REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Peste 100 de proiecte, votate de consilierii din Năvodari. Fără buget, dar cu veşti bune pentru tineri şi pensionari!

Peste 100 de proiecte, votate de consilierii din Năvodari. Fără buget, dar cu veşti bune pentru tineri şi pensionari!

Replica API 25 februarie 2017 | 02:55 391

Şedinţă de consiliu la Năvodari, cu peste 100 de proiecte pe ordinea de zi! Un punct important nu a fost însă supus dezbaterii: bugetul pe anul în curs, proiectul fiind retras de iniţiator, primarul Florin Chelaru, pe motiv că nu a sosit avizul de la Ministerul de Finanţe.

În schimb, un proiect retras la un moment dat de pe ordinea de zi a unei şedinţe anterioare, pentru clarificarea unor aspecte de legalitate, a fost votat vineri, 24 februarie. Este vorba despre iniţiativa consilierului Ştefan Gălbău şi a vicepriamrului oraşului, referitoare la acordarea de tichete pentru pensionari. „Se renunţă astfel la cozile acelea umilitoare pentru pachetele cu alimente acordate de administraţia locală ca sprijin pentru pensionari şi nu numai. Se înlocuiesc pachetele cu tichete valorice. Se face şi o diferenţiere în funcţie de venituri. Deocamdată, se vor acorda o dată, de Paşte şid e Crăciun, urmând să fie extins programul”, a explicat consilierul local Dan Dumitrescu.

Un alt proiect important, aprobat de consilieri, se referă la extinderea reţelei de gaze, pentru străzile Viitorului şi Intrarea Plopilor, acolo unde au fost acordate de 11 ani loturi de case pe Legea 15. „Oamenii aşteptau utilităţile”, a punctat Dumitrescu.

Tot vineri, aleşii locali au aprobat PUZ-ul pentru cele 226 de loturi de teren care vor fi acordate tinerilor în zona Midia Sat şi, în plus, au votat amenajarea a trei noi sensuri giratorii: la intersecţia străzilor Constanţei cu Albinelor, Nuferilor cu Constanţei şi pe podul de la intrare în Năvodari.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toate smenurile le fac prin oamenii mei popescu, pindici daca e sa pice ,sa ii ia dna-ul pe ei!
0
0
daca nu se da nimic e rau daca se da e rau cind se dau loturile la tineret sa ne apucam de case multumim multt
0
0
Numai cmetri in primarie,jegosul ala de liviu stan a falimentat si termica ,si mihaila ala mare inganfat si e prost de moare .Asa va trebuie sa va cumpere votul saracilor si dupa vo baga si in cur ......usor usor se vor duce toti la puscarie,apropo chelaru mai umbla cu valiza in masina,asteapta sa il ia
0
0
Invitatie pentru Chelaru! Teasteptam cu nerabdare pe trotuarele de pe Str.Pinului sau daca nu esti prea 'obosit' pe Mesteacanului. Ce zici te bagi?? Sau ti-e frica sa nu te calce masinile si sa ramana Namolariul fara asa bunatate de premar!!
2
0
Domnule primar sa te astepti la cel mai mare miting in fata primariei si la un referendum local daca nu te tii de cuvant cu loturile d teren si utilitatile aferente, pentru tineri....daca mintiti platiti
0
0
Consilieri nenorociti, cum dati acele loturi neconstruibile tinerilor din Navodari. Faceti voi case pentru copii vostrii, sa vedem daca au curajul sa se mute in ele. Panza freatica la jumatate de metru.
3
0
Cum de se mai face cate ceva si pentru navodareni?
0
0
Ori cum este peste Mari Dragnea Domnul Dumitrescu e tanar cu perspectiva pentru orasul Navodari
0
0
Cu poporul
0
0
Nu mai e rost de nimic satana vorbim de licitatii si participari la concesiuni,nu o mai arde aiurea,ai bani vino si liciteaza nu ai.....ooooooo
0
1
periculos tare dumitrescu asta, merita atentie, se lauda ca va fi urmatorul primar
2
0
gasca de hoti iar e rost de bani cu terenurile alea!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614