea cum sa ajunga acasa la Pecineaga. Nevasta l-a lasat , i-a luat casa si i-a cumparat o casuta la tara.
4
1
Sunt tineri cu ochelarii cat fundul la borcan si au permise de conducere.Daca ii vezi cum conduc te pisi pe tinr.Ce sa mai vorbim de mosul de 70 de ani...
7
1
Oricat de beat ai fi, constientul tau ramane treaz, tu ca om sti foarte bine ce faci...insa este o stare de euforie,ameteala ....sa nu uitam si de faptul ca pietonii din mangalia,nu traverseaza regulamentare si se arunca pe trwcerea de pietoni...sa fim seriosi..nu doar batranelul e cel vinovat ,ci si pietonul in cauza...unii pietoni se inscriu in traversar E cand masina e foarte aproape de trecere...dar un avertisment nu ar strica..
4
1
Pentru altul-De unde stii ca este machidon?
2
4
Lasati soferul in pace. Iese si el cu masina din cand in cand sa impresioneze cate o mwista mai cocheta
3
1
Daca un om este normal,chiar si la 70 de ani poate conduce normal,respectand regulile. Un cretin conduce fix ca un cretin, indiferent de varsta. Asta a fost in tinerete un dobitoc,a imbatranit tot asa dobitoc,la fel cum se va intampla cu sute de mii de posesori tineri de carnete de soferi care conduc cacacios dar se cred bula cea mai mare din apa gazoasa.
23
1
Pai dupa ce bea normal ca se urca la volan,nu mai este in stare sa mearga pe picioarele proprii!Si in alta ordine de idei,la aproape 70 de ani a propus boul ala de Brailoiu sa nu mai stea la inchisoare!Poate sunt rude Brailoiu si Burebista asta care se urca beat la volan!
10
5
sa-i pupi in kur pe machidoni
5
12
Toate persoanele trecute de 70 ani , politia ar trebui sa le ridice carnetul OBLIGATORIU. Au transport gratuit cu RATC-ul si perntru alte deplasari mai bine taxiul. Macar sa mai eliminam din pericole !
16
9
Si mosul asta e machidon frate...incredibil. ce facem
15
13
stie ca la varsta asta nu mai are nimic de pierdut, de vina este politia, categoric, ar trebui retras permisul de conducere la o anumita varsta!
15
6
la 70 ani abia esti in stare sa ti duci lingura la gura! si cate cadavre din astea sunt la volan,,,
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369