REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Permise auto pentru tinerii săraci. Cei interesați pot trimite solicitările până pe 27 ianuarie 2018

Permise auto pentru tinerii săraci. Cei interesați pot trimite solicitările până pe 27 ianuarie 2018

Replica API 2 decembrie 2017 | 01:17 376

Programul de responsabilitate socială Permis pentru viitor s-a lansat pentru al 3-lea an consecutiv. MOL România acoperă costurile obținerii permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate;

Data limită pentru trimiterea solicitărilor de finanțare este 27 ianuarie 2018;

29 noiembrie 2017, Oltenița – MOL România și Fundația Pentru Comunitate au lansat cea de-a 3-a ediție a programului de responsabilitate socială Permis pentru viitor, prin care se acordă finanțare tinerilor din medii defavorizate pentru plata costurilor obținerii permisului de conducere (școala de șoferi și taxele adiacente). Tinerii cu posibilități materiale reduse, pentru care dobândirea permisului de conducere poate fi o condiție sau un avantaj în obținerea unui loc de muncă sau în menținerea și extinderea atribuțiilor de serviciu, pot depune solicitările de finanțare până în 27 ianuarie 2018.

Programul Permis pentru viitor se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din medii defavorizate, care doresc să obțină permis de conducere de orice categorie (B, C sau D, inclusiv tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie).

„Interesul manifestat și solicitările prezentate în cei doi ani de existență a programului MOL Permis pentru viitor ne încurajează să continuăm susținerea tinerilor din medii defavorizate, care doresc să obțină un loc de muncă sau să-și extindă atribuțiile în cadrul unui serviciu deja existent. Aceştia intră pe piața muncii şi îşi încep viața profesională dintr-o poziție dezavantajată față de cei care dispun de resurse materiale și educaționale. Prin acest program ne-am propus să le fim alături, să le asigurăm o șansă suplimentară pe piața forței de muncă și în viață”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL România.

La evenimentul de lansare a celei de-a treia ediții a programului au participat șase tineri care, în cadrul ediției precedente a programului, au obținut permisul de conducere sau se află în diferitele faze de pregătire pentru examen.

„Sunt foarte recunoscătoare pentru această oportunitate oferită și sunt convinsă că de acum încolo, pe drumul pe care-l voi urma, permisul de conducere îmi va fi de mare folos!” – a declarat Cornelia Turtucăianu din Stancea, Călărași, una dintre tinerele care participă la program.

În cadrul celor două ediții ale programului până în prezent au obținut permis de conducere 29 de tineri: 24 categoria B, 4 categoria C și un carnet categoria B – automobil adaptat pentru persoane cu dizabilităţi. Alți 30 de beneficiari sunt programați pentru susținerea examenului sau se află în diferite faze ale cursurilor școlii de șoferi.

„În următoarea perioadă, până la finalizarea înscrierilor, dar şi pe parcursul anului vom oferi celor interesaţi toate informaţiile necesare referitoare la condiţiile acordării finanţării. Încurajăm tinerii să-și motiveze clar solicitările și să descrie necesitatea și beneficiul scontat al obţinerii permisului de conducere”, a precizat András Imre, Director Executiv al Fundației Pentru Comunitate.

Mai multe detalii despre programul Permis pentru viitor și formularul de înscriere se pot descărca de pe site-urile www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro. Termenul final pentru depunerea solicitărilor este 27 ianuarie 2018.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In satul ala nu e mafie, acolo e mama mafiei, VA furati unii PE altii.
3
0
disperarea voastra contra voturi, nu are margini dar , nu iteleg de ce noi romanii ne umilim inn fata unor jigodii?, cum , tu cantaret , ptr niste bani manjiti, de care oricum nu duceti lipsa, acceptati sa cantati intr-un loc interzis cu scopul indepartarii protestatarilor si apoi in acel targ -analfabeta fera care considera ca bucurestiul este proprietatea familiei pandele, accepta sa puna piciorul acolo. Cel mai bun raspuns ar fi ca nici un cetatean sa nu se duca acolo, asa as proceda eu, trebuie sa ramanem demni in fata mojicilor
3
0
nu conteaza diploma ,,,conteaza ce ai in cap. poti fi destept si fara diploma.
3
0
Ma duceam si eu dar sant batrana
5
0
Cogealac mafia
5
1
Lua si gratuit chiar si analfabeti daca sunteti.Verificati proxenetii din Cernavoda si va veti convinge
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102