REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Peste 500 de persoane vor mărşălui în Constanţa

Peste 500 de persoane vor mărşălui în Constanţa

Replica API 22 septembrie 2012 | 00:00 231

Mobilizare

Mobilizare

Constănţenii ies în stradă! Pe 6 octombrie peste 500 de persoane vor mărşălui pe străzile din municipiu, mobilizaţi de AISEC. Acţiunea face parte din proiectul "Constanţa Fluieră Fault (CFF)", o victorie civică de trezire a municipiului din depresia socio-culturală în care se află. Iniţiativa este concretizată într-un marş de conştientizare ale problemelor Constanţei, activităţi ale oamenilor ce au un impact negativ asupra mediului înconjurător şi asupra sentimentului de apartenenţă transpus localnicilor. Marşul se încheie cu un târg de workshop-uri având ca teme principalele problemele identificate de tinerii din oraş: "Mai multă cultură pentru comunitate, învăţământ alternativ, stil de viaţă sănătos, ecologie".

Ziua de 6 octombrie a.c. va pune capăt unui şir de evenimente desfăşurate în vara anului 2012: "Dezbaterea temelor de workshop", "Beach Volley Contest", "Think Different! Flash Mob", "Training "Învăţământ alternativ" şi "Schimb de carte". "Acum, în Constanţa, mai mult ca niciodată, este nevoie de o astfel de iniţiativă, este nevoie de noi şi când spun noi, mă refer atât la promotorii acestei idei, cât şi la cei care doresc şi au siguranţa că numai împreună, într-un cadru organizat, putem produce schimbările de care oraşul nostru are nevoie", Alexandru Anghel, project manager Constanţa Fluieră Fault. Proiectul reprezintă o propunere de schimbare atitutdinală, o iniţiativă de bun simţ venită în sprijinul constănţenilor care doresc să facă din oraşul lor locul în care le face plăcere şi sunt mândri să trăiască. "CFF nu îşi propune să facă o schimbare efectivă a lucrurilor care, la momentul actual, nu funcţionează în Constanţa, ci, scopul acestei iniţiative este să ridice un semnal de alarmă, să atragă atenţia asupra unor probleme şi să responsabilizeze persoanele care intră în contact cu idealurile promovate de acest proiect", susţine Alina Macare, preşedintele AIESEC Constanţa.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367