REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

PERICOL! Un șofer DROGAT a gonit pe străzile din Constanța și... a ieșit în DECOR! VIDEO

PERICOL! Un șofer DROGAT a gonit pe străzile din Constanța și... a ieșit în DECOR! VIDEO

Replica API 24 octombrie 2017 | 15:25 500

Avea la el un pistol!

Avea la el un pistol!

Un accident rutier a avut loc pe DN3, la ieșire din Constanța, spre Valu lui Traian, în dimineața de marți, 24 octombrie anul curent, în jurul orei 9.30. Potrivit primelor informații, o mașină a ieșit în decor, pe sensul de mers Valu lui Traian – Constanța. La fața locului au ajuns cu promptitudine oamenii legii și cadrele medicale SMURD. Potrivit cadrelor medicale, o persoană a fost rănită.

UPDATE: Se pare că șoferul era drogat și avea la el un pistol!

În urma primelor cercetări au fost puse cap la cap mai multe detalii. Totul a pornit de la un apel telefonic la 112, efectuat în dimineața de marți, 24 octombrie, o persoană precizând că un tânăr este căzut pe trotuar, în zona străzii Nehoiului din municipiul Constanța. Cadrele medicale au ajuns imediat la fața locului, însă tânărul, care ar avea 23 ani și ar fi din Năvodari, Lucian C., s-a ridicat și, foarte nervos, s-a urcat la volanul unei mașini și a demarat în trombă. Asistenta medicală a anunțat în dispecerat ce s-a petrecut, solicitând ajutorul Poliției. Ulterior, la scurt timp (circa 10 minute), un alt apel la 112 era efectuat, care anunța un accident rutier pe DN3, la intrare în Constanța dinspre Valu lui Traian. Și, surpriză!, șoferul care a părăsit partea carosabilă era chiar cel care ”palpa” carosabilul de pe Nehoiului. Când au ajuns cadrele medicale și polițiștii, individul a devenit foarte agitat, dar și recalcitrant. Din primele cercetări a rezultat faptul că respectivul conducător auto ar fi condus autoturismul sub influența substanțelor interzise.

De asemenea, în urma cercetării la fața locului au fost identificate o pungă cu fragmente vegetale de culoare verde-maro, o țigară neinscripționată și un pistol cu gaze. Conducătorul auto a fost condus la sediul Poliției Rutiere din Constanța pentru luarea măsurilor legale ce se impun. Totodată, precizăm că șoferul avea permisul de conducere suspendat.

Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

A intrat pe contrasens: a fost evitat de mai mulți participanți la trafic

Pe internet au apărut filmulețe în care se poate observa cum individul conducea haotic pe I.C. Brătianu, apoi a pătruns pe contrasens și a părăsit partea carosabilă. De asemenea, se poate observa cum ceilalți participanți la trafic l-au evitat, fiind de mai multe ori la un pas de a produce accidente rutiere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai pt astia ca tine si ca tatal tau, domnule Lefter Costel, ar trebui sa vina putin Hitler sau Tepes in vizita... Sa vedem daca mai scapati...asa e in tara asta de nimic, daca ai bani si influenta esti "smecher"..daca nu, esri sclav... Cam asa cu Romanica noastra...
0
0
lefter costel. te dai mare cu ce ai facut ? urat din partea ta, nu te ai gandit ca poate femeia pe care ai omorat o putea fi mama ta . ,, dumnezeu niciodata nu va dormi , o sa se intoarca roata
0
0
Felicitari Lefter Costel
1
1
din Cernavoda am omorat o femeie din Navodari in data de 20 August 2017 in statiunea Mamaia fiind beat cu alcoolemie de peste 1 la mie si drogat.Dar sunt liber ptr ca tatal meu este Lefter Viorel patron de service Auto Prest Maxim si are bani sa dea la procurori si politisti.Asta este ... Ai bani esti liber !!!.
4
0
Stie cineva cine este jegul asta?
3
1
Si puscarie
4
1
nu, Caline, nici nu ajunge la puscarie pentru ca saracul de el n-are nici o vina. era de la vaporii de motorina de la masina.
9
2
Si, dati-mi voie sa ghicesc, nu-l baga in puscarie ca beneficiaza de gratierea asta surpriza, nu-i asa?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369