REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Peste 220 de persoane au depus documente fiscale falsificate pentru a obţine locuinţă în Henri Coandă

Peste 220 de persoane au depus documente fiscale falsificate pentru a obţine locuinţă în Henri Coandă

Replica API 23 mai 2020 | 20:54 7885

În urma unor verificări derulate în ultima perioadă, au fost depistate nereguli în ceea ce privește autenticitatea certificatelor fiscale de debit sau de stare materială prezentate de către chiriași ai campusului social Henri Coandă și ai locuințelor din fondul locativ de stat, administrate de RAEDPP.

Drept urmare, Regia a demarat procedura de corespondență cu autoritatea emitentă a certificatelor fiscale. Până în momentul de față, există suspiciuni că peste 220 de persoane au depus astfel de documente falsificate, în scopul îndeplinirii criteriilor de eligibilitate pentru repartizarea unei locuințe ori în vederea prelungirii contractelor de închiriere deja existente.

Regia continuă verificările și în perioada următoare, urmând să înceapă demersurile pentru rezilierea contractelor de închiriere ale persoanelor descoperite cu certificate fiscale false.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este adevarat ca Henri Coanda va fi demolat ????sau sint birfe Daca da cind,si unde vorfidusi cei care locuiesc acolo
0
0
Verificati si la ANL-uri!
5
0
Cei doi politisti soti si sotie de la caracal nu sau divortat in acte ca sa obtina cite 120 de milioane, si nu mai era penala treaba.
0
3
Sa vedeti cat asa zisi amariti au masinile parcare pe alei sau cati vin cu taxiul. Nu munceste nimeni, stau pe pomana statului
8
2
dar cei care ocupa un spatiu in campusul Henri Coanda si nu stau acolo ce ne puteti spune.Exemplu este acel ofiter de marina care tine spatiul ocupat .Am inteles ca se numeste Romanescu.
8
1
Fals si uz de fals. Parnaie ca la toata lumea corupta. Simplu.
16
1
Aceste verificari trebuiau facute inainte si dupa daca erau in ordine le repartizati locuinte ..in aceasta situatie toata conducerea radpp se va alege cu dosar penal etc.
15
1
Au fost necesari ca sa va dati seama ? Dar la locuintele ANL nu verificati ? Unele persoane au divortat de forma ca sa poata cumpara apartamentele.
15
1
poate sunt ajutati de avocatu unui parlamentar ... voturile costa
5
0
Urmatorul primar trebuie sa demoleze ghetorul cu orice costuri. Suntem o gramada care venim voluntari. Serparia aia trebuie starpita
22
3
Cum sa nu se poata ma?,or fi ei tigani prosti dar cand e vorba de furat cu acte apeleaza la frati lor machidoni pt.ca astia sunt mai specializati in hotii si ii ivata ei cum se face"contra cost bineinteles"pentru ca e plina primaria Constanta de tzantari care in viitor vor forma un cuib de viespi,asta v-a ajunge primaria Constanta daca il mai votati inca odata pe D.Fagadau.
19
0
...se poarta ...asa s-a lucrat in Primaria Constanta...fara verificari...cand a inceput Mascariciul proiectul ...el era ocupat cu furaciunile de terenuri...asta cu HC era asa...ca sa obtina voturi ...nu ca ii iubea prea tare pe colorati...nici draqu nu se uita cu atentie la hartiile lor ....
24
0
Asa ceva e de necrezut, cum sa falsifice tiganii documente.
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614