REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

PERICOLELE din Constanța: ȘOFERI PRINȘI BEȚI la VOLAN!

PERICOLELE din Constanța: ȘOFERI PRINȘI BEȚI la VOLAN!

Replica API 9 aprilie 2019 | 00:00 282

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă, la data de 8 aprilie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Mircea cel Bătrân din Cernavodă, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, pe 7 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a condus un autoturism în localitatea Pecineaga, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot pe 7 aprilie, o patrulă mixtă de ordine publică, formată dintr-un polițist al Secției 2 Rurală Mighail Kogălniceanu și un jandarm din cadrul IJJ Constanța, a depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Mighail Kogălniceanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apoi, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Siliștea, județul Constanța, care a condus un autoturism în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii constănțeni l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dezrobirii, din municipiului Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și pe 6 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Vadu, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferii în cauză au fost conduși la spital pentru a li se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Menționăm și faptul că polițiștii din cadrul Postul de Poliție Albești au depistat un tânăr, în vârstă de 16 de ani, care a condus un moped neînregistrat pe raza localității Albești, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369