REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PERICOL PUBLIC! Unde a fost găsit un individ beat după ce a lovit o minor!

PERICOL PUBLIC! Unde a fost găsit un individ beat după ce a lovit o minor!

Replica API 6 februarie 2018 | 11:33 327

foto cu rol ilustrativ

Un individ din Topraisar a făcut-o lată! S-a urcat la volanul unui autoturism chiar dacă nu avea permis de conducere și, în plus, se mai afla și sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. A accidentat o minoră și a fugit de la locul faptei. A fost prins la scurt timp, la domiciliul său de pe raza localității Topraisar.

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, Vasile Valentin Agurițoaie, de 33 de ani, din localitatea Topraisar, județul Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 3 februarie a.c., bărbatul în cauză a condus un autoturism pe strada Brândușei, din localitatea Topraisar, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, acesta surprinzând și accidentând o minoră, în vârstă de 9 ani, ulterior părăsind locul accidentului.

Polițiștii constănțeni l-au depistat imediat, acesta aflându-se la domiciliul său de pe raza localității Topraisar. L-au reținut inițial pe bărbatul în cauză, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 4 februarie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Mangalia care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SI PE STRAZILE DIN HARSOVA SE PLIMBA UN TIGAN TOT FARA PERMIS DAR SI FARA SCOALA CU UN AUDI JEEP ALB ; MTI; CU VITEZA ENORMA CE AR FI FOST DACA ERAU COPII PRIN ZONA ATENTIE .......
0
0
Schimbati dracul poza. Aceasta poza figureaza la zeci de articole. Analfabeti ce sunteti. Si hoti.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218