REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Peste 60 de locuri de joacă se modernizează! Primăria a făcut anunţul oficial

Peste 60 de locuri de joacă se modernizează! Primăria a făcut anunţul oficial

Replica API 27 aprilie 2017 | 00:09 344

Se construiesc şi altele noi

Se construiesc şi altele noi

Începând din vara acestui an, spațiile de joacă din municipiul Constanța vor intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Prin proiectul inițial, municipalitatea a alocat suma de 10.464.000 lei pentru modernizarea a 63 de spații de joacă. Întârzierile au fost cauzate de modificările aduse legislației din domeniul urbanistic. Lucrările vor fi demarate de îndată ce vor fi finalizate documentațiile privind obținerea autorizațiilor de construire și licitațiile pentru achiziția materialelor necesare lucrărilor de investiții.

În prima etapă vor fi reamenajate următoarele locuri de joacă: Lotul I se va axa pe zona Nord a orașului și vor intra în reabilitare locurile din strada Dispensarului, Aleea Hortensiei, strada Adamclisi, bulevardul Tomis, zona de agrement Badea Cârțan, strada Primăverii, parc Tomis II, strada Navodului, Palazu Mare.

Lotul II merge pe zona centrală și vor intra în reabilitare spațiile de joacă din Aleea Mălinului, strada Pescarilor, Parc Dragoslavelor, Parc Teatru Oleg Danovski, Aleea Lupeni, strada Traian, strada 1 Decembrie și bulevardul Ferdinand zona Gară. Lotul III merge pe partea de Sud a orașului și vor moderniza locurle de joacă din Șoseaua Mangaliei, Parc Far, strada Caraiman, strada Dunării, bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul I.C. Brătianu. Ultimul lot, cel de-al patrulea se referă la reparațiile ce vor avea loc în zonele Baba Novac-Coiciu-Casa de Cultură.

Aici intră strada Constantin Brâncuși, strada Dionisie cel mic, strada B.P.Hașdeu, Aleea Daliei, Parc Casa de Cultură, bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Pentru a preîntâmpina eventualele situații neplăcute, Primăria Constanța va lua măsurile necesare în vederea alocării de fonduri și efectuării procedurii de achiziție a lucrărilor de reparare sau dezafectare, după caz, însă numai pentru locaţiile care nu au fost incluse în proiectul de reamenajare sau care nu intră în prima etapă a acestuia. În ceea ce priveşte amenajarea unor locuri de joacă noi, au fost identificate 20 de locaţii, pentru care au fost aprobate fonduri de la bugetul local pentru anul 2017.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba nu va bateti joc...faceti lucru frumos si intretineti si dupa ce se face.... ! Adica cel putin un paznic sau camere s iamendati nenorocitii care isi aduc cainii sa se cace !!!!! La abator si-au adus calul tiganii si l-au pus sa manance iarba..adica balariile ! Nu faceti caterinca de noi ca ma jur ca iti pun blesteme sa ii creasca lu fii-ta coaie si sa se futa cu porci
0
0
va sugerz,sau va intreb .pe terenul din spatele spitalului C F R zona GARA mai precis intre stadion PORTUL si str VIFORULUI nu se poate amenaja loc de joaca ptr copii.Copii nostri din bl.H9 H8 si inprejmuiri se joaca printre masini in parcarea din spateleblocului.
1
0
ba sigur?nu faceti mistouri de fraierii care spera?adica o s-aibe si copii nostrii locuri de joaca reale?ai sa o vedem si p-asta!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218