REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PES Activists Constanta s-a întrunit în ședință

PES Activists Constanta s-a întrunit în ședință

Replica API 3 iulie 2017 | 19:24 601

Luna a debutat cu şedinţa de constituire a structurii de conducere a Party Of European Socialists (PES) Activists România – Constanţa, în prezenţa distinsului prezidiu compus din: Victor Negrescu, Preşedinte PES Activists România şi actual Ministru al afacerilor europene, Janina Sitaru, Secretar General PES Activists România, Decebal Făgădău, Primarul Municipiului Constanţa, Mariana Gâju, Primarul Comunei Cumpăna, Nicolae Moga, Senator, George Gabriel Vişan, Deputat şi alte personalităţi de la nivel local şi judeţean. Întrucât această organizaţie este integrată în structurile Partidului Social Democrat, atât la nivel central, cât şi teritorial, noilor aleşi le-au fost alături colegii de la PSD, OFSD, TSD, LTSD şi LSSD Constanţa, reflectând spiritul de colaborare şi coeziune specifice.

Nouă echipa coordonată de Paul Chisnoiu (preşedinte/coordonator judeţean), din care fac parte Răzvan Petrescu (prim-vicepreşedinte), Cristina Papazian (vicepreşedinte/coordonator municipal), Adrian Ghiţă (vicepreşedinte), Dan Pătraşcu (vicepreşedinte), Nicola Bafani (secretar executiv) şi Maria-Magdalena Ciocan (secretar), şi-a prezentat platforma program axată pe patru arii complexe: cultură, sănătate, mediu înconjurător şi social, toate în context european şi incluzând toate categoriile de vârstă, întrucât PES Activists nu are limită de vârstă.

În prezent, în România există peste 10 000 de activişti în cadrul PES, care se implică la nivelul politicii europene prin intermediul Partidului Socialiştilor Europeni (PES) şi a reţelei de simpatizanţi de stânga.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PES este ceva nou pentru Romania indiferent ca este sub PSD. Aceasta organizatie este dirijata direct de la Bruxell deci are o sansa. Acest lucru se vede prin faptul ca desi nu exista limita de varsta ca sa fii membru in toata tara nu s-au inscris decat tineri. Smecherii nu se inghesuie fiindca nu ofera nimic aici deci nu mai au chef de munca. Succes!
3
1
Pentru cei care doar stie sa critice ! Mai intai incepeti sa faceti ceva pentru aceasta tara ! Si pana atuncea shhht...! Vorbe poate sa scoata oricine ....!
2
1
Bravo lor echipa tanara sa nu se strice
5
0
O echipa frumoasa! Felicitari!
4
0
Ce e cu aceasta duduie Cristina Papazian? O vanzatoare la City Park, o fomista, iar jegosu de barbatasu, un handipel care da tzepe pe banda rulanta. Despre ce vb?
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614