REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PERICOL! Reprezentanții Primăriei vor face un control la magazinul căruia îi cad bucăți din acoperiș!

PERICOL! Reprezentanții Primăriei vor face un control la magazinul căruia îi cad bucăți din acoperiș!

Replica API 1 noiembrie 2017 | 00:59 467

Constănțenii se tem pentru siguranța lor, chiar în plină stradă! Este vorba despre magazinul situat în zona Casei de Cultură din municipiul Constanța, al cărui acoperiș a fost luat de vânt pe 25 octombrie anul curent. Bucăți din acesta au aterizat pe o mașină, însă, spun oamenii, nici după o săptămână proprietarul spațiului comercial nu a luat măsuri. Reprezentanții Primăriei vor face verificări în zonă.

”Proprietarul magazinului din stație nu s-a sinchisit nici după aproape o săptămănă să își repare acoperișul. Poza este făcută acum două minite (marți, 31 octombrie – n.r.)”, au precizat constănțenii. Totodată, persoana care s-a trezit cu bucăți din acoperiș pe mașină ne-a relatat că tot proprietarul spațiului comercial în cauză a fost deranjat pentru că a fost tras la răspundere, precizând că e vina celui care a parcat acolo, că ar fi trebuit să sesizeze că acoperișul se mișcă. ”În concluzie, eu îmi fac maşina pe Casco, pentru că paguba e aproape de 2.000 lei, dar problema majoră e că acolo este şi o staţie de autobuz, unde în permanență sunt oameni. Dacă vine în capul cuiva, nu cred că se mai repară pe Casco”, a spus persoana care s-a ales cu mașina avariată. Contactați telefonic, reprezentanții Primăriei Constanța au precizat că vor face verificări.

L.C.

Citește și: Bucăți din acoperișul unui magazin situat la Casa de Cultură au aterizat pe o mașină!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
era parcare autorizata de CLM si primarie si nu stia poporul... acel nene nu avea ce sa caute cu auto acolo si despre primarie si acesti....locali, corp de control, sa vada carutele de strazi si cioarele care arunca moloz pe unde apuca
1
0
''Vor face verificari''- adica ala e inca in perioada de spaga si n-au ce sa ii faca.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102