A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(https://www.replicaonline.ro/rbin/data255000/poze_lansare_2.jpeg_t.jpeg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: module/modul-header.php

Line Number: 69

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/module/modul-header.php
Line: 69
Function: getimagesize

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/template.php
Line: 2
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 184
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 71
Function: post

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Pescuit și acvacultură, pe bani europeni, la Mangalia

Pescuit și acvacultură, pe bani europeni, la Mangalia

Replica API 28 mai 2018 | 01:24 659

Banii europeni pentru pescuit și acvacultură își caută beneficiarii, în sudul litoralului! Asociația Flag Mangalia Litoral a lansat proiectul pentru dezvoltarea comunităților pescărești, prin implementarea strategiei de dezvoltare locală integrată în zona Mangalia Litoral.

Prin implementarea acestui proiect, reprezentanții asociației își propun dezvoltarea zonei pescărești, creșterea economică, crearea de locuri de muncă, atragerea tinerilor spre sectorul pescuitului și acvaculturii și nu în cele din urmă, promovarea inovării în acest sector. Proiectul, finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014-2020, vine în întâmpinarea mediului de afaceri local, reprezentanților societății civile și autorităților locale, actori care doresc să se implice în dezvoltarea durabilă a comunităților locale.

Strategia de dezvoltare locală integrată are la bază patru măsuri relevante care vor contribui la atingerea a patru obiective, după cum urmează: valoarea adăugată, crearea de locuri de muncă, atragerea tinerilor și promovarea inovării în toate etapele lanțului de aprovizionare cu produse pescărești și din acvacultură; sprijinirea diversificării în cadrul sau în afara pescăriilor comerciale, a învățării pe tot parcursul vieții și a creării de locuri de muncă în zonele de pescuit și acvacultură; sporirea și capitalizarea atuurilor de mediu ale zonelor de pescuit și de acvacultură, inclusiv operațiunile care vizează atenuarea schimbărilor climatice; promovarea bunăstării sociale și a patrimoniului cultural în zonele de pescuit și de acvacultură, inclusiv a pescuitului, a acvaculturii și a patrimoniului cultural maritim.

Valoarea totală alocată implementării strategiei este de 12.843.477,18 lei, iar finanțarea din bugetul național depășește două milioane de lei.

Prezent la lansarea proiectului din sudul litoralului, directorul general al Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional de Pescuit și Afaceri Maritime, Ciceronis Cumpănășoiu a precizat că își dorește ca proiectele depuse de viitorii beneficiari să fie în număr cât mai mare și viabile și, care să ducă în același timp, la îmbunătățirea vieții pescarilor.

’’Ne dorim ca prin acest proiect să dezvoltăm comunitățile pescărești și de acvacultură, să dezvoltăm pescuitul în zonă și să creăm o infrastructură de pescuit, mai ales că există loc și oportunități unde să introducem acești bani europeni. Ne dorim să primim proiecte viabile, cu atât mai mult cu cât ni se pot alătura și primăriile’’ a declarat Sorin Mănăilă, managerul Asociației Flag Mangalia Litoral.

Viitorii beneficiari pot depune proiecte în cadrul celor patru măsuri cuprinse în strategie, începând cu data de 1 iunie 2018, la sediul Flag Mangalia Litoral, din municipiul Mangalia, strada Matei Basarab, Bloc T1, parter, ap.21.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu stiu de ce domnul fost director la ampa constanta SORIN MANAILA nu se zbate sa lase oameni sa stringa tuata rapana ca este cea mai nenorocita specie de scoica care maninca tot ce prinde in raza asta trebuie stirpita .Sa se opreasca cu cerutul atitor licente ca nu o sa mai avem nici midie nici guvizi
0
0
Oho si inca ce spalatura, ca in apa nu poti controla nici puietul, nici hrana, poate doar investitiile in uneltele pescaresti, barci si o eventuala cherhana.Concret nu se spune in ce consta acest proiect,tocmai pentru a nu putea fi si controlat.
0
0
pescuit de ce nici macar broaste nu mai sunt ca acum 40 de ani,nu poate fi decat o alta spalatura cu bani europeni,s-a vazut ca spagoveanu nu este vinovat de furtul acestora,asa ca de ce sa nu furam si noi,nici guvizi si midii nu mai sunt deoarece icrele si puetul sunt mancate de rapane
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102