REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pescador confiscat de statul român de la braconierii turci, SCUFUNDAT în Portul Constanţa!

Pescador confiscat de statul român de la braconierii turci, SCUFUNDAT în Portul Constanţa!

Replica API 26 februarie 2018 | 01:54 465

Un pescador reţinut de poliţia de frontieră s-a scufundat sâmbătă în Dana 3 a Portului Constanţa. Incidentul a alertat autorităţile, care au intervenit pentru limitarea poluării prin încadrarea zonei cu un baraj antipoluare. Au acţionat navele ARSVOM şi scafandrii unităţii.

Pescadorul scufundat a fost reţinut de Poliţia de Frontieră în ianuarie 2015, instanţa luând decizia ca ambarcaţiunea turcească, folosită pentru braconaj, să rămână în proprietatea statului român, fiind încredinţată ANAF (în noiembrie acelaşi an), în vederea comercializării. Ulterior, nava scoasă la licitaţie şi-a găsit şi un nou proprietar, numai că a rămas acostată în Dana 3, unde, în data de 24 februarie, din cauza vechimii, s-a scufundat. Cel mai probabil, epava va fi scoasă cu ajutorul macaralei-gigant aparţinând Administraţiei Portuare. Proprietarul a fost anunţat în acest sens.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai ,Islam, pune-ti tu o poza aici, ca sa te cautam dupa,sa vedem daca atunci mai esti asa de "smecher", ai curajul asta ....
1
0
ca iesi in piata sa militezi, ca ne urasti... asta nu schimba lucrurile: adevarul nu este ceea ce iti imaginezi tu si nu poate fi schimbat de lamentarile tale fara noima. Si schizofrenicii isi inchipuie lucruri si vad dragoni si elefanti roz. Faptul ca ei se inghesuie in mintea lor, ca in a ta, nu ii muta si in realitate. Este ATAT de simplu
2
0
voi astia care va dati mari avocati, procurori sau ce dracu mai sunteti si luati apararea astora cu ambarcatiunea scufundata, zici ca voi ati fost direct implicati in proces...!!! Hai sictir! Si inca o data: MOARTE ISLAM!!!
2
6
esti un mare idiot.Habar n-ai nici de parcursul procesului si mai si denigrezi credinta altora fara nicio rusine. Si da, sunt crestin!
9
0
Macaraua gigant nu are acte deci nu poate finctiona
2
1
Nu mai vorbiti ca sa va aflati in treaba. Daca a fost deja vandut inseamna ca s.au administrat toate probele. Procesul este incheiat si faptasii condsmnati. Case closed. Vorbiti sa va aflati in treaba. E raspunderea celui care l.a cumparat de la staul roman.
12
1
Sau daca nu cumva s-a scufundat pentru a se incasa asigurarea de catre noul propietar
19
3
Asa "judeca" haita turbata de TeFeListi. Generatie ratata. Deci a fost confiscat de stat, a fost vandut de stat, turcii au fost condamnati si... cu toate astea... 3 ani mai tarziu distrug dovezi. Dupa ce bunul a fost vandut, aia condamnati si nicio alta actiune judiciara nu mai era impotriva lor. Hai, fuga in piata si protesteaza, idiotule!
22
1
Stop refugoati stop imigranti
9
1
A fost scifundat pt a se distruge dovezile! Moarte turcilor braconieri! Moarte islam!
16
24

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218