REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Peste 5.000 de locuitori din Năvodari au rămas fără gaze din cauza exploziei!

Peste 5.000 de locuitori din Năvodari au rămas fără gaze din cauza exploziei!

Replica API 24 martie 2018 | 17:02 369

Reprezentanții companiei Distrigaz Sud au anunțat, sâmbătă, 24 martie a.c., că au sistat furnizarea gazelor în orașul Năvodari.

„Dispeceratul Distrigaz Sud Reţele a fost sesizat în această dimineaţă cu privire la o explozie produsă ȋn imobilul de pe strada Viorelei nr 26. În urma exploziei a fost rănită o persoană, aceasta aflându-se ȋn prezent sub ȋngrijiri medicale, iar imobilul în cauză a fost deteriorat. Distrigaz Sud Rețele colaborează cu organele competente pentru a stabili cauzele producerii evenimentului. Măsura ȋntreruperii alimentării cu gaze naturale ar putea fi luată pentru alţi 5.500 de clienţi, cărora le cerem scuze pentru inconvenienţele create. În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe“, se arată într-un comunicat al companiei Distrigaz.

Update: Distrigaz Sud Reţele a revenit cu precizări cu privire la anunţul de ȋntrerupere a alimentării cu gaze naturale pentru aprox 5.500 de clienţi din localitatea Năvodari, jud Constanţa. „Datorită intervenţiei prompte a echipelor Distrigaz Sud Reţele, a fost identificată o soluţie pentru a restrânge perimetrul unde se impune sistarea alimentării cu gaze naturale ca urmare a exploziei produse ȋn această dimineaţă la zona limitrofă producerii evenimentului”, au transmis reprezentanții firmei, în cursul după-amiezii de sâmbătă, 24 martie a.c..

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lanseaza promisiuni pt. publicul p.s.d-partidul slugilor lui dragnea-ca o sa conecteze toate satele la gaze.si ca Romania o sa fie "independenta"energetic.Bla,blablabla...Radet era bun daca nu era capusat politic;orice s-ar zice,sistemul centralizat e mult mai sigur decat centrala pentru fiecare in parte-sa recunoastem.dar la noi s-a jefuit in nesimtire si asa va fi mult timp pe viitor.sincer,nu ma simt in siguranta cu 40 de potentiale bombe in jur-adica centrale ale fiecaruia.asta e Romania-deocamdata.
4
3
5000 de navodareni spun : mooye halep
4
4
asa vreti sa castigati bani omorand lumea cu gazele
5
5
Esti un dobitoc notoriu care probabil are actiuni la falimentarii numiti RADET.
2
7
Cum sa nu bubuie cand ciorile isi fac modificari prin casa la instalatie singurei.Au vrut sa traga la inca un aragaz inca o conducta.Futu-i in gura ciori au X6 dar nu au avut bani sa cheme un instalator autorizat.
8
2
investitia pe gaz se scoate in 2 ierni la radet 12 luni ori 800 lei egal 9600.cu banii astia iti pui gaz,centrala si calorifere la o vila.Fiindca niste pampalai au facut mangle in casa si au bubuit asta nu inseamna ca gazul nu e bun si ieftin
5
4
esti tare frate mai facut sa rid ! Bun comentariu !
3
1
stai linistit ca e foarte sigura o centrala ten aripa cu radetu tau ca lumea s-a plictisit sa sponsorizeze toate ghioarlele cu salarii de neam prost si masini de serviciu bemve si excursii in asia iar cand e frig caldura prin gurita da radet dar in schimb cand e primavara ard caloriferele, prostu ala din noroivodari a umblat la tevi de aia a explodat bugetarule imputit
7
6
Va trebuia gaze sa scoateti investitia in 50ani radet va statea in gat
7
10
ardeti ca sobolanii cu c a ca turile voastre de centrale. asta-i doar inceputul. cu timpul, cand se vor invechi atat instalatiile cat si centralele, atunci sa te tii focuri de artificii.
8
8
Fasole la greu!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102