REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Peste 100 de kilometri de drumuri judeţene, reabilitaţi în 2017

Peste 100 de kilometri de drumuri judeţene, reabilitaţi în 2017

Replica API 5 octombrie 2017 | 00:00 293

Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, prin directorul Lucian Lungoci, a povestit de performanța anului 2017. Din cei 110 kilometri promiși să fie finalizați până la finele anului, au mai rămas doar 28 de kilometri, pe care regia dorește să îi termine până la finele lui noiembrie, în funcție de vreme. Șeful regiei a prezentat lucrările rămase și este optimist că vremea rea nu o să îi pună probleme în atingerea targetului propus la începutul anului.

„Drumul județean 223 de la Cernavodă – Seimeni – Dunărea – Capidava – Topalu – Tichilești până la Hanul Morilor, unde mai avem de executat acum 4 kilometri dintr-un total de 32 de kilometri. La DJ 392 pe ruta Amzacea – Scărișoreanu – Plopeni – Movila Verde – Independența – Dumbrăveni o să mai avem de făcut cam 10 kilometri dintr-un total de 30 de kilometri. Intrăm cu lucrare pe DJ 226B, în nordul județului, face legătura dintre DN2 și Pantelimon. A fost afectat rău de tot, avem de făcut niște lucrări de refacere a fundației pe 18 zone, unde fundația practic este distrusă din cauza traficului greu de la carierele din zonă. Acolo o să executăm lucrări de refacere a fundației. Mai avem pe DJ225, de la Târgușor la Mireasa, în nordul județului. Vrem să le terminăm până la sfârșitul sezonului. Dacă vremea ține cu noi. Noi vrem să terminăm în noiembrie. La începutul anului am discutat de 107 kilometri de drumuri cu calea de rulare refăcută. În timpul anului, noi l-am mai suplimentat deja la 110. În momentul de față, avem din target realizat destul, mai avem aproximativ 28 de kilometri de terminat”, a declarat Lucian Lungoci, de la RADJP Constanța.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
drumul dintre tortoman si medgidia cand il terminati, obositilor? sunt 2 km de drum si va chinuiti de 4 luni. ati pus piatra, pietris si acum se vede vechiul asfalt. probabil ca peste 3 ani inainte de alegerea lui tzutzi. gurishoara si mamica voastra de pesedei banditi...
1
0
Dar drumul dintre Mangalia si Negru-Voda, cand pula mea aveti de gand sa-l reabilitati !? M-am saturat sa-mi fut masina prin haurile alea si sa platesc taxe de pomana ! Bine ca v-ati apucat sa reabiltiati dambul de pe sectorul dintre groapa de gunoi si Olan.Au pus pietris de o saptamana si asa a murit bucata aia.Plus ca e foarte periculos, avand in vedere ca poti derapa foarte usor pe pietrisul ala.
2
0
Voi ati vazut cat de prost si de fudul e tiganul de cand e sef? Cand era la Opc era bara bara cu machidonii, iar acum e la fel, bara bara cu machidonii Palaz, Learciu si Tutuianu. Acum burdufel se da rotund si face megachiolhanuri si betivaneli la Canlia pe banii angajatilor. Urmeaza o mare licitatie de masini si utilaje ca sa bage si el o spaga impreuna cu Tutuianu si cu Palaz, sub supravegherea lui Dontu Ghita. E greu cand esti agramat, fara cultura, dar arghirofil.
3
2
Ne scoateti din sarite cu,,reabilitarea,,.E termen juridic. Spue ,dle, reparare , reconditionare ,etc. Uitati-va, in DEX.Reabilitati-va!
3
0
sefu nu e instare sa sc himbe o camasa dapi sa mai termine un drum!
3
1
mergeti pe drumul de la Gradina pana la granita judet Tulcea sa vedeti nenorocire de drum judetean acolo oameni circula pe drum de pamant ca acum 60 de ani drumul a ramas monument acolo nu locuiesc tot cetateni ai Judetului Constanta acolo nu sant agenti economici care platesc taxe sau ce fac Senatori si Deputati care au cerut voturile oamenilor pentru acei oameni .
4
0
Ba esti prost?...Ati vazut cum arata DJ391 Mangalia-Negru-Voda????
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218