REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Peste 10 mii de oameni la protestul de vineri din Constanţa! Momente inedite!

Peste 10 mii de oameni la protestul de vineri din Constanţa! Momente inedite!

Replica API 4 februarie 2017 | 23:28 360

Protest de amploare în Capitală, vineri seara! Peste 100.000 de oameni s-au strâns în Piața Victoriei din Capitală, în fața Guvernului, pentru a protesta față de adoptarea ordonanței de urgență ce vizează modificări ale Codurilor penale.

La Constanţa, peste 10 mii de oameni au ieşit la protest, având şi un banner de 10 metri la Prefectură! S-a mers în marş, iar un moment inedit a fost în faţa sediului PSD Constanţa, unde mai mulţi tineri au lăsat candele aprinse. Acelaşi sediu al PSD a fost şi martorul unei prezenţe „neaşteptate”: fosta consilieră locală Zully Mustafa, care a venit alături de protestatarii de la Constanţa, anunţând cu această ocazie că va demisiona din PSD dacă ordonanţa privind modificarea codului penal este adoptată. Totodată, fosta consilieră a făcut apel către colegii din PSD să iasă şi ei în stradă.

Tot vineri seara, s-a cântat imnul României.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu atatia "comentatori" lipsiti de bun simt si educatie, nu-i de mirare ca penalii incearca sa fure si aerul. Daca ar putea psdul ar lua si aerul... Niste sursuri ale societati...
3
1
sa va dau la muie la toti si la protestatarii pizdii si la pesedistii ciumati si oligofreni sunteti toti o apa si un pamanat si destabilizati moneda nationala pisamas pe voi de lepre inculte
1
2
Bravo Domnule Iohanis! Esti un presedinte adevarat,pentru toti romanii tai,dar din pacate sunteti cam putini ,cred ca cel mult 0,5%din populatia tarii noastre pentru ca a voastra este alta! Luati va catrafusele si carati va in pula mea de aici javre tradatoare ce sunteti!!!!mi e scarba de voi ,gunoaielor
1
5
Asa va vreau prostii.mei...Eu cu guvernul meu si voi in strada papuselele mele...Iar v am tras pe carici...
5
10
amice cred ca vrei sa venim sa iti rupem paru din cap, nu e greu sa te gasim. ai grija ..ca sa r putea sa ramai fara maini .
1
5
dupa cum te lauzi, sigur esti psd ist prostul nu e prost destul pina nu e si fudul!daca ai citit constitutia nu inseamna ca stii ceva din ea.
10
7
Psd-istilor si votantilor lor sa le dau la mooie pana li se apleaca! 3 milioane de trepanati care au votat ciuma rosie nu inseamna nimic pe langa restul de 17 milioane! Mai jucati-va mult cu focul, boraturi psd-iste, sa vedeti ce mooie veti lua!
7
5
Hai comentatorii lui cacat. Mai comentati futuva n gura cu guvernul vostru de cacat. Hai bagati. Sau nuuu. Cantati la alta masa labagiilor.
7
6
Demnitate nu gluma!... Pacat ca va tine foarte,foarte putin!
7
5
Cred ca deja exagerezi, daca cineva crede ca astia din strada inteleg ceva dintr-o sursa directa ,, ma refer la ordonanta'' are pretentii exagerate, singura lor sursa care le-a spalat materia cenusie e fb. Daca le iei tefonul sau calculatorul din fata i-ai terminat, sunt nauci. Problema e ca au influienta asupra altor prosti care se lasa manipulati de toti aceia care o fac avand un interes.
9
17
Foarte bine, sa vina cat mai multi, sa scapam de ciuma rosie, cei mai hoti, mincinosi si penali !
16
10
Ati fost vreo 30-40.000. Asa cred. Felcitari! Aer curat, plimbare, socializare, este bine. Daca mai stati si pe acasa, puneti mana si cititi ordonantele! Si daca nu va plictisti repede, cititi si putina istorie! Ca sa puteti avea un dialog , la miting. Daca va spun sa cititi si Constitutia, deja exagerez. Nu are poze. Nu este pentru voi. Poate o gasiti pe Facebook.
13
15
Nu conteaza ba ce partid sunt si cum ii cheama! Daca legalizau si omorul prin ordonanta asta, la fel vorbeati ca niste saraci cu duhul ca sunt alesi democratic? Hai sa le ducem si niste gravide si baietei sa isi faca de cap daca tot sunt alesi democratic!
