REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Pericol public pe străzile Constanţei: un fost angajat al RATC a furat un autobuz!

Pericol public pe străzile Constanţei: un fost angajat al RATC a furat un autobuz!

Replica API 16 octombrie 2013 | 00:00 165

Caz incredibil la Regia Autonomă de Transporturi Constanţa: un fost angajat a reuşit să fure un autobuz! Bărbatul a ajuns la Poarta 1 şi a profitat de neatenţia şoferului pentru a urca la volan. Potrivit directorului RATC, Ovidiu Tănase, aventura individului s-a terminat relativerepede, fiind reţinut de poliţişti. El a declarat, pentru "Replica: "A aşteptat la Poarta 1, la capătul liniei 44. Şoferul a coborât să îşi ia foaia de parcurs şi acest personaj s-a urcat la volan şi a plecat".

Tănase susţine că autorul a fost angajat al instituţiei până acum cinci ani şi a a fost dat afară din cauza comportamentului neadecvat, aspect care a rămas valabil şi ieri dimineaţă: "Omul e nemulţumit cu capul", a concluzionat directorul RATC. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, marţi, în jurul orei 6.30, bărbatul a aşteptat la capătul de linie de la Poarta 1 Port şi, în momentul în care şoferul unui autobuz a coborât după foaia de parcurs, a urcat la volan şi a plecat. Între timp, a fost anunţată şi Poliţia, care a pornit în urmărirea respectivului. De precizat că, din fericire, în autobuz nu se afla nici un călător. Fostul şofer al RATC a traversat tot oraşul la volanul autobuzului, fiind oprit în cele din urmă de poliţişti pe bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul unui centru comercial. Conform oamenilor legii, când i s-a făcut semn să tragă pe dreapta, bărbatul a oprit de bunăvoie şi nu a opus rezistenţă, declarând, senin, că a ieşit "pe traseu" - iar cu această ocazie a avariat uşor autovehiculul (a spart o oglindă). În cursul zilei de ieri, el a fost dus la Parchet pentru audieri, fiind cercetat pentru furt calificat. Totodată, va fi supus unei expertize psihiatrice, au arătat anchetatorii.

Marius VASILE, Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218