REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Peripețiile Lorei, blocată în Bali, nu se opresc. Insula indoneziană, lovită de un cutremur de 6.6 grade

Peripețiile Lorei, blocată în Bali, nu se opresc. Insula indoneziană, lovită de un cutremur de 6.6 grade

Replica API 9 iulie 2020 | 00:00 1107

Lora şi Ionuţ Ghenu sunt blocaţi în Bali de mai bine de trei luni din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi au fost nevoiţi să îşi caute de mai multe ori cazare, iar zborurile spre România le-au fost anulate de mai multe ori din cauza numărului ridicat de îmbolnăviri. Cântăreața se bucură de peisajele exotice alături de iubitul ei, însă dorește să ajungă mai repede acasă pentru a-i fi alături fratelui. Iată că problemele Lorei nu se opresc aici. Ieri a avut loc un cutremur de 6,6 grade pe scara Richter în Bali, locul unde vedeta este blocată de la declanșarea pandemiei.

Lora

Foto Arhivă personală

Un cutremur de 6,6 grade pe scara Richter s-a produs pe 7 iulie, la ora 01.54, la 154 de kilometri față de Semarang City, Provincia Java Centrală, Indonezia. Lora, plecată în vacanță înainte de pandemie în Bali, insulă indoneziană, este blocată și acum în locația exotică, alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu. A fost nevoită să schimbe de mai multe ori cazarea și să caute cea mai bună variantă pentru ca bugetul său să nu aibă prea mult de suferit.

Foto Arhivă personală

Vacanța prelungită în paradisul tropical nu este una tocmai ca în povești pentru Lora care dorește să ajungă acasă pentru a fi alături de fratele ei care are nevoie de ajutor, după cum a declarat artista. „Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin”, declara Lora la începutul lunii iunie.

Foto Arhivă personală

Iată că peripețiile nu sunt departe de a se sfârși. Pe 7 iulie a avut loc un cutremur de aproape 7 grade pe scara Richet în Bali, iar Lora a scris un mesaj prietenilor virtuali pentru a-i asigura că totul este bine. „A fost cutremur de aproape 7 grade. Am zâmbit. Eu zic să vă îngrijorați”, a fost mesajul scris de către solistă.

A ajuns să cunoască foarte mulți români cu care se întâlnește frecvent, s-a împrietenit cu localnicii, zilele trec liniștit și nu se plictisește o clipă. Este recunoscătoare pentru lecția de viață pe care i-o oferă izolarea departe de România, deși se luptă cu dorul pe care îl poartă celor dragi.

Foto Arhivă personală

„Sunt foarte creativă, fac tot felul de lucruri, sunt fericită, este minunat. La început am trecut printr-un roller coaster emoțional, eram panicată că nu aveam control, nu știam ce se va întâmpla. Acum realizez că mi-a prins foarte bine obligația aceasta pe care mi-a dat-o viața, de a sta izolată într-un astfel de loc. Am avut timp să mă ocup de mine, nu mai am starea aceea negativă dată de stres și alergătura continuă. Toți cei cu care vorbesc la telefon îmi spun că acum sunt cea mai bună versiune a mea”, a transmis Lora de la mii de kilometri distanță, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine le plateste maimutelor astea sejurul in tari exotice?pesedeul,prin primarii,prin asa zisele concerte zile ale oraselor,in care se fura sume imense.ii doresc toate cele rele,caci sta pe banii furati de la mine!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920