REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Peste 280 de participanţi din 15 ţări la ediţia de primăvară

Peste 280 de participanţi din 15 ţări la ediţia de primăvară

Replica API 23 februarie 2016 | 00:00 272

Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României

sursa foto capital.ro

Peste 280 de participanţi din 15 ţări îşi vor prezenta oferta turistică la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României (TTR) printre care 12 consilii judeţene, 13 oraşe şi patru comune, a declarat Mihai Costriş, directorul general al Romexpo, la conferinţa de prezentare a târgului. Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României îşi deschide porţile la Romexpo între 25 şi 28 februarie 2016 şi se întinde pe o suprafaţă expoziţională de peste 13.700 mp.

„Târgul se desfăşoară în februarie tocmai pentru ca românii să beneficieze de ofertele early-booking pentru vacanţele de vară. Estimez că vânzările pentru destinaţiile interne vor creşte, chiar dacă Turcia va veni cu oferte tentante, chiar cu 50% mai mici decât anul trecut datorită pierderii turiştilor ruşi. Cred că şi Grecia, unde nu s-au înregistrat creşteri de tarife, se va vinde mai bine decât anul trecut, în timp ce vânzările pentru litoralul bulgăresc vor stagna. Zanzibar este o destinaţie care intră în forţă pe piaţa românească. De asemenea, programele pentru seniori s-au diversificat, iar la târg vor fi prezentate 12-14 tipuri de astfel de pachete", a spus prim-vicepreşedintele ANAT, Alin Burcea.

La ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României vor fi prezente companii din 15 ţări - Albania, Bulgaria, Croaţia, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, România, Serbia, Spania, Turcia şi Ungaria. De asemenea, târgul va reuni 281 de firme care vor participa în calitate de expozanţi şi co-expozanţi. Promovarea turismului românesc este, ca de fiecare dată, o componentă importantă a târgului. Organizatorii ediţiei de primăvară a Târgului de Turism şi-au îndreptat atenţia către iubitorii de vacanţe pe frumoasele meleaguri româneşti, punând la dispoziţia vizitatorilor. oferte pentru călătorii în Maramureş, circuite la Mănăstirile din Moldova, la cetăţile din Transilvania sau drumeţii prin Apuseni.

Standul Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România va fi, la această ediţie, de 190 mp, cel mai mare de până în prezent deoarece investitorii în centrele de tratament şi SPA au înţeles că au nevoie de promovare. În cadrul târgului, îşi vor promova oferta turistică consiliile judeţene Alba, Brăila, Buzău, Cluj, Dâmboviţa, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Satu-Mare. Reprezentanţii oraşelor Alba-Iulia, Amara, Cluj, Făgăraş, Mangalia, Piatra-Neamţ, Poiana Braşov, Sighişoara, Târgu-Neamţ, Târgovişte, Techirghiol şi Timişoara vor expune la Târgul de Turism porturi tradiţionale şi vor binedispune vizitatorii prin muzica şi dansurile specifice zonei din care provin, potrivit capital.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218