11.6° Constanța Lun., 3 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6141
11.6° Constanța Luni, 3 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6141

Peste 500 de coșuri de gunoi montate pe străzile Mangaliei

Replica API 21 august 2020 1516

În această perioadă, angajații Primăriei Mangalia montează peste 500 de coșuri de gunoi atât în oraș, cât și în stațiuni. Unele dintre acestea vor fi amplasate pe străzile recent reabilitate, în cadrul proiectelor cu fonduri UE.

Alte coșuri de gunoi vor fi montate în locul celor distruse sau vandalizate, în mai multe zone ale orașului. ”Din păcate, în repetate rânduri, mobilierul stradal, de multe ori abia montat, este distrus peste noapte, de persoane certate cu legea și bunul-simț. Unii vandalizează domeniul public, iar apoi postează pe rețelele de socializare că primarul nu repară în urma lor”, a explicat primarul Radu Cristian.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Potrivit edilului, noile coșuri de gunoi vor fi montate în toate zonele orașului. „Dacă dorim să trăim într-un oraș curat, trebuie să păstrăm curățenia și să respectăm munca celor care se ocupă de gospodărirea domeniului public. Fac apel la locuitorii Mangaliei să ne semnaleze cazurile de vandalism și solicit, totodată, societății de salubrizare să golească, la timp, pubelele și coșurile de gunoi de pe domeniul public”, a completat Radu Cristian. El a mai spus că, în această perioadă, la solicitarea cetățenilor, se montează și băncuțe, pe diferite străzi din oraș, în special la blocurile de locuințe. „Continuăm și lucrările de curățenie și igienizare a domeniului public. Se execută lucrări în parcuri, pe aleile dintre blocuri și alte zone din oraș, unde au fost reamenajate, recent, spațiile verzi. Totodată, se plantează flori și se montează rulori de gazon, pe domeniul public”, a mai spus primarul Mangaliei.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Local

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347