REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Pesedist PEDEPSIT pentru că nu a semnat moţiunea de cenzură

Pesedist PEDEPSIT pentru că nu a semnat moţiunea de cenzură

Replica API 20 iunie 2017 | 01:13 474

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaților a propus ca deputatul de Timiș Alfred-Robert Simonis să nu mai ocupe funcția de secretar al grupului, acesta urmând să rămână simplu membru de partid.

"În cadrul Biroului permanent s-a primit o informare din partea grupului PSD că domnul deputat Simonis Alfred-Robert nu mai ocupă funcția de secretar al grupului, dar își păstrează în continuare calitatea de membru al PSD. În cadrul Biroului Permanent a venit o informare punctuală, deci este decizia grupului. Această decizie s-a luat în interiorul liderilor de grup", a precizat luni secretarul Camerei, Ioana Bran, citată de Agerpres.

De precizat este că Simonis i-a luat apărarea lui Sorin Grindeanu, în confruntarea acestuia cu Liviu Dragnea, susținând că decizia de excludere din PSD a unui membru nu se face în Comitetul Executiv, iar propunerea în acest sens ar trebui făcută de organizația locală. Mai mult, acesta a susținut că ar trebui organizat cu congres al partidului, lucru care se pare că nu este dorit de liderul PSD Liviu Dragnea.

Totodată, Alfred-Robert Simonis se numără printre social-democrații care nu au semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, notează şi b1.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
atat timp cat nu asculta ce spune partidul VALEA ! Poate vrea sa ajunga si el un tonta si sa faca prcuim grindei : hau, hau .....
0
3
Tovarasi am ajuns de rasul curcilor, suntem circarii tarii prin aliantele pe care le facem. Este timpul sa ne trezim. Ce daca! Grindeanu a dat-o afara pe fina si amanta lui Dragnea, ce daca! daca nu reusim sa il scoatem din puscarie pe Dan Voiculescu, asa cum i-am promis inainte de alegeri. Pana la urma suntem un partid cu un numar mare de votanti pe care ii vom pierde daca interesele nostre sunt mai presus decat ale tarii. A venit timpul sa nu mai furam si sa nu mai mintim acest popor. Guvernul Grindeanu a fost investit cu acordul nostru deci este legitim indiferent de interesele lui Dragnea
4
0
cat li se mai permite acestor tradatori de tara sa isi bata joc de un popor intreg? Oare pentru ei nu exista legi, pentru marsavia facuta cu UDMR nu vor deconta, dar acum ca apoi sa nu fie prea tarziu. De ce nu se da o lege prin care toti maghiari nemultumiti de modul in care sunt tratati in tara, de multe ori mai corect decat romanii, sa ii oblige sa paraseasca Romania si sa plece in ceea de a doua tara care, atentie, instaleaza garduri, cunoasteti problema, Sa speram ca astazi vom primi o gura de oxigen de la ICCJ?
4
0
Puneti-i catusele, legati-l in lanturi..., daca nu-l asculta pe Dragnea !
4
0
Nu ai voie sa ai prieteni ,trebuie sa calci pe cadavre.
8
0
Stapani si sclavi in acelasi grup - PSD. Stimati membri trezitiva nu vedeti ca dictatura se apropie. Nimeni nu iti mei respecta opinia.
12
0
Aoleoooo!ce pedepsit va fi!ca pedeapsa,va face meditatii cu ion iliescu la materia despre ce inseamna sa fi sarac si cinstit. Acum e fara mineri ptr proba practica !
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369