REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PERICOLELE de pe DN3, Constanţa - Valu: turiştii care ratează ieşirea spre autostradă!

PERICOLELE de pe DN3, Constanţa - Valu: turiştii care ratează ieşirea spre autostradă!

Replica API 11 iulie 2019 | 00:00 960

DN3, drumul care leagă Constanța de Valu lui Traian, reprezintă o adevărată aventură. Acest tronson de drum a fost, de-a lungul timpului, “martorul” multor evenimente tragice. Aşa cum arăta cotidianul “Replica” de Constanţa într-o ediţie anterioară, autorităţile au luat anumite măsuri, cum ar fi sensurile giratorii sau parapetul median, dar care nu este încă montat în totalitate. Nu se ştie momentan când va continua montarea parapetului sau dacă se va mai construi încă un sens giratoriu, iar între timp locuitorii din Valu lui Traian, navetişti pe această rută, ne atrag atenţia asupra încă unui pericol: şoferii din alte judeţe!

„Nu există semnalizare corespunzătoare, îi observ zi de zi pe şoferii din alte judeţe! Pentru că nu există un indicator mare, clar, care să le indice pe unde se iese din DN 3 spre autostradă, oamenii merg tot înainte şi realizează târziu că au ratat ieşirea!”, ne-a relatat un locuitor din Valu. “Chiar azi (ieri – n.r.), două maşini au întors peste linia dublă continuă. Rataseră ieşirea spre autostradă. Vă daţi seama că este un adevărat pericol. Am frânat la timp, ei au întors rapid, a fost un adevărat noroc că nu veneau şi alte maşini. Dar cât de curând se va petrece o nenorocire. E vară, turiştii sunt pe litoral…”, a adăugat bărbatul.

Sesizarea vine după ce, anterior, alţi participant la trafic ne-au atras atenţia că: ”Cine are drum în zona cu pricina va observa că deja este un obicei. Cei care coboară pe breteaua de ieșire de pe A4, pe DN3, pe sensul Valu lui Traian – Constanța, nu au nici o treabă. Se comportă ca și cum au prioritate. Da, îți intră în față de nici nu-ți dai seama. Uneori, să vrei să treci pe cealaltă bandă și nu poți întrucât vin cei din spate. Și se circulă cu 100 km/h. Unii, să nu ne ascundem acum, chiar cu mai mult. Ok, pui tu frână, dar și din spate vin alte vehicule. S-a întâmplat de multe ori să asist la tot felul de astfel de situații, din pricina celor care nu se asigură și nu conștientizează faptul că NU au prioritate atunci când ies de pe autostradă”. Mai multe detalii: AICI!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ziar de doi lei replica
1
0
Val de soferi idioti, nu val de turisti....
1
0
NU prea au vazut rumanii autostrazi, si ca atare...cei care vin la noi pe litoral sunt niste tarani si taranci. Vin sa se spele in Marea Neagra. Neagra e de la jegul lasat de vara trecuta.
3
0
lasa parapetul pe mijloc de-a lungul intregii comune , esti autor moral al multor accidente ! ce suprafata de padure ai distrus ?
1
0
habar naveti sa intrati pe o autostrada si vreti autostrazi
3
1
st si strazi si indicatoare si oameni civilizati dar nimic din acestea nu le veti gasi in aceasta zona
3
1
Mitroi declara , vezi interviu cu Boioglu, ca se vor face 3 sensuri in Valu, zicea el in 2020. Acum sa vedem dc va face. Legat de Popas, a intrat mult cu parcarea in zona padurii, taind si copaci. Si eu sunt curioasa daca autoritatile au vazut, m as mira sa nu , si de ce i au permis.
6
1
Si atunci panourile de semnalizare la ce mai folosesc boule? Si ia zi cum faci tu traseul de acasa? Te duci pe jos sa te uiti la fiecare panou? Vita tembela! Ai lasa te uiti pe google maps si te pomeni ca vezi panoul invizibil dar ce te faci ca la cat de prost esti tot nu intelegi ce scrie la panou pentru ca e un panou facut tot de IMBECILI ca tine!
4
2
atat cat MITROI este PRIMAR in Valu lui Traian nu se vor monta parapeti pentru abloca intoarcerea acolo unde te taia capul. SA TRAIASCA POPASUL VALU LUI TRAIAN ....!!!! Deja a acaparat toata PADUREA...!!!! Ce fac cei de la Ocolul Silvic si Conducerea UNITATII MILITARE!!! CATA SPAGA PRIMESC LUNAR??? TEZITI VA ca MOR OAMENI..
5
3
Traseul pe care il vei urma se face dinainte de a pleca de acasa si nu in mod instant cand te afli in mijlocul strazii.
10
3
care n-au bani de un gps! O fi semnalizarea proasta dar si prostia este nemarginita!
4
5
Sunteti nebuni, semnalizarea este foarte proasta. Trebuiesc cel putin 2 panouri clare de semnalizare. Este doar unul si ala neclar. Daca este mascat de un camion, ai pierdut urcarea pe autostrada.
12
2
Sint panouri de avertizare,dar soferii sint timpiti.se uita pe GPS si ala ii duce aiurea
18
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218