REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Peştera, capitala bunei dispoziţii: mii de oameni, la sărbătoarea Florii de Salcâm

Peştera, capitala bunei dispoziţii: mii de oameni, la sărbătoarea Florii de Salcâm

Replica API 18 mai 2015 | 22:55 99

Vrabie: Ne dorim ca a noastră comună să fie apreciată. Nu mai este plină de gunoaie, ci una îngrijită

Vrabie: Ne dorim ca a noastră comună să fie apreciată. Nu mai este plină de gunoaie, ci una îngrijită

Cătălin Măruţă

Locuitorii din Peştera au îmbrăcat, sâmbătă, 16 mai a.c., straiele de sărbătoare. Artişti consacraţi, show aviatic, plimbări cu animale exotice, focuri de artificii şi multă voie bună au fost ingredientele care au stat la baza Zilei Comunei Peştera sau sărbătorea Florii de Salcâm. Valea Izvorului a devenit neîncăpătoare pentru cei 40.000 de participanţi veniţi din toate colţurile judeţului pentru a lua parte la grandiosul eveniment organizat de primărie.

Peştera a fost, sâmbătă, capitala bunei dispoziţii, datorită unui eveniment grandios organizat de administraţia locală, cu ocazia Zilei Comunei, eveniment care nu va fi uitat de participanţi, cel puţin până la următoarea ediţie. Evenimentul se află, deja, la a VII-a ediţie, iar administraţia locală a reuşit, şi de data aceasta, să-şi uimească invitaţii cu fel şi fel de surprize. Sâmbătă, petrecerea a strâns laolaltă peste 40.000 de participanţi, locuitori ai comunei Peştera, dar şi locuitori din zonele limitrofe, inclusiv din oraşul Constanţa. Spectacolul a început în jurul orelor 13.00 cu lupte tătăreşti, pentru care s-au înscris 16 participanţi, ei încercând să îşi doboare adversarul pentru a câştiga marele premiu pus la bătaie, un batal. Edy Band a fost cel care a dat startul momentelor muzicale. Mariana Edulescu, Mariana Culda, Gheorghe Lupu, ansamblul Dunărea Tulcea, Pindu, Marian Cosma, Favorit Band, Nycolas Papadopulus, Edy Band şi Lambrino au fost cei care au încins atmosfera, iar localnicii n-au ezitat să incingă hore mai ceva ca la nuntă. Distracţia a atins cote maxime atunci când DJ Rynno şi Silvia, Andra sau Zdob & Zdub au urcat pe scenă. „Este a VII-a ediţie a acestei sărbători, sărbătoarea Florii de Salcâm, când sărbătorim şi Ziua comunei Peştera. De fiecare dată, adăugăm ingrediente, încercăm să ridicăm standardul pretenţiilor, pentru că pretenţiile cresc din an în an, standardul calităţii, şi sper că şi anul acesta ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor celor care participă la ziua comunei. A avut impact show-ul aviatic, prin prezenţa celor mai pretenţioşi. Doritorii de senzaţii tari pot face plimbări cu avioanele. Am adăugat şi o expoziţie de animale exotice cu elefanţi, cămile, zebre, animale care pot fi admirate, iar participanţii pot face plimbări cu aceste animale“, a spus Valentin Vrabie. Şi, pentru că evenimentul a fost organizat, în principal, pentru oamenii săi, cu ocazia zilei lor, edilul a ţinut să le facă câteva urări: „Le mulţumesc pentru toată susţinerea, le mulţumesc pentru că, de fiecare dată, după 364 de zile, această singură zi pe care sărbătorim împreună, participă cu mic cu mare, cu prietenii de peste tot, care şi-au dovedit fidelitate pe parcursul acestor ani. Astăzi e ziua tuturor locuitorilor, ziua peşterenilor, este şi ziua mea. Le doresc la mulţi ani şi cu ajutorul lui Dumnezeu, să prospere această comună. Ne dorim ca a noastră comună să fie apreciată. Nu mai este o comună plină de gunoaie, ci una îngrijită“, a conchis Valentin Vrabie.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108