13
8
pentru anterioru. Inchis pentru mangleala nu se pune. Ordonanta e pentru aia spalati care fura cu acte.
14
4
Sa facem zid uman in jurul baronului cel far' de frica proletari din intreaga tara uniti-va acum e nevoie sa dam gratierea toti avem pe cineva inchis . Sa luptam pentru detinutii nostrii. Sunt un membru marcant al PSD Mangalia si astept sprijinul vostru
5
24
Ciudata fata asta Zully. Pe unde se duce face scandal.
8
3
Inchideti gura si ochii pt o marire de salariu amarata si o punga de faina. Lumea a iesit in strada doar pt a nu legaliza hotia. Pana nu starpim coruptia nu vom avea salarii decente si o tara civilizata. Ati supprtat atata saracie si veti supprta si mai mult daca nu aveti curajul sa fiti cinstiti. Nimeni nu vrea taieri de salarii si de pensii, din contra!! Chiar nu v-ati saturat de saracie si de mizerie??
23
7
Johannis a dat tonul, iar toti cei care compun opozitia au inceput sa manipuleze in toate mediile si aceasta, datorita rezultatului jalnic din alegeri. La inceputul asa ziselor proteste, doreau schimbarea Guvernului iar acum, cand au vazut mai multi oameni pe strada, vor alegeri anticipate. Asa au facut si in 2012, amintiti-va si cu ce ne-am ales? Vor 'Guvernul lor' si de aceea, manipuleaza in mod ordinar!!!!!
14
26
cat de multe oi ,,le lipseste magaru,,
13
17
Democratia a disparut, votul liber exprimat nu se mai respecta, se vrea iar un guvern al strazii manipulate. Se vede clar ca romanului ii place sa fie sclav, la taieri de salarii nu a iesit in strada, guvernului ciolos nu i-a cerut o viata mai buna, acum brusc s-a trezit, ce sa zic...
15
17
i-i vreti pe toti 20 de milioane ,adica si diaspora,in strada ,in aceasta noapte i-i veti avea mai hotilor si talharilor pesedisti
18
10
cititi gindurile otravite ale puilor de stalinisti...tovarasii vor puscarie ptr oamenii cinstiti si destrabalare pe banii furati pentru ei ciuma rosie;DERBEDEILOR ROSII CARE VA OCUPATI DE BIJNITARTEALA ROMANIEI PLECATI
17
6
in asa hal? Inca de ieri la pranz, pe Calea Victorie colt cu Lascar Catargiu din Bucuresti au aparut o furgoneta si un generator. Ziua, ca sa nu atraga atentia noaptea. Asa ca daca veti avea diferite manifestari neobisnuite neurologice sau psihice sa stiti de la ce sunt si ca serviciile romane sau straine au grija de romani.
14
5
Azi merg pe strada. Sa plece nea Iordache cu toti cei care au semnat
22
10
mercenarii...
13
18
Uite aici e problema votantului roman. Oameni buni puteti pricepe ca tu votezi o platforma program -ce promit uni ca fac nu niste oameni sau un partid? Nu ne alegem printi sau persoane care daca au fost votati au drept de viata si de moarte asupra noastra!!
16
6
Priviti mai jos 3 comenturi tipic comuniste :lagare de munca,;prosti si oi sau amenintari voalate cu indemnul la pedepse.Dlor cititi si judecati ce mentalitati au acesti oameni.
22
14
Sa vina vladimir sa i pna la munca pe kkati astia de protestari curului . In lagare cu voi si in mine sa munciti .
16
28
Astia sunt toti ...100 de mii,probabil. Romania are 20 de milioane !!! Derbedeii astia trebuie sa plateasca pentru toate incalcarile legii...tulburarea ordinii publice,protest neautorizat,ultraj contra bunelor moravuri ale societatii,distrugerea bunurilor publice ...si multe altele. Intr un stat civilizat toata lumea isi asuma rezultatul votului popular. De ce oamenii astia nu inteleg ca au pierdut alegerile ?se dovedeste inca o data ca politica lui Iohanis este dezastruasa si nociva pentru noi toti inclusiv pentru amaratii astia care au iesit in strada ,dar nici ei nu stiu pentru ce! sic
19
29
10000 de prosti care nu citesc si sunt niste oi,
18
30

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